19 Kasım 2025 Çarşamba

15:04   GELECEK PARTISI’NDEN ISTIFA EDEN BAĞıMSıZ İSTANBUL MILLETVEKILI DOĞAN DEMIR CHP’YE KATıLDı   15:02   ÖZDAĞ’DAN BAHÇELI’NIN "İMRALı’YA GITMEKTEN GOCUNMAM, ÇEKINMEM" AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:56   BAHÇELI: "ALıRıM YANıMA 3 ARKADAŞıMı KENDI IMKANLARıMıZLA İMRALı’YA GITMEKTEN BIR MASA ETRAFıNDA DA YÜZ YÜZE GELMEKTEN IMTINA ETMEM"   14:55   ÖZGÜR ÖZEL VE TÜLAY HATIMOĞULLARı HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı TBMM BAŞKANLıĞı’NA GÖNDERILDI   14:51   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI, YARıN TÜRKIYE’YE GELIYOR   14:47   CHP, “ŞIMDI İKTIDAR ZAMANı” SLOGANıYLA 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A HAZıRLANıYOR   10:43   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KESINTISIZ SOKAK YENILEME HAMLESI   01:03   TARSUS’TA İSTIRIDYE MANTARı HASADı: BAŞKAN BOLTAÇ KURSIYERLERLE İLK ÜRÜNÜ TOPLADı   20:25   BAŞKAN SEÇER’IN YÜREK BURKAN KAYBı: DOÇ. DR. ARZU SEÇER’E SON VEDA   16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:40   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:25   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:18   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı  
 
     
   

MURAT EMİR`DEN COVİD-19 UYARISI: “BÖYLE GİDERSE SONBAHARDA, HATTA KIŞ AYLARINDA AĞIR BEDELLER ÖDEME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”


CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, artan Covid-19 vakalarına dikkat çekti ve “Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız” dedi.

 

Tarih : 29 Haziran 2022 Çarşamba 14:40   Okunma : 604

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, artan Covid-19 vakalarına dikkat çekti ve “Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız” dedi.

Murat Emir, bugün yaptığı açıklamada, Covid-19 vakalarının dünyada ve Türkiye`de yeniden artmaya başladığını belirterek Sağlık Bakanlığı`nı önlem almaya çağırdı. Emir, şunları söyledi:

“SONBAHARDA, HATTA KIŞ AYLARINDA AĞIR BEDELLER ÖDEME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Covid-19 hem dünyada hem de ülkemizde artarak şiddetlenmeye devam ediyor. Özellikle son aylarda Avrupa`da ciddi sayıda vaka sayılarının arttığını biliyoruz. Ama Türkiye`de maalesef Sağlık Bakanlığı, yine kafasını kuma gömmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test sayılarını dahi açıklamıyorlar. Oysa herkese test yapmak hastalığı kontrol altında tutmak için son derece değerli ama test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız.

“AVRUPA ÜLKELERİ COVID-19 ÖNLEMLERİNİ TEKRAR GÜNDEMLERİNE ALDILAR”

Tüm dünya ciddi önlemler almaya başladı. Özellikle Avrupa`daki artışı önlemek için Avrupa ülkeleri, Covid-19 önlemlerini tekrar gündemlerine aldılar. Türkiye`yi yönetenler maalesef pandemi bitmiş, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar, oysa hasta sayıları giderek artıyor. Özellikle yeni B4 ve B5 varyantlarının tam aşılı kişilere bile bulaştığını ve ciddi sağlık sorunları yarattığını biliyoruz. Bu nedenle ciddiye almak zorundayız ve pandemi bitmiş gibi davranamayız. En azından Sağlık Bakanlığı`nın daha ciddi davranması lazım, özellikle de test sayılarını, günlük vaka sayılarını, hasta sayısını doğru açıklaması lazım ve çok geç olmadan bazı önlemlerin tekrar gündeme getirilmesi lazım.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA