1 Mayıs 2026 Cuma

09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’in Kreşlerinde Cumhuriyet Coşkusu


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Naşit ve Münir Özkul Kreşlerinde eğitim gören minikler, düzenledikleri dans gösterileri ve şiir dinletileriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Büyükşehir’in Tarsus Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiindeki Oyun Atölyesi’nde de etkinlik düzenlendi.

 

Tarih : 28 Ekim 2021 Perşembe 19:35   Okunma : 865

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Adile Naşit ve Münir Özkul Kreşlerinin çocukları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Velilerin de katıldığı etkinlikte minikler şiirler okuyup, dans gösterileri yaptı. Büyükşehir’in Tarsus ilçesi Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiindeki Oyun Atölyesi’nde de 29 Ekim coşkusu yaşandı.

Minikler Cumhuriyet Bayramı’na özel gösterilerini sergiledi

Münir Özkul Neşeli Yüzler ve Adile Teyze Neşeli Sesler kreş ekipleri, şiir dinletisinde şair Hülya Önel ve İsmail Hakkı Sunat’ın Cumhuriyet adlı şiirlerini okudu. Atatürk temalı şarkılar da söyleyen minikler, 10. Yıl Marşı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı.

Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı da çaldığı marşlar ve eğlenceli şarkılarla miniklere 29 Ekim coşkusunu doyasıya yaşattı.

“Bugüne kadar Atatürk'ün yolumuza açtığı ışıklarla ilgili sürekli sohbet ettik”

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda kreş koordinatörü olarak görev yapan Özlem Tanışık, “Bugün çocuklarımızla birlikte Cumhuriyetimiz’in 98. yılını büyük coşku ve sevinçle kutladık. Bu gösterilere çocuklarımız okul açıldığından beri hazırlanıyorlar. Ders arasında hazırlandılar, şiirlerini ezberlediler. Bugüne kadar Atatürk'le ilgili, Atatürk'ün yolumuza açtığı ışıklarla ilgili sürekli sohbet ettik. Bugün de gerçekleştirdikleri gösteri ile keyifle günümüzü kutlamış olduk” dedi.

“Kadına ve çocuğa değer veren, ön planda tutan bir belediyecilik”

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çocuğuyla beraber kendisinin de eğlendiğini belirten veli Hatice Sandal, “Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Kadına ve çocuğa değer veren, ön planda tutan belediyecilik için Vahap Seçer Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz. Kutlamalar çok güzeldi. Büyükşehir Belediyesi Orkestrası günümüzü daha çok neşelendirdi. Çocuklarımızla birlikte biz de çok mutlu olduk” dedi.

Münir Özkul Kreşi’nde oğlu eğitim alan Pelin Yıldırım, “Bugün çok fazla duygulandık. Çok fazla özen gösterildiğini düşünüyorum. Çok eğlenceliydi. Çocuklarla beraber biz de çok eğlendik” ifadelerini kullandı.

Günyurdu Atgirmez’de 29Ekim coşkusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus ilçesi Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinde bulunan Oyun Atölyesi’nde de Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Atgirmez pazaryerinde gerçekleşen etkinlikte Oyun Atölyesi Öğretmenleri Ela Canbolat ve Gülhan Dönmez’in hazırladıkları programda çocuklar marşlar ve şarkılar söyleyip, şiirler okudu. Anne ve babaların da katıldığı etkinlikte coşku dolu anlar yaşandı.Programa katılan Günyurdu Mahalle Muhtarı Seydi Kanar, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, KREŞ, , CUMHURİYET, COŞKUSU, ADİLE NAŞİT, MÜNİR ÖZKUL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA