19 Mart 2026 Perşembe

22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"  
 
     
   

Sivil Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Sezgin Baran Korkmaz’la aynı masada


CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Sivil Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’le Sezgin Baran Korkmaz’ın bir davette aynı masada olduğu fotoğrafa dair "Bu ilişki nereden geliyor?" sorusunu sordu.

 

Tarih : 28 Haziran 2021 Pazartesi 14:05   Okunma : 1395

Sivil Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in, Paramount Otel’in o dönemdeki sahiplerinden, tartışmaların odağındaki Sezgin Baran Korkmaz ile bir davette aynı masada olduğu fotoğraflar ortaya çıktı.

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, öncesinde Paramount Otel’de kaldığı tespit edilen ama burada arkadaşı Ali Tunga’nın daveti üzerine kaldığını belirten Sivil Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in, Paramount Otel’in o dönemdeki sahiplerinden Sezgin Baran Korkmaz ile bir davetteki fotoğraflarını paylaştı.

İsmail Demir’in açıklamalarının çelişkili ve yanıltıcı olduğunu ifade eden CHP’li Başarır, “18 Ağustos 2017 tarihli ‘sbkholdingtr’ adlı hesabın instagram sayfasında; Sezgin Baran Korkmaz, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Dönemin Genel Plan Prensipler Başkanı Korgeneral Yavuz Türkgenci ve ABD’nin eski ulusal güvenlik uzmanı Korgeneral James L. Jones’un içinde olduğu bir fotoğraf bulunmakta” dedi.

"KARANLIK İLİŞKİLERİN ÖZETİ"

“ABD’deki bazı sitelere göre, Sezgin Baran Korkmaz, ABD-Türkiye İş Konseyi ve ABD-Türkiye İşbirliği gibi kurumlarda bu kişilerle birkaç kez toplantı yapmış. Sezgin Baran Korkmaz’ın sivil savunmada, güvenlik alanında ne gibi bir uzmanlığı var ki burada bulunabiliyor?” diyen Başarır, “Buradaki isimlere bakıldığında, savunma alanıyla ilgili konuların konuşulduğu anlaşılabiliyor. İsmail Demir’in, Sezgin Baran Korkmaz ile ne işi var? Türkiye’den bir general, ABD’den eski bir korgeneral, Savunma Sanayii Başkanı, ABD’yi ve Türkiye’yi dolandıran savunma sanayii alanında hiçbir çalışması olmayan Sezgin Baran Korkmaz bir fotoğrafta aynı karede, aynı masada. Buradan da anlaşılacağı üzere, İsmail Demir, Paramount Otel’e tatil amaçlı gitmemiş olabilir, o otel; Temmuz 2020’de Sezgin Baran Korkmaz’ın ortağı Feridun Özkahraman’a ait. Bu fotoğraf, Türkiye’nin karanlık ilişkilerini özetliyor. İsmail Demir’in Paramount Otel’e neden gittiğini, Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkisini, üst düzey askerlerle neden Sezgin Baran Korkmaz ile aynı masada oturduklarını açıklaması gereklidir. Bu isimlerin Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkisi nereden geliyor? Siyasiler bu adamın otelini, arabasını, uçağını, yatını, ofisini kullanmış ama savcılar bunları sadece izliyor. Memlekette bir tane yürekli savcı kalmamış.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, TBMM, SİVİL SAVUNMA, SANAYİİ, PARAMOUNT OTEL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA