17 Mart 2026 Salı

13:30   "KURU EKMEK BILE LÜKS OLDU!" VAN PAZARı’NDA İSYAN: "2 YıLDıR EVE ET GIRMIYOR"   12:20   LÖSEV’DEN KANSERLE MÜCADELEDE HAYATI ADıM: 81 İLDE ON BINLERCE AILEYE ’MUTLU ET’ DESTEĞI!   10:59   MAHIR POLAT KARARıNDA YENI GELIŞME: EV HAPSI ADLI KONTROLÜ KALDıRıLDı!   10:45   MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN İKRAM: 13 İLÇEDE 10 BIN LOKMA DAĞıTıLDı!   10:42   TÜRKIYE’DEN GEÇECEK SILAHLAR İÇIN YENI DÖNEM: ERDOĞAN İMZALADı, ARTıK O ŞART OLACAK!   07:20   AKKUYU’DA 478 MILYAR DOLARLıK "RUSYA" İDDIASı: VATANDAŞıN CEBINDEN HER YıL 7 MILYAR DOLAR Mı ÇıKACAK?   22:52   MERSIN’DE 18 MART RUHU SANATLA DEVLEŞIYOR:    22:50   MERSIN’DE KIMSESIZLERIN KIMSESI: BIR TELEFONLA HAYAT DEĞIŞIYOR!   21:55   MERSINLI KUYUMCULAR DÜNYA DEVLERIYLE YARıŞACAK: İSTANBUL’DA DEV BULUŞMA BAŞLıYOR!   21:50   AKDENIZ’DE BINLERCE YÜREK AYNı SOFRADA: BAŞKAN VAHAP SEÇER ILE GÖNÜL BIRLIĞI!   17:22   MUHITTIN BÖCEK, HAKIM KARŞıSıNDA: "HIÇBIR AKRABAMı ZENGIN ETMEDIM. BÜTÜN SUÇLAMALARı REDDEDIYORUM. KIMSENIN BIR KURUŞUNDA GÖZÜM YOK"   16:29   BAYRAMDA YAĞıŞLı VE SOĞUK HAVA ETKILI OLACAK   16:28   CHP’LI BAŞARıR’DAN IKTIDARA TEPKI: "SIZ ÖMER GÜNEL’E DÜŞMANLıK YAPMıYORSUNUZ; AYDıN’A, KUŞADASı HALKıNA DÜŞMANLıK YAPıYORSUNUZ"   15:27   PROF. DR. İLBER ORTAYLı IÇIN GALATASARAY ÜNIVERSITESI’NDE ANMA TÖRENI... TÖRENE, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL’IN DE ARALARıNDA OLDUĞU BIRÇOK SIYASI, SANATÇı VE AKADEMISYEN KATıLDı   14:26   CHP’LI NAZLıAKA: HIÇ DEĞILSE BAYRAMDAN ÖNCE TUTSAK ETMEYE ÇALıŞTıĞıNıZ ARKADAŞLARıMıZı SERBEST BıRAKıN   14:25   İSTANBUL 40. AĞıR CEZA MAHKEMESI, “TURAN TAŞKıN ÖZER” KRIZI SONRASı “İBB DAVASı” IÇIN YENI MÜZEKKERE YAZDı   13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”  
 
     
   

BBVA, GARANTİ BANKASI HİSSELERİ İÇİN TEKLİFİNİ 15,00 LİRAYA YÜKSELTTİ


BBVA Yönetim Kurulu, Garanti BBVA payları ile ilgili gönüllü pay alım teklifinde, hisse başı fiyatı 12,20 liradan 15,00 liraya yükseltmeye karar verdi.

 

Tarih : 25 Nisan 2022 Pazartesi 10:27   Okunma : 595

BBVA Yönetim Kurulu, Garanti BBVA payları ile ilgili gönüllü pay alım teklifinde, hisse başı fiyatı 12,20 liradan 15,00 liraya yükseltmeye karar verdi.

BBVA Yönetim Kurulu, 1,00 TL nominal değerli her bir Garanti BBVA payı için nakit olarak belirlenen Gönüllü Pay Alım Teklifi fiyatının başlangıçta açıklanan 12,20 TL`lik fiyattan 15,00 TL`ye çıkartılmasına karar verdi.

Garanti BBVA`dan konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu`na (KAP) yapılan açıklamada şu bilgilere verildi:

"BBVA tarafından Garanti BBVA`nın sermayesinin tamamına ilişkin olarak başlatılan Gönüllü Pay Alım Teklifi ile ilgili olarak, daha önce BBVA`nın Pay Alım Teklifi Tebliği`nin (II-26.1) (Tebliğ) Dördüncü Bölümü hükümleri uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu`na (SPK) Gönüllü Pay Alım Teklifi ve bilgi formu bakımından izin başvurusunda bulunulduğu açıklanmış olup ve 31 Mart 2022`de SPK E-29833736-110.05.05-19391 sayılı ve 31 Mart 2022 tarihli yazısı ile bilgi formunu Tebliğ`in Dördüncü Bölümü uyarınca onaylamıştır. Gönüllü Pay Alım Teklifi fiyatı 1,00 TL nominal değerli her bir pay için 12,20 TL olarak belirlenmiş olup 20 iş günlük olan Gönüllü Pay Alım Teklifi süreci 4 Nisan 2022 tarihinde başlamıştı.

BBVA Yönetim Kurulu, 1,00 TL nominal değerli her bir Garanti BBVA payı için nakit olarak belirlenen Gönüllü Pay Alım Teklifi fiyatının başlangıçta açıklanan fiyattan (12,20 TL) 15,00 TL`ye çıkartılmasına karar vermiştir.

Gönüllü Pay Alım Teklifi fiyatındaki artış sonucunda ve Tebliğ uyarınca, Gönüllü Pay Alım Teklifi süresi iki hafta süreyle uzatılmıştır (Gönüllü Pay Alım Teklifi sürecinin son günü 18 Mayıs 2022 olacaktır). Söz konusu tarih Türkiye`de 2 Mayıs 2022 tarihinden 4 Mayıs 2022 tarihine kadar sürecek olan (4 Mayıs 2022 tarihi dahil) resmi tatiller de hesaba katılarak belirlenmiştir ve ek bir resmi tatil olması halinde ilgili tarihin güncellenmesi gerekecektir. Tebliğ Madde 22/4 uyarınca, söz konusu iki haftalık ek süre içinde teklifte yeni bir değişiklik yapılamaz.

Her bir pay bakımından ortaya çıkan 2,80 TL tutarındaki fark, halihazırda paylarını Gönüllü Pay Alım Teklifi süreci kapsamında BBVA`ya satmış olan yatırımcılara orijinal Gönüllü Pay Alım Teklifi sürecinin son gününü takip eden iki iş günü içerisinde (6 Mayıs 2022 tarihine kadar) ödenecektir."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA