1 Mayıs 2025 Perşembe

22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"   15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU  
 
     
   

BAŞKAN SEÇER, ARBEL’İN MİSAFİRİ OLDU


Başkan Seçer, Mersin’den dünyaya bakliyat ihracatı yapan Arbel A.Ş.’nin yöneticileri ve işçileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Şirketin üretim tesislerini gezen Başkan Seçer, işçilerle sohbet etti. Başkan Seçer, Türkiye’nin saygınlığına ilimle, bilimle, üreterek ve çalışarak katkıda bulunulabileceğini belirterek, “Her birimiz bu yolda ülkemiz adına çalışan birer neferleriz” dedi. Makamların gelip geçici olduğunu dile getiren Seçer, “Hangi makamda olursak olalım, cebimizin doluluğu, koltuklarımızın genişliği inanın önemli değil. Önemli olan kalbimizin doğru olması” diye konuştu.

 

Tarih : 30 Mart 2022 Çarşamba 19:20   Okunma : 730

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in büyük ve köklü şirketlerinden biri olan Arbel A.Ş.’yi ziyaret ederek, şirket yöneticileri ve işçilerle birlikte yemek yedi. Ardından şirketin üretim tesislerini gezen Başkan Seçer, işçilerle sohbet etti. Türkiye’nin saygınlığına ilimle, bilimle, üreterek ve çalışarak katkıda bulunulabileceğini vurgulayan Başkan Seçer, “Her birimiz bu yolda ülkemiz adına çalışan birer neferleriz” dedi.

Başkan Seçer’i şirket ziyaretinde, Arbel A.Ş. Onursal Başkanı Mahmut Arslan, Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan ileArbel Grubu CEO’su Hüseyin Arslan karşıladı. Ziyarette; Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Arbella Genel Müdürü Gülçin Hazar Arslan, İhracat Müdürü Mahmut Miran Arslan ve Arbella Fabrika Müdürü Rıdvan Yüksel de yer aldı.

Her birimiz ülkemiz adına çalışan birer neferleriz”

İşçi ve yöneticileri selamlayan Başkan Seçer, daha önce de Arbel’i ziyaret ettiğini anımsattı. Başkan Seçer, “Daha önce de bu yemekhanede yemek yeme imkanım oldu kalabalık bir çalışan arkadaş kitlemizle beraber. O yemek de uğurlu geldi. Birkaç hafta sonra da seçim kazandık” dedi. Şirketteki çalışma havasını kendisinin de yıllarca teneffüs ettiğini belirten Başkan Seçer, şunları söyledi:

“Bu hava nedir? Çalışmak, üretmek, alın teri dökmek, o insanlarla beraber olmak. İşverendir, çalışandır, beyaz yakadır, mavi yakadır hiç fark etmiyor. Neticede bir ailesiniz. Burada Arbel’de her biriniz birer aile ferdisiniz. Bu muazzam bir şey. İnsanlara yararlı olabilmek, insanların evine ekmek götürmesine katkı sunmak, evine ekmek götürmek için çalışan insanların topluma, insanlığa, ülkesine katkı sunması. Bunlar bir toplum için çok değerli unsurlar. Yoksa dünyada saygın, etkin toplum, ülke olamıyorsunuz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti dünyada varlığını sürdürecekse, etkin ve saygın bir devlet olacaksa bunu kavga ederek, insanlara hakaret ederek, düşmanlaşarak sağlaması mümkün değil. Bunu ilimle, bilimle, çalışarak, üreterek ve dünyada bunu göstererek saygın olması gerekiyor. İşte her birimiz bu yolda ülkemiz adına çalışan birer neferleriz.”

Hangi makamda olursak olalım, önemli olan kalbimizin doğru olması”

Belediye Başkanı olarak şehri yönetip vatandaşlara hizmet etmekle görevlendirildiğini dile getiren Başkan Seçer, “Bu 5 yıllık bir süre. 5 yıl dolduğu zaman eğer ‘tekrardan ben bu göreve talibim’ dediğim noktada vatandaş, ‘elbette, Vahap Başkan’dan memnunuz, görevine devam etsin’ dediği noktada zaten Allah nasip ederse devam edecektir. Ama unutmayalım ki bu yaptığımız görevler bir bayrak yarışıdır. Mahkeme kadıya mülk değildir. Bugün varız, yarın yokuz. Bu, makamlar için de hayat için de böyledir. Önemli olan hangi makamda olursak olalım, cebimizin doluluğu inanın önemli değil, inanın koltuklarımızın genişliği önemli değil. Önemli olan kalbimizin doğru olması”dedi.

Mahmut Arslan: “Gerçekten çok başarılısınız. Halk sizi seviyor”

Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan, Başkan Seçer’e ziyareti için teşekkür etti. Arbel A.Ş. Onursal Başkanı Mahmut Arslan da Başkan Seçer’in Arbel A.Ş.’ye ikinci ziyaretini gerçekleştirdiğini hatırlatarak, Başkan Seçer’in Mersin’de önemli bir değişim yarattığını, kısıtlı bütçelerle birçok projeyi hayata geçirdiğini söyledi. Mersin’de yürüyüş yapan farklı kesimlerdeki insanların dahi kente hayran kaldığını belirten Arslan, “Gerçekten çok başarılısınız. Halk sizi seviyor. Kamuoyu yoklamalarına da bakıyorum. Türkiye’deki en sevilen başkanlardan biri sizsiniz. Ben iftihar ediyorum, bu kamuoyu araştırmalarının Mersin’i öne çıkarmasından. Bu da sizin sayenizde oluyor”dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA