18 Şubat 2026 Çarşamba

22:48   TOROSLAR BELEDIYESI RAMAZAN ÖNCESI GıDA SEFERBERLIĞI BAŞLATTı   22:47   ÜNIVERSITELERDE SABıR TAŞTı: İDARI PERSONELDEN YÖK’E NET MESAJ   22:46   ASLAN AVRUPA’Yı İNLETTI! GALATASARAY, JUVENTUS’U 5 GOLLE DAĞıTTı   22:34   MEZITLI’DE RAMAZAN SEFERBERLIĞI: CAMILER BAŞTAN SONA TEMIZLENDI   22:20   MERSIN’DE KARDEŞLIK EZGILERI YÜKSELIYOR: MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN “AZERBAYCAN GECESI”   16:45   TOROSLAR’DA KARLA MÜCADELE: BELEDIYE 7/24 SAHADA, YOLLAR AÇıLıYOR!   16:04   “MESKİ’DEN DEĞIRMENDERE’YE ÇIFTE YATıRıM: ALTYAPı VE ÜSTYAPı YENILENDI”   15:08   MINGUZZI AILESININ ADALET ÇıĞLıĞı... ANNE YASEMIN MINGUZZI’DEN ADALET BAKANı TUNÇ’A: HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   15:07   AHMET ÖZER’E “KENT UZLAŞıSı” DAVASıNDAN 6 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   15:06   CHP’NIN TBMM’DEKI "TABUTLU" EYLEMI... VELI AĞBABA: "RAHATSıZ OLDUKLARı TABUT DEĞIL, YÜZSÜZLÜKLERI, EMEKLIYE REVA GÖRDÜKLERI AÇLıK, YOKSULLUK"   15:04   CHP’NIN YALOVA MITINGI YARıN... EMEKLI VATANDAŞ: “TAYYIP BABA, EMEKLIYE BIR BAK. SEÇIM GÜNÜ GELECEK, SEÇIME GIRECEKSIN. ALLAH BÜYÜKTÜR”   15:03   İZMIR’DE CUMHURIYETÇI AVUKATLAR GRUBU’NDAN ’BAYRAK’ TEPKISI: TÜRK BAYRAĞı BU MILLETIN ORTAK ONURUDUR   10:34   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ŞEFKAT ELI: 1.181 HANEYE TEMIZLIK, 162 KADıNA BAKıM”   10:15   MERSIN’DE KıRSAL ÜRETIME GÜNEŞ ENERJISI DESTEĞI: 1.160 ÜRETICIYE IŞıK OLDU   10:02   “TORBA YASAYA İSYAN: EMEKLIYE SADAKA, VARLıK FONU’NA SıNıRSıZ YETKI”   17:38   TOROSLAR’DA BEBEKLERE HAYATA GÜVENLI BAŞLANGıÇ: “YENI DOĞAN ÇANTASı” PROJESI   16:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DE HÜZÜN: ŞADIYE KARABUDAK’A VEDA   16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU  
 
     
   

Tarsus Belediyesi’nden 1200 Rakımda Çocuklar İçin Kar Eğlencesi


Tarsus Belediyesi, yarıyıl tatilinde olan ve daha önce karla buluşmamış çocuklara, kar yağışının fazla olduğu Gülek Mahallesi’nde

 

Tarih : 3 Şubat 2022 Perşembe 22:40   Okunma : 1050

Tarsus Belediyesi, yarıyıl tatilinde olan ve daha önce karla buluşmamış çocuklara, kar yağışının fazla olduğu Gülek Mahallesi’nde "Haydi Çocuklar Kara Gidelim" etkinliği düzenledi. Yoğun talep üzerine iki gün olarak planlanan etkinliğin ilk gününde, çocuklar karla buluşarak keyifli anlar yaşadı. Hayatları boyunca ilk defa kar görecek olan minik yüreklerin sevincine vesile olmak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşantısına renk katmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yarıyıl tatiline giren çocuklar için Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler tarafından "Haydi Çocuklar Kar’a Gidelim" sloganıyla kar etkinliği düzenlendi. Daha önce karı hiç görmemiş yüzlerce çocuk, kartopu oynayarak keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte palyaçolar miniklerin yüzlerini boyarken, aileler de müzik dinletisi eşliğinde çocuklarının mutluluklarına şahit oldu.

"ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ"

Yarıyıl tatili bitmeden çocukların bu tatili eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak ve daha önce kar görmemiş çocukları karla buluşturmak için etkinlik düzenlediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, şunları söyledi:

"Kent merkezimizde kar yağışı gerçekleşmediği için çocuklarımız kar hasreti yaşıyordu. Kırsal Mahallelerimizde ekiplerimiz karla mücadele ve yol açma çalışmalarını gece gündüz demeden özenle sürdürürken diğer yandan da hiç kar görmemiş çocuklarımızı da sevindirmek istedik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Daha önce karla buluşmamış, imkânı el vermemiş birçok çocuğumuz aileleriyle keyifli vakit geçirme imkânına kavuştu. Onların mutluluğu bizim için çok kıymetli. Çocuklar bizim geleceğimiz, aydınlık yarınlarımız. Pırıl pırıl, umut dolu gözleriyle, dünyaya bakan güzel çocuklar. Sizlerin, o saf ve masum bakış açıları ile dünya çok daha güzel. Bizler dünün çocukları olarak bugünü yaşıyor, Tarsus’umuzun geleceği sizler için elimizden geleni yapıyoruz."

"ÇOCUKLARIMIZ ÇOK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ"

Etkinliğe arkadaşı ve çocuklarıyla birlikte gelerek keyifli vakit geçirdiğini belirten bir katılımcı, "Bizler çocuklarımızdan daha heyecanlı ve mutluyuz. Kış başladığından beri çocuklarımız kar hasreti yaşıyordu. İmkânlar el vermediği için gidemedik. Belediyemizin böyle bir etkinlik düzenlediğini duyunca inanın çocuklarım heyecandan uyuyamadı. Çok keyifli vakit geçirdik. Başkanımız Haluk Bozdoğan’a bu etkinlik için çok teşekkür ederim’’ diye konuştu.

"BUGÜN BURASI BANA KARNE HEDİYESİ OLDU"

Daha önce hiç kar görmediği için bu etkinlik ile çok mutlu olduğunu belirten 14 yaşındaki Nisa Erdoğdu ise "Babamla bugün kardan adam ve kartopu savaşı yaptık. Çok eğlendim. Daha önce hiç kar görmemiştim. Dün gece rüyamda kartopu oynadığımı gördüm. Karla oynamak çok keyifliymiş. Bugün bu duyguyu doyasıya yaşadım. Karnemde notlarım yüksekti. Bugün burası bana karne hediyesi oldu. Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, BELEDİYESİ, BAŞKAN, BOZDOĞAN, HAYDİ ÇOCUKLAR, KARA GİDELİM

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA