6 Aralık 2023 Çarşamba

13:01   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT "ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE DE GÖNÜLLÜLERİMİZLE BİRLİKTE EMEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"   12:54   TARSUSLU KADINLAR, KADIN HAKLARI GÜNÜ’NDE İLK DEFA ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ   12:38   YENİŞEHİR HALK KART’IN KASIM AYI TUTARLARI YATIRILDI   11:59   BELEDİYE ÇALIŞMALARINA MEZİTLİ GÖNÜLLÜLERİNDEN TAM DESTEK   11:50   ‘ÇOCUK MECLİSİ’ ÜYELERİ BİLİME VE SANATA DOYDU, BÜYÜKŞEHİR’İN FAALİYETLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ   22:32   BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT: BEŞİKTAŞ 2019 YILINA KADAR HEP SİYASİ TERCİHLERİNDEN DOLAYI CEZALANDIRILMIŞ BİR İLÇE”   21:30   ÖZGÜR ÖZEL, HACIBEKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI ARİF YOLDAŞ ALTIOK İLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   20:46   FİNLANDİYA BÜYÜKELÇİSİ HAMALAİNEN: NATO`YA ÜYELİĞİMİZİ ONAYLAYAN TÜRKİYE VE DİĞER ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ. İSVEÇ`İN NATO ÜYELİĞİNİN DE TÜRKİYE VE MACARİSTAN TARAFINDAN ONAYLANMASINI DİLİYORUZ   20:28   HDP İZMİR İL BİNASI`NA YÖNELİK SALDIRI… SEZGİN TANRIKULU: “HESABINI ADALET VE KALKINMA PARTİSİ`NİN VERMESİ LAZIM VEYA KENDİSİ ORTAK DEĞİLSE BUNUN HESABINI SORMASI LAZIM”   20:11   CHP`NİN KADIN TEMSİLİYETİNİN YETERSİZLİĞİ İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA ÖNERGESİ, TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE MHP TARAFINDAN REDDEDİLDİ   20:07   ÖZGÜR ÖZEL, CHP MANİSA İL ÖRGÜTÜYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   20:06   İYİ PARTİ KADIN POLİTİKALARI BAŞKANI YÜKSEL: "KADINLARIN TOPLUMDA EŞİT VE ADİL BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİLMELERİ, DEMOKRASİMİZİN VE İNSAN HAKLARININ VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASIDIR"   19:26   ÖZGÜR ÖZEL, CHP AYDIN İL ÖRGÜTÜYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   18:21   İBRHİM SANİ GÖKMEN, CHP AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI   18:19   DOĞAN TANIŞ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI   18:15   BAYRAM YILDIRMAZ, CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI   18:12   DENİZ DEMİR: “EKONOMİK KRİZ, ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNE YANSIYACAK KADAR DERİN BİR YOKSULLUK YARATTI"   18:05   BAYRAM GÜNEŞ CHP’DEN MECLIS ÜYESI ADAY ADAYı   18:03   ESKİ CHP İZMİR MİLLETVEKİLLERİ TACETTİN BAYIR VE MUSA ÇAM, ‘ÖN SEÇİM` ÇAĞRISIYLA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI`NA ADAY ADAYI OLDU   17:30   VAHAP SEÇER: MERSİN HALKINI 5. ULUSLARARASI MERSİN MARATONU İÇİN 10 ARALIK`TA ÖZGECAN ASLAN MEYDANI`NA DAVET EDİYORUM  
 
     
   

MURAT EMİR`DEN COVİD-19 UYARISI: “BÖYLE GİDERSE SONBAHARDA, HATTA KIŞ AYLARINDA AĞIR BEDELLER ÖDEME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”


CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, artan Covid-19 vakalarına dikkat çekti ve “Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız” dedi.

 

Tarih : 29 Haziran 2022 Çarşamba 14:40   Okunma : 307

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, artan Covid-19 vakalarına dikkat çekti ve “Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız” dedi.

Murat Emir, bugün yaptığı açıklamada, Covid-19 vakalarının dünyada ve Türkiye`de yeniden artmaya başladığını belirterek Sağlık Bakanlığı`nı önlem almaya çağırdı. Emir, şunları söyledi:

“SONBAHARDA, HATTA KIŞ AYLARINDA AĞIR BEDELLER ÖDEME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Covid-19 hem dünyada hem de ülkemizde artarak şiddetlenmeye devam ediyor. Özellikle son aylarda Avrupa`da ciddi sayıda vaka sayılarının arttığını biliyoruz. Ama Türkiye`de maalesef Sağlık Bakanlığı, yine kafasını kuma gömmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test sayılarını dahi açıklamıyorlar. Oysa herkese test yapmak hastalığı kontrol altında tutmak için son derece değerli ama test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız.

“AVRUPA ÜLKELERİ COVID-19 ÖNLEMLERİNİ TEKRAR GÜNDEMLERİNE ALDILAR”

Tüm dünya ciddi önlemler almaya başladı. Özellikle Avrupa`daki artışı önlemek için Avrupa ülkeleri, Covid-19 önlemlerini tekrar gündemlerine aldılar. Türkiye`yi yönetenler maalesef pandemi bitmiş, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar, oysa hasta sayıları giderek artıyor. Özellikle yeni B4 ve B5 varyantlarının tam aşılı kişilere bile bulaştığını ve ciddi sağlık sorunları yarattığını biliyoruz. Bu nedenle ciddiye almak zorundayız ve pandemi bitmiş gibi davranamayız. En azından Sağlık Bakanlığı`nın daha ciddi davranması lazım, özellikle de test sayılarını, günlük vaka sayılarını, hasta sayısını doğru açıklaması lazım ve çok geç olmadan bazı önlemlerin tekrar gündeme getirilmesi lazım.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2023 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA