16 Haziran 2025 Pazartesi

12:30   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:20   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:55   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:25   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:05   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:01   BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMı’NA KATıLDı   
 
     
   

TARSUS`TA DOKTORLAR, CUMHURİYET MEYDANI`NDA BULUŞTU


Tarsus`ta doktorlar, Türkiye`de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve tıp alanında çalışanlar için bir anma ve kutlama günü olan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı`nda buluştu. Buluşmada hekimlere, Tarsus Belediyesi tarafından Lokman Hekim`in “Her gün bir elma yiyenin öldüğüne şaşarım!” sözünden yola çıkarak elma dağıtıldı.

 

Tarih : 14 Mart 2022 Pazartesi 20:59   Okunma : 611

Tarsus`ta doktorlar, Türkiye`de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve tıp alanında çalışanlar için bir anma ve kutlama günü olan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı`nda buluştu. Buluşmada hekimlere, Tarsus Belediyesi tarafından Lokman Hekim`in “Her gün bir elma yiyenin öldüğüne şaşarım!” sözünden yola çıkarak elma dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı`nda gerçekleştirilen buluşmaya katılım sağlayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve hekimler, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı`nı okudular.

DR. ALİ CERRAHOĞLU: "BUGÜN İLK İŞİMİMİZ ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`Ü ZİYARET ETMEKTİR"

14 Mart Tıp Bayramı`nda düzenlenen buluşmaya katılan Dr. Ali Cerrahoğlu, "1827 yılında Türkiye`de modern tıp eğitiminin başladığı gündür 14 Mart. Bugün sağlık sorunlarımızı konuştuğumuz, bir kutlama, bir anma günüdür. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Biz bugün Ata`mızı ziyaret etmeden bir 14 Mart kutlayamayız diye düşündük. 14 Mart`larda yaptığımız ilk iş bizlere özgür bir ülke kazandıran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ü ziyaret etmek, güne onunla başlamak, ona saygılarımızı, minnetlerimizi sunmaktır. Bugünün özellikle pandemi de kaybettiğimiz şehit meslektaşlarımız ve tüm şehitlerimizi de anıyoruz. Meslektaşlarımızın Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

"MESLEKTAŞLARIM İÇİN YÜKSELTİLEN SESLERİN SAVUNUCUSU VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIMIN BİLİNMESİNİ İSTERİM"

Sağlıklı bir toplum için vatandaşlara gece gündüz demeden hizmet vermeyi ve meslek icabı karşılaştıkları her türlü zorluklara rağmen hizmetlerini özveriyle devam ettirdiklerini belirten ve bu vesileyle meslektaşlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Bozdoğan ise "Ülkemizde hekimlerimizin özlük haklarının iade edilmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve mesleklerini daha ‘sağlıklı` koşullarda icra edebilmeleri için yükseltilen seslerin savunucusu ve destekçisi olacağımın bilinmesini isterim. Bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yapmak için gayret göstererek ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinerek, mesleğini büyük özveriyle yerine getiren tüm meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı`nı kutlarım`` dedi.

Başkan Bozdoğan, Tarsus halkının sağlık düzeyinin arttırılması ve geliştirilmesine katkıda bulunmak amacı ile kentte hayata geçmiş ve geçecek olan projeleri ile örnek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bozdoğan, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra pazar tatilini vatandaşlara ayırarak doktorluk mesleğini icra etmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, buluşmanın sonunda hekimlere, Tarsus Belediyesi tarafından Lokman Hekim`in “Her gün bir elma yiyenin öldüğüne şaşarım!” sözünden yola çıkarak elma dağıtıldı.
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA