28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

DÜNYA BOCCE (RAFFA-VOLO) ŞAMPİYONASI TOROSLAR’DA YAPILACAK


Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Federasyonumuzun katkılarıyla dünyada ses getirecek bir spor organizasyonunu daha Toroslarımızda gerçekleştireceğiz” dedi. Bocce sporunun Türkiye’deki merkezi haline gelen Toroslar, “Dünya Tekler-Karışık Çiftler Bocce (Raffa-Volo) Şampiyonaları’na” ev sahipliği yapacak.

 

Tarih : 31 Mayıs 2022 Salı 17:33   Okunma : 482

2019 yılında Dünya Büyükler Bocce Şampiyonası ile Dünya Kadınlar Bocce Kupası’nı ilçede Türk sporuna yakışır bir organizasyon ile gerçekleştiren Mersin Toroslar Belediyesi, şimdi de Dünya Tekler-Karışık Çiftler Bocce (Raffa-Volo) Şampiyonaları’na hazırlanıyor.

Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI), Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF), Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Toroslar Belediyesi tarafından, 30 Ekim-04 Kasım 2022 tarihleri arasında dünyada ilk kez Mersin Toroslar Bocce Spor Tesisi’nde düzenlenecek olan şampiyonaya; dünya geneli yaklaşık 40 takımdan 300’e yakın sporcu katılacak.

“TOROSLAR BELEDİYESİ BOCCE TAKIMI, TÜRKİYE’NİN YİNE GURURU OLDU”

Dünya Şampiyonası’nın hazırlıkları sürerken Toroslar Belediyesi Bocce Takımı da şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi gururla temsil eden Toroslar Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, 23-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Ankara’nın Kahramankazan İlçesinde yapılan Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nda; 1 Türkiye rekoru, 17 Türkiye şampiyonluğu, 3 Türkiye ikinciliği ve 9 Türkiye üçüncülüğü ile toplamda 29 madalya kazanarak, şampiyonayı 1’inci sırada tamamladı.

Bocce Milli Takımının bel kemiğini oluşturan sporculardan olan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcusu Mehmet Can Yakın ise formunun zirvesinde olduğunu bu şampiyonada bir kez daha kanıtlayarak, 3 altın madalyanın yanı sıra 1 de Türkiye rekoru elde etti.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi ve Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay, bocce sporuna sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’ın bocce sporuna sunduğu katkılar ile alt yapımızı daha da güçlendirdik. Sporcularımızın, uluslararası şampiyonalarda ve Bocce Milli Takımında yer alması, disiplinli çalışmamızın ve emeğimizin en güzel karşılığıdır. Verilen bu emek, kürsülerde yerimizin değişmemesini sağladı. Bu başarılarda bizlere güvenen ve destek veren Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz ile Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ve Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ; “TAKIMIMIZIN BAŞARISI ÜLKEMİZİN BAŞARISIDIR”

Spora verdikleri her desteğin başarı olarak geri dönmesinden gurur duyduklarını söyleyen Başkan Yılmaz, Ankara’nın Kahramankazan İlçesinde yapılan Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nı birinci olarak tamamlayan bocce takımını tebrik etti.

Başkan Yılmaz; “Ulusal ve uluslararası şampiyonalarından madalyalarla dönen kulübümüz, bocce branşında ilçemizi ve kentimizi Türkiye’nin bir numarası yapmayı başardı” dedi.

Dünya Tekler-Karışık Çiftler Bocce (Raffa-Volo) Şampiyonaları’na Toroslar’da ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu da yaşadıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Toroslar Belediyesi olarak, Uluslararası Bocce Konfederasyonu, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte 30 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Dünya Şampiyonasında, Türk misafirperverliğimizi yine en iyi şekilde göstereceğiz. Bocce sporuna verdiği değerli katkılarından dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Bocce, Bowling, Dart Federasyonu ve aynı zamanda Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı Sayın Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BOCCE SPORCULARIMIZ, 2022 AKDENİZ OYUNLARI’NDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK”

Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 25 Haziran-05 Temmuz tarihleri arasında Cezayir’de bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan 2022 Akdeniz Oyunları’nda, Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcuları Mehmet Can Yakın ile Murat Alan’ın ülkemizi temsil edeceğini de söyleyerek, sporculara başarılar diledi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA