5 Mart 2026 Perşembe

23:49   MEZITLI’DE BINLERCE KIŞI AYNı SOFRADA: VAHAP SEÇER’DEN BIRLIK MESAJı    16:38   FATMA NUR ÇELIK VE KıZıNı KADıNLAR UĞURLADı... CENAZENIN TAŞıNMASı SıRASıNDA "ÇOCUK KATILLERI HESAP VERECEK" SLOGANı ATıLDı   15:37   ÖZGÜR ÖZEL’DEN PEDRO SANCHEZ’E MEKTUP: “İSPANYA’NıN ORTA DOĞU KONUSUNDAKI ILKELI TUTUMU, ULUSLARARASı TOPLUM IÇINDE ÖNEMLI VE YAPıCı BIR SES OLUŞTURMAKTADıR”   15:34   AHMET ÖZER’DEN DEM PARTI ANKARA İL ÖRGÜTÜ’NE ZIYARET... ÖZER: "SIYASAL MUTABAKATı TOPLUMSAL MUTABAKATA ÇEVIRMEK GEREKIR"   14:33   FATMA NUR ÖĞRETMEN KONYA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   14:32   İSTANBUL’DA ANNE VE KıZıNıN ÖLÜMÜ... ÖNCE ÇOCUKLAR VE KADıNLAR DERNEĞI: "KASTı, IHMALI, KUSURU VE LIYAKATSIZLIĞI BULUNAN TÜM KIŞI VE KURUMLARıN HESAP VERMESI IÇIN HUKUKI VE TOPLUMSAL TÜM YOLLARı KULLANACAĞıZ"   14:31   MURAT EMIR: “TANJU ÖZCAN’ıN TUTUKLANMASı SIYASI BIR KUMPASTıR”   14:27   TARSUS’TA İLK İFTAR SOFRASı KURULDU    14:22   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN EMEKÇI KADıNLAR GÜNÜ’NE DOLU DOLU PROGRAM   14:17   SEMIH PALAMUT: GÜNDOĞDU MAHALLESI İFTAR PROGRAMıNDA HEMŞEHRILERIMIZLE BULUŞTUK   10:05   İRAN’DA TARIHI VEDA: ALI HAMANEY’IN NAAŞı TAHRAN’DA HALKıN ZIYARETINE AÇıLıYOR   09:38   MINIK ELLER TOPRAKLA BULUŞTU: MERSIN’DE ÇOCUKLAR ATA TOHUMLARıNı GELECEĞE TAŞıYOR   03:08   EKREM İMAMOĞLU’NDAN “19 MART” HAMLESI: ‘DARBE’ VURGULU SERI YAYıNDA — ÖZGÜR ÖZEL: “KARDEŞLIK HUKUKU BU MÜCADELENIN TEMELI”   02:13   KıNıK’TA MADEN KRIZI BÜYÜYOR: İŞÇILERDEN ÇINLI ŞIRKETE REST — “YA HAKLARıMıZı VERIN YA DA KıNıK’ı TERK EDIN”   01:59   İMAMOĞLU’NDAN ÇEKMEKÖY’DE ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN İÇIN SERT MESAJ: “DEVLET OKULLARDA ASAYIŞI SAĞLAYAMıYOR”   21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"  
 
     
   

Adana ve Mersin Kereste-Palet Urge Firmaları İran Pazarında


Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, Kereste-Palet sektörünü Ekonomi Bakanlığı’nın en etkin desteklerinden biri olan UR-GE Desteği ile buluşturduğu proje kapsamında, 11-14 Şubat 2018 tarihlerinde İran’ın Tahran kentine Sektörel Ticaret Heyeti gerçekleştirdi.

 

Tarih : 20 Şubat 2018 Salı 17:39   Okunma : 2422

Heyete katılan firmalar program kapsamında Tahran Ticaret Müşaviri Cengiz Gürsel ile bir araya gelerek, ikili iş görüşmeleri öncesinde İran pazarı ve iş insanları hakkındaki bilgilerini ve izlenimlerini aktardı. Gürsel ise firma yetkililerinin sorularını yanıtlayarak, İran pazarı ile ilgili firmalara ışık tuttu.

- İranlılar Türkiye ile ortaklık esaslı iş yapmak istiyor

Heyet kapsamında Tahran Türk Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen B2B görüşmelerinde ise İranlı iş insanlarının Türkiye ile ortaklık esaslı iş yapmak istediği görüldü.

Tahran Ticaret Odası ve Tahran Mobilya Üreticileri ve İhracatçıları Birliği’nin de ziyaret edildiği programda iki ülke arasında işbirliğinin nasıl artırılabileceği konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmelerinin gerçekleşmesine büyük desteği olan Tahran Ticaret Müşaviri Cengiz Gürsel’e ve Türk Ticaret Merkezi yetkililerine yardımları ve misafirperverlikleri anısına teşekkür edilerek hediye takdim edildi.

Adana ve Mersin’de faaliyetlerini sürdüren firmalardan oluşan heyete; Yeni Oluşum Orman Ürünleri, Selamoğlu Orman Ürünleri, Taya Endüstriyel Ürünleri, Taylan Makine, Kurtuluş Orman, İntertim Orman Ürünleri, Oryap Ağaç Ahşap ve CHN Wood firmaları katıldı.

Heyetle ilgili açıklamada bulunan AKAMİB Başkanı Bülent Aymen, İran’ın lojistik konumunun değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, İran pazarının proje için Hızlı Fırsat olarak değerlendirildiğini, ithalatçı firmalarla bir araya gelen URGE firmalarımızın kurulan ticari bağlantıları satışa ve ortaklığa çevirmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Kereste- Palet URGE projesi, önümüzdeki tarihlere Avrupa Pazarına araştırma heyetleri düzenlemek amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  iran pazarı, adana mersin, kereste firmaları

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA