22 Aralık 2025 Pazartesi

09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU  
 
     
   

MURAT EMİR`DEN COVİD-19 UYARISI: “BÖYLE GİDERSE SONBAHARDA, HATTA KIŞ AYLARINDA AĞIR BEDELLER ÖDEME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”


CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, artan Covid-19 vakalarına dikkat çekti ve “Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız” dedi.

 

Tarih : 29 Haziran 2022 Çarşamba 14:40   Okunma : 616

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, artan Covid-19 vakalarına dikkat çekti ve “Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız” dedi.

Murat Emir, bugün yaptığı açıklamada, Covid-19 vakalarının dünyada ve Türkiye`de yeniden artmaya başladığını belirterek Sağlık Bakanlığı`nı önlem almaya çağırdı. Emir, şunları söyledi:

“SONBAHARDA, HATTA KIŞ AYLARINDA AĞIR BEDELLER ÖDEME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Covid-19 hem dünyada hem de ülkemizde artarak şiddetlenmeye devam ediyor. Özellikle son aylarda Avrupa`da ciddi sayıda vaka sayılarının arttığını biliyoruz. Ama Türkiye`de maalesef Sağlık Bakanlığı, yine kafasını kuma gömmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı, halkımızı büyük bir rehavete sürüklüyor ve pandemi bitmiş gibi davranıyor. Test sayılarını dahi açıklamıyorlar. Oysa herkese test yapmak hastalığı kontrol altında tutmak için son derece değerli ama test yapmıyorlar, test sayılarını açıklamıyorlar. İnsanlar hastalanıyor ama çoğu hastalandığını dahi bilmiyor. Bu nedenle de şu anda Covid-19 son derece yaygın. Hepimizin etrafında birkaç hasta olmaya başladı. Böyle giderse sonbaharda, hatta kış aylarında ağır bedeller ödeme riskiyle karşı karşıyayız.

“AVRUPA ÜLKELERİ COVID-19 ÖNLEMLERİNİ TEKRAR GÜNDEMLERİNE ALDILAR”

Tüm dünya ciddi önlemler almaya başladı. Özellikle Avrupa`daki artışı önlemek için Avrupa ülkeleri, Covid-19 önlemlerini tekrar gündemlerine aldılar. Türkiye`yi yönetenler maalesef pandemi bitmiş, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar, oysa hasta sayıları giderek artıyor. Özellikle yeni B4 ve B5 varyantlarının tam aşılı kişilere bile bulaştığını ve ciddi sağlık sorunları yarattığını biliyoruz. Bu nedenle ciddiye almak zorundayız ve pandemi bitmiş gibi davranamayız. En azından Sağlık Bakanlığı`nın daha ciddi davranması lazım, özellikle de test sayılarını, günlük vaka sayılarını, hasta sayısını doğru açıklaması lazım ve çok geç olmadan bazı önlemlerin tekrar gündeme getirilmesi lazım.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA