2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

AKŞENER, SAMSUN`DA KONUŞTU: “İKTİDAR YOLCULUĞUMUZU BAŞLATIYORUZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bugün burada Türkiye`nin pek çok yerinden gelen gençlerle birlikte ilk adımı atarak, Atalarımızı, o büyük emek sahibi büyüklerimizi hürmetle anarak iktidar yolculuğumuzu başlatıyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah bizleri utandırmasın” dedi.

 

Tarih : 19 Mayıs 2022 Perşembe 16:57   Okunma : 901

Haber: Mahir Bağış - Kamera: Ünal Aydın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun Tütün İskelesi`nde “Bugün burada Türkiye`nin pek çok yerinden gelen gençlerle birlikte ilk adımı atarak, atalarımızı, o büyük emek sahibi büyüklerimizi hürmetle anarak iktidar yolculuğumuzu başlatıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah bizleri utandırmasın” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun`da Tütün İskelesi`nde konuştu. İktidar yolcuğunu başlattığını belirten Akşener, şunları söyledi:

“Bugün burada, Samsun`da ve sizlerle beraber kurtulan değil, kurtaran şehirde… 1919`un ruhu için… 19 Mayıs 1919 ruhu ile buradayız. Gençlerimizle birlikteyiz. Kadınlarımızla birlikteyiz. Erkeklerimizle birlikteyiz. Hatta çocuklarımızla beraberiz. Türkiye çok uzun zamandır 19 Mayıs`ı sadece Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladı. Yani ne demek istiyorum? Sadece ve sadece sportif faaliyetlerin yapıldığı bir anma bayramı olarak kutlandı. Halbuki 19 Mayıs 1919 hem istikbalin hem istiklalin için atılan, burada atılan Anadolu`ya gitmek için, Anadolu`yu hareketlendirmek için, Anadolu`yu ateşlemek için atılan ilk adımın atıldığı gün. Atatürk`ümüzün attığı ve onun arkadaşlarıyla beraber Türk milletinin birlikte yol yürüdüğü o ilk adımın atıldığı yerdeyiz. Allah o günün kahramanlarına bizi onlara karşı mahcup etmesin. Cenab-ı Hak, o günlerin heyecanından bizleri ayırmasın ve istikbalin ve istiklalin için atılan o ilk adımın bekçisi kim? Sahibi kim? Kime emanet edildi? Gençliğe… Söyleyin bakalım kime emanet edildi? Peki bu emanete sahip çıkacak mısınız?

“İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATIYORUZ”

Asıl biz büyüklerin umudu sizsiniz. Geleceğimiz değil, bugünümüz sizsiniz. O ilk adımın bekçisi de sahibi de sizsiniz. Onun için ey Türk gençliği gücünün farkında mısın? Görevinin farkında mısın? İlelebet bu ülkeyi, bu devleti, bu milleti payidar kılmak için gereğini yapmaya hazır mısın? Allah sizden razı olsun. Bugün aynı zamanda o ilk adımın bize bağışladığı, bize yüklediği hem sorumluluğun hem o güzelliğin bizim önümüzde ışık tuttuğu bir anda aynı zamanda iktidar yürüyüşünü başlatıyoruz. Benimle yürümeye hazır mısınız? Kazanacak mıyız?  Allah beni, sizlere karşı mahcup etmesin. Bugünden, şu andan itibaren Erzurum`dan Kars`a, Kars`tan Mardin`e Türkiye`nin pek çok yerinden gelen gençlerimiz var aramızda. Dün büyük bir bölümüyle Anıtkabir`e gittik. Ata`mızın huzurunda onu andık. Bugün burada Türkiye`nin pek çok yerinden gelen gençlerle birlikte ilk adımı atarak, atalarımızı, o büyük emek sahibi büyüklerimizi hürmetle anarak iktidar yolculuğumuzu başlatıyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah bizleri utandırmasın. Allah sonucunu hayırlı etsin. İnşallah bir sene sonra 19 Mayıs ruhunu, 1919 ruhunu, iktidarımızda da ve bu ülkenin, bu memleketin bekçisi ve sahibi olan gençlerle birlikte yeniden hayata geçireceğiz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA