31 Mayıs 2025 Cumartesi

21:37   “İLIÇ’TE SIYANÜR SıZıYOR, MARMARA’DA MÜSILAJ HORTLUYOR AMA ‘ÇED OLUMLU’ DIYORLAR”   16:56   SARAÇHANE EYLEMLERINDE TUTUKLANAN 14 ÖĞRENCIYE TAHLIYE   14:02   MERSIN SANAYIDE VITES YÜKSELTTI; 23 FIRMA BIRINCI İSO 500’DE   13:05   “TÜRKIYE’NIN MADEN YATAKLARı VE RUHSATLARı HARAÇ MERAÇ SATıŞA ÇıKıYOR”   10:30   BÜYÜKŞEHIR’IN MERCAN BILIM MERKEZI’NDE ÇOCUKLARA SıFıR ATıK BILINCI AŞıLANıYOR   10:13   MERSINLI ÜRETICILER BÜYÜKŞEHIR’LE BILINÇLENIYOR   14:30   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR   14:10   TARSUS TURIZMDE YENI BIR DÖNEME GIRIYOR   13:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN FAKıLı MAHALLESI’NE SULAMA BORUSU DESTEĞI    13:30   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ ÜRETICININ SESI OLUYOR   13:05   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI MECLIS TOPLANTıSı ANKARA’DA GERÇEKLEŞTIRILIYOR   10:46   DENIZ ARAÇLARıNıN BAKıM VE ONARıMı BÜYÜKŞEHIR’IN USTALARıNDAN…   15:13   VAHAP SEÇER: “MERSIN BÜYÜKŞEHIR; MEMNUNIYET ORANı EN YÜKSEK BELEDIYELERIN BAŞıNDA GELIYOR”   15:07   TOROSLAR’DA ÇOCUKLAR ŞENLIKTE BULUŞTU   13:28   MTSO BAŞKANı SABRI TEKLI’DEN, İSO 500 LISTESINE GIREN FIRMALARA TEBRIK   13:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARıN GELIŞIM SÜREÇLERINI YAKıNDAN TAKIP EDIYOR   13:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN TEMIZLIK ÇAĞRıSı   13:19   NIDANUR VE NISA KARDEŞLER, HAYALLERINE KıR ÇIÇEKLERI ILE YÜRÜYOR   09:30   ŞEHIR TIYATROSU , GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZI’NDE   19:39   MERSIN BAROSU: “AYRıMCıLıĞıN GELDIĞI SON ACı NOKTA !”   
 
     
   

AYLİN NAZLIAKA`DAN ANKARAGÜCÜ BAŞKANI KOCA`YA ŞAMPİYONLUK ZİYARETİ: “ANKARAGÜCÜ DİYE YAZILIR, MÜCADELE DİYE OKUNUR”


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca`yı ziyaret ederek, takımın şampiyonluğunu kutladı. Nazlıaka, “Ankaragücü diye yazılır, mücadele diye okunur. Ankaragücümüz sonunda hak ettiği Süper Lig`e geri döndü. Çok mutlu ve gururluyuz. Şimdi hedefimiz şampiyonluk olmalı” dedi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2022 Perşembe 13:44   Okunma : 776

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca`yı ziyaret ederek, takımın şampiyonluğunu kutladı. Nazlıaka, “Ankaragücü diye yazılır, mücadele diye okunur. Ankaragücümüz sonunda hak ettiği Süper Lig`e geri döndü. Çok mutlu ve gururluyuz. Şimdi hedefimiz şampiyonluk olmalı” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ile birlikte Ankaragücü Başkanı Faruk Koca`yı ziyaret etti. Nazlıaka ve beraberindeki heyet Koca`yı Ankaragücü`nün şampiyonluğundan dolayı kutladı.

Nazlıaka, sarı-lacivert elbise ile gittiği ziyarette Koca`ya; “Ankaragücü ailesinin bir üyesi olmak benim için vazgeçilmez bir tutkudur o yüzden formamla geldim” diye konuştu. Nazlıaka, ziyarette şunları söyledi:

“ANKARAGÜCÜ DİYE YAZILIR, MÜCADELE DİYE OKUNUR”

“Ankaragücü Ankara`nın en önemli markasıdır. Ankaragücü diye yazılır, mücadele diye okunur. Kurtuluşun kalbi, kuruluşun aklı olan şanlı Başkentinizin vazgeçilmezidir. Ankaragücü, umudu biriktirmenin adıdır. Bana göre kimi zaman çok dingin bir ortamda fırtınadır, kimi zaman da fırtınanın içerisinde bir dinginliktir. Bir sığınak, bir ailedir. Ankaragücümüz sonunda hak ettiği Süper Lig`e geri döndü. Çok mutlu ve gururluyuz. Şimdi hedefimiz şampiyonluk olmalı. Kulüp yönetimine ve takıma başarılar dilerim.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA