30 Nisan 2026 Perşembe

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

Başkan Seçer, Kariyer Merkezi Paydaşlarına ‘Teşekkür Belgesi’ Verdi


Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde 6-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen Online Kariyer Günleri’ne kurumsal destek sunan ve konuşmacı olarak katılım sağlayan paydaşlara teşekkür belgesi takdim etti. Online Kariyer Günleri’nde başarılı bir çalışmaya imza atıldığını söyleyen Başkan Seçer, “Bir arada olduğumuz zaman muazzam neticeler çıkartabiliyoruz. Birçok konuda çalışma yaparken işbirliğine önem veriyoruz” dedi.

 

Tarih : 5 Haziran 2021 Cumartesi 23:47   Okunma : 732

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin ev sahipliğinde 6-7 Mayıs’ta düzenlenen Online Kariyer Günleri’ne kurumsal destek sunan ve konuşmacı olarak katılan paydaşlarla bir araya gelerek, teşekkür belgesi takdim etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Online Kariyer Günleri, 6 oturum şeklinde gerçekleşti. 17 konuşmacının yer aldığı etkinliğe 2 bin 268 kişi katıldı. Her oturumda en az 30 dakika kalan ve 3 oturuma katılan öğrencilere dijital katılım belgesi verildi.

Bir arada olduğumuz zaman muazzam neticeler çıkartabiliyoruz”

Kent adına yürütülen çalışmalarda birlikte hareket etmenin önemine değinerek etkinliğin başarısına vurgu yapan Başkan Seçer, çalışmalarını birliktelik felsefesi ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Bir kentin ya da bir ülkenin tek başına bir başkanın müktesebatı ile yönetilmeyecek kadar değerli olduğunun da altını çizen Başkan Seçer, şunları söyledi:

“Zaten çağdaş yönetim anlayışında da bu kabul edilebilir bir durum değildir.Bir arada olduğumuz zaman muazzam neticeler çıkartabiliyoruz. Birçok konuda çalışma yaparken işbirliğine önem veriyoruz. Sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü şu an çalışılan alan Türkiye’nin en başat sorunlarından bir tanesi; istihdam. İstihdam deyince çok kaba bir tabirle işsiz bir vatandaşa iş bulma gibi anlaşılıyor bunun geçerliliği yok aslında. Bunun çok daha geniş bir tanımının olması lazım. Kariyer Merkezi’nin kuruluş amacı da bu. Güzel çalışmalar oldu bugüne kadar. Bundan sonra da olacağına canı gönülden inanıyorum. Bizim hem kamu kurumları hem de özel kuruluşlarla yapacağımız işbirlikleri inanılmaz derecede önemli. Yaptığımız projelere de değer katıyor. Bu konudaki tutarlılık, istikrar önümüzdeki çalışmalarda da sürecek.”

“Online Kariyer Günleri güzel bir çalışma oldu”

Başkan Seçer, Online Kariyer Günleri’nin de yapılan güzel çalışmalardan biri olduğunu değinerek, “Burada tabi ki kurumsal destekler aldık. Çok teşekkür ediyorum. Daha önce yaptığımız çalışmalarda Mersin Üniversitesi ilebunu yapmıştık ama şuan görüyorum ki hem diğer devlet üniversitemiz Tarsus Üniversitesi hem Çağ ve Toros gibi diğer özel üniversitelerimiz de bizlerle beraber. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İŞKUR’a kadar çok değerli kuruluşlarımız da bu işin içerisinde. Özel sektör kuruluşları var. Yine Akdeniz İhracatçılar Birliği, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası var. Bunun yanında dediğim gibi birçok marka ya da bir alanda gerçekten otorite, alışveriş konularında son derece iddialı kurumlar var. Bunların deneyimlerini yansıtması önemli. ‘İl Milli Eğitim Müdürlüğü de Kariyer Merkezi çalışması yapıyor’ diye bana bilgi verdi arkadaşlar. Bu önemlidir. Bir kurum doğru bir iş yapıyorsa feyz de alabiliyor başka bir kurum”dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Seçer, paydaşlara desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Özada, yakın zamanda hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada da buluşmada, gerçekleştirilecek yeni projeler hakkında kısa bir sunum yaptı. Planladıkları projeleri anlatan Özada, “Askıda Kariyer Projesi’ni düşünüyoruz. Minimum 75 öğrenciyi hedefleyen bu projemizde; özgeçmiş ve online mülakat teknikleri, kurumsal iletişim, sunum becerileri, finansal okur yazarlık, sosyal girişimcilik gibi başlıklarda eğitimler verilecek. Eğitimlerin sonunda katılımcılarla firmaları buluşturacak kariyer etkinlikleri düşünüyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü üzerinde çalışıyoruz. Bu protokol kapsamında iki kurum Kariyer Merkezleri arasında sürdürülebilir bir işbirliği sağlayarak; sektörün ihtiyaç duyduğu mesleklerde mesleki eğitimleri hayata geçireceğiz. Mesleki eğitim alan adayları iş hayatına hazırlık konusunda da destekleyerek firmalarla buluşturacağımız çok modüllü projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Mersin İŞKUR Protokolü çalışmalarının bulunduğunu kaydeden Özada, “Bu protokoldeki amacımız ise Kariyer Merkezimize başvuran adayların İŞKUR internet portalında yer alan işlere yönlendirilmesi planlanıyor. Son olarak Dijital Liderler Mersin’de zirvesinden bahsetmek istiyorum. Pandemi yasaklarının sona ermesiyle alanında ulusal ve uluslararası marka temsilcileri ile Mersin iş dünyasını fiziki mekanda buluşturacak “Akıllı Kentler-Akıllı İnsan” mottosuyla büyük bir zirveyi Mersin’e kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN, SEÇER, KARİYER, MERKEZİ, PAYDAŞLARINA, TEŞEKKÜR, BELGESİ, VERDİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA