29 Aralık 2025 Pazartesi

10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’den Tarsus Gençlik Kampı’nda Çocuklara Kar Sürprizi


Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı’na otobüslerle taşınan aileler ve çocuklar, kendileri için Toroslar’dan getirilen karlar üzerinde oynama imkanı buldu.

 

Tarih : 6 Şubat 2022 Pazar 21:20   Okunma : 889

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı’na otobüslerle taşınan aileler ve çocuklar, kendileri için Toroslar’dan getirilen karlar üzerinde oynama imkanı buldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı, ailelere ve çocuklara mutlu anlar yaşatmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus Gençlik Kampı’na kamyonlarla kar getirerek, çocuklara kar sürprizi yaptı.

ÇOCUKLAR KAR TOPU OYNADI

Tarsus merkez ve bağlı 10 mahalleden otobüslerle alınan aileler ve çocukları, Tarsus Gençlik Kampı’na kendileri için Toroslar’dan getirilen karlar üzerinde oynadı. Oldukça mutlu anlar yaşayan çocuklar, survivor oyun alanlarında da doyasıya eğlendi. Aileler için güvenli, çocuklar için farklı oyun alanlarının bulunduğu Tarsus Gençlik Kampı’nda müzikli aktiviteler de gerçekleştirildi.

"SOSYAL AKTİVİTELERDEN MEMNUNUZ"

Tarsus Duatepe Mahallesi sakinlerinden Cemile Ceyda Leblebici, Büyükşehir’in sosyal etkinliklerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Bu etkinliklerin devam edeceğini çok iyi biliyoruz. Yarıyıl tatilinin bitmesine yakın çocuklarımız buradaki bu güzellikle, kar şenliğiyle tatilin tadını çıkardı” diye konuştu.

 "ÇOK GÜZEL, ÇOK EĞLENİYORUZ"

Tarsus’a bağlı Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinden özel gereksinimli kızı ile birlikte Gençlik Kampı’na gelen Canan Denizedalan şunları söyledi:

“Vahap Seçer’e öncelikle çok teşekkür ediyorum. Köyümüze güzel yollar yaptı, kızım engelliydi benim. Her zaman bebek arabam kırılırdı yollarda. O’nun sayesinde hem tekerlekli sandalye sahibi olduk hem de yollar çok düzgün, güzel. Ondan sonra oyun atölyesi oldu. Eskiden bizim çocuklar çamurla oynarken, şimdi tertemiz oyun atölyesinde oynuyorlar. Çok güzel şeyler öğreniyorlar. Şu anda Tarsus’tayız, kar etkinliğimiz oldu. Çok güzel, çok eğleniyoruz. Çocuklarım hayatlarında hiç kar görmemişler, ilk kez gördüler."

Özel gereksinimli Kevser Denizedalan ise “Vahap Amca teşekkür ederim. Senin sayende kar gördüm. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

 
Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, TARSUS, GENÇLİK, KAMPI, ÇOCUKLARA KAR SEVİNCİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA