19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Başkan Tollu’dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret


Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, İl Yöneticisi Erol Erdoğan ve İlçe yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Erdemli Devlet Hastanesi BaşhekimiGenel Cerrahi Uzmanı Doktor Erman Eker’ihastanede görevli doktorları ve sağlık çalışanları

 

Tarih : 16 Mart 2018 Cuma 00:55   Okunma : 1811

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Erman Eker’i makamında ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle icra eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum’  diyerek, ‘’Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Hekim arkadaşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın bu ülke için emeği gerçekten çok büyük. Hassaten bu ülkenin her şartında ciddi bir mücadelenin içerisinde olduğunu biliyoruz. Zeytin Dalı harekâtı kapsamında Afrin’de görev yapan askerlerimizin de yanında sağlık çalışanlarımızın gönül dolu mücadele ediyor olması bu milletin asaletinin en büyük göstergesidir. Bu vesile ile de bugün ziyaretimizde Tıp Bayramını tebrik etmek istedik. Gerçekten bu kutsal görevi ifa eden tüm arkadaşlarımızın, gerek Devlet Hastanemizde gerek hastanelerde gerek tüm ilgili birimlerde hekimlerimizi, sağlık çalışanlarını tebrik ediyor ve canı gönülden kutluyorum. Allah muvaffak eylesin. Onlara sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum’’ dedi.

MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ise ziyarette kısa bir konuşma yaptı. Başkan Özsu, Başhekim Emrah Eker ve tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Hastane Başhekimi Emrah Ekeryaptığı konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Tollu’nun her daim yanlarında olarak varlığını hissettirdiğini ifade etti. Başhekim Eker, ‘’Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu, Tıp Bayramı dolayısıyla bugün de bizleri yalnız bırakmadı. Şahsım ve tüm hastane çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TOLLU DOKTOR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu daha sonra ziyaret kapsamında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Hastaneyi gezen Başkan Tollu, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane odalarını tek tek gezen başkan Tollu, sağlık çalışanlarıyla ayaküstü sohbet etti ve bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Tollu, daha sonrailçe genelinde bulunan sağlık ocaklarında görev yapan doktorlarında gününü kutlayarak, günün anısına çiçek takdim etti.

Doktorlar ve tüm sağlık çalışanları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Tollu'ya teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan, mhp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA