17 Ocak 2026 Cumartesi

13:20   AKDENIZ’DE PARKLAR YENILENIYOR   11:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN JAPONYA’DA AFET ZIRVESI: YENILIKÇI YENIDEN PLANLAMA MASADA   16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN OTOBÜS ŞOFÖRLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ


Çamlıyayla’dan bindiği belediye otobüsünde parasını düşüren ve Tarsus’ta yaptığı aktarmadan sonra bunun farkına varan 76 yaşındaki Saniye Keskin, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım filosunda görev alan otobüs şoförlerinin dikkati ve vatandaşların duyarlılığı sayesinde parasını eksiksiz teslim aldı.

 

Tarih : 15 Mayıs 2022 Pazar 19:15   Okunma : 1243

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım filosunda görev alan personelin dikkati sayesinde otobüste para düşüren bir vatandaşın mağduriyeti giderildi. Çamlıyayla’dan bindiği Büyükşehir toplu taşıma otobüsünde gömleğinin cebinde bulunan parasını düşüren ve Tarsus’ta yaptığı aktarmadan sonra bunun farkına varan 76 yaşındaki Saniye Keskin, vatandaşların ve şoförlerin duyarlılığı sayesinde parasını eksiksiz teslim aldı.

İki otobüste de para düşürdü

Çamlıyayla’daki yayla evinden Tarsus’a gelmek için Sebil yolunda Büyükşehir Belediyesi otobüsüne binen Saniye Keskin, gömlek cebinde bulunan parasının bir miktarını düşürdü. Tarsus’ta Cengiz Topel Lisesi kavşağında inen ve Kalburcu Mahallesi’ndeki evine gitmek için bir başka Büyükşehir Belediyesi otobüsüne binen Keskin, burada bir miktar daha para düşürdü.

Şoförler birbirleriyle irtibat kurdu

Otobüsteki bir başka yolcu, yerde duran parayı görerek Saniye Keskin’i uyardı. Keskin, gömleğinin cebinde bulunan paranın eksik olduğunu fark etti. Kaleburcu Mahallesi’ne geldiğinde şoför Abdullah Savsan’a durumu anlatan Keskin, otobüsten indi. Şoför Savsan ise Çamlıyayla hattında çalışan mesai arkadaşlarına konuyu aktardı. Çamlıyayla hattında çalışan aracın şoförü Oral Tekeli ise araç içinde duyarlı bir vatandaşın parayı görerek kendisine teslim ettiğini bildirdi. Yapılan inceleme sonucunda paranın Saniye Keskin’e ait olduğu tespit edildi.

Kaleburcu Mahallesi Muhtarı Fuat Şen’e bilgi verilerek, Saniye Keskin’e ulaşıldı. Saniye Keskin’e Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Grup Amiri Ali Fatih Salman tarafından para tutanakla eksiksiz şekilde teslim edildi.

“Çok mutlu oldum”

Parasını eksiksiz olarak aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Saniye Keskin, “Çamlıyayla’da bindim otobüse, Tarsus’ta indim. Tekrar Kaleburcu köyü otobüsüne bindim. Paramı düşürdüğüm yeri bir bayan gösterdi. Paramın gerisinin olmadığını öğrenince, şoför beye bilgi verdim. O da otogara bildirmiş şoföre. Geldim, paramın tamamını teslim aldım. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“Şoförlerimizin koordineli çalışması, bizlere bir kez daha güven duygusunu aşıladı”

Tarsus Kaleburcu Mahalle Muhtarı Fuat Şen ise Büyükşehir ekiplerinin Saniye Keskin’e ulaşmak için kendisiyle irtibat kurduklarını belirterek, “Çağırdım arkadaşlar geldi, teyzemizin evine gittik. Teyzemizi aldık. İşletmeye geldik. İşletmede tutanakla beraber, teyzemize parasını teslim ettik. Büyükşehir Belediyesi şoförlerimizin koordineli bir şekilde çalışması, bizlere bir kez daha güven duygusunu aşıladı. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA