19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Çukurova, Avrupa’ya Odaklandı


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Kadınlar Avrupa Kupası’nın (EuroCupWomen) 5’inci haftasında Polonya’da oynayacağı AZS UMCS Lublin maçının hazırlıklarına başladı.

 

Tarih : 24 Kasım 2021 Çarşamba 04:36   Okunma : 577

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Kadınlar Avrupa Kupası'nın (EuroCupWomen) 5'inci haftasında Polonya'da oynayacağı AZS UMCS Lublin maçının hazırlıklarına başladı.

Tesislerde Başantrenör Olcay Orak nezaretinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde bir toplantı gerçekleştiren turuncu-lacivertliler, daha sonra parkeye çıkıp Lublin karşılaşmasında uygulanması planlanan taktikleri çalıştı. Oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik ekibi memnun etti.

10 günde 3 önemli maça çıkacaklarını belirten Başantrenör Olcay Orak, "Önümüzde 3 maçlık önemli bir seri var. İlk maçı Polonya'da Lublin ile oynayacağız. Dönüşte deplasmanda Antalya ile karşılaşıp, yeniden Polonya'da Gorzow ile oynayacağız. Bizim için önemli bir hafta, önemli bir 10 gün. Lublin'i daha önce burada yenmiştik. Onlar bir transfer yaptılar. Belçika milli takımının şutörlerinden birini aldılar. Şuan sağlık ve oyun açısından iyi bir durumdayız. İlk maçta yaptığımız gibi sert oynayıp kolay sayılar yemeden maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Takımın tecrübeli isimlerinden Asena Yalçın ise kendilerine yakışan bir mücadele ortaya koyup 3 galibiyetle Mersin'e dönmek istediklerini söyledi.

Çukurova Basketbol, Avrupa arenasında geride kalan 4 haftada rakip potalara 360 sayı gönderdi, kendi potasında ise sadece 240 sayı gördü. Mersin ekibi ÇBK 4'te 4 yaparak grupta liderliğini sürdürürken, Polonya temsilcisi Lublin ise grupta elde ettiği 2 galibiyetle 2'nci sırada yer alıyor.

25 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile (TSİ) 20.00'de başlayacak olan karşılaşma, Youtube.com/FIBA üzerinden izlenebilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA