18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDAĞ: “ERDOĞAN`I UYARDIK. `KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM` TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUM. ‘OLMASAYDI, SONUMUZ BÖYLE` ŞARKISINI SÖYLEYECEKLERİ AN DA GELİYOR”


Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kırıkkale`de; “Bu sistem bir kişinin sistemidir. Bir kişiye göre de Anayasa yapılmıştır. Anayasalar milletlere göre yapılır, 85 milyona göre yapılır. Biz o zaman Sayın Erdoğan`ı uyardık. ‘Sizi güçlü Başbakan yapalım, sembolik bir Cumhurbaşkanımız olsun.` Ama dinlemedi. Sayın Devlet Bahçeli ile yolculuk yapmayı tercih etti, kendisi. O zaman ‘kendim ettim kendim buldum` türküsünü söylemelerini tavsiye ediyorum. Ahmet Kaya`nın şarkısıyla da bitirmesini istiyorum. ‘Olmasaydı, sonumuz böyle` şarkısını söyleyecekleri an da geliyor. Oraya doğru gidiyorlar” dedi.

 

Tarih : 1 Temmuz 2022 Cuma 15:32   Okunma : 260

AHMET ÜNAL

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kırıkkale`de; “Bu sistem bir kişinin sistemidir. Bir kişiye göre de Anayasa yapılmıştır. Anayasalar milletlere göre yapılır, 85 milyona göre yapılır. Biz o zaman Sayın Erdoğan`ı uyardık. ‘Sizi güçlü Başbakan yapalım, sembolik bir Cumhurbaşkanımız olsun.` Ama dinlemedi. Sayın Devlet Bahçeli ile yolculuk yapmayı tercih etti, kendisi. O zaman ‘kendim ettim kendim buldum` türküsünü söylemelerini tavsiye ediyorum. Ahmet Kaya`nın şarkısıyla da bitirmesini istiyorum. ‘Olmasaydı, sonumuz böyle` şarkısını söyleyecekleri an da geliyor. Oraya doğru gidiyorlar” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dün Kırıkkale`de; gazetecilerle bir araya geldi, gündemi değerlendirdi. Özdağ, burada şunları söyledi:

“İki buçuk yıl önce Gelecek Partisi`ni kurduk. O günden bugüne kadar Anadolu coğrafyasında teşkilatlarımızı kurmak, örgütlenmek için gayret sarf ediyoruz. Bugünkü iktidar 2002 yılında iktidara gelirken, çok önemli ekonomik krizler nedeniyle bir ön aldı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidar olduğunda üç ‘Y` ile mücadele edeceğini söyledi. Yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar. İlk dönemlerde bunlarla ilgili doğru şeyler yapmaya çalıştılar ve yaptılar da. Yollar, hastaneler, fabrikalar, organize sanayiler, AB ile ilgili fasılların açılmış olması; eski coğrafyada bir barış iklimi estirerek herkesle iyi komşuluk ilişkileri içerisinde olması ile ilgili çalışmalar yapıldı.

17/25 Aralık`ta bizler, bunların Yüce Divan`a gitmesini istedik. Başta Sayın Davutoğlu olmak üzere, burada usulsüz bir dinleme vardı, ama gerçeklere dayalı iddialar vardı. Fakat burada bu şahıslar aklandılar, çoğunluğa dayanarak. Ardından da Sayın Ahmet Davutoğlu`na bir operasyon, sonra da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`ne geçiş oldu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ucube bir sistemdir. Bu sistem, ‘ben yaptım oldu` mantığı ile hareket edilen bir sistemdir. Kapalı kapılar arkasında, bir kişiye göre dikilmiş elbisedir bu sistem. Bu sistem bir kişinin sistemidir. Bir kişiye göre de Anayasa yapılmıştır. Anayasalar milletlere göre yapılır, 85 milyona göre yapılır. Biz o zaman Sayın Erdoğan`ı uyardık. ‘Sizi güçlü Başbakan yapalım, sembolik bir Cumhurbaşkanımız olsun.`

Ama dinlemedi. Sayın Devlet Bahçeli ile yolculuk yapmayı tercih etti, kendisi. O zaman ‘kendim ettim kendim buldum` türküsünü söylemelerini tavsiye ediyorum. Ahmet Kaya`nın şarkısıyla da bitirmesini istiyorum. ‘Olmasaydı, sonumuz böyle` şarkısını söyleyecekleri an da geliyor. Oraya doğru gidiyorlar.

Bugün Türkiye`nin en büyük problemi iki tanedir. Birincisi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`dir, ucube sistemdir. İkincisi de Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın Türkiye`yi yönetme tarzıdır. Parlamentoyu işlevsiz yaparak, kuvvetler ayrılığı ilkesini kuvvetler birliğine çevirerek; şeffaflığı, açıklığı, çoğulculuğu, hesap verilebilirliği, denetlenebilirliği ortadan kaldırarak Türkiye yönetilmez. Türkiye büyük bir devlettir. 85 milyon bir insan vardır.

"TÜRKİYE`DE EKONOMİK KRİZ VARDIR"

15 Temmuz akşamı bir cemaat devletinin kurulmasını istemedik. Hep beraber kurdurmadık. Gülenizmi kurdurmak istedi, Fetullah Gülen. Kurdurmayız, kuramazsın. Burası İran değil. Türkiye`de kesinlikle bir şahsın devleti olmaz. Türkiye`de milletin devleti olur. Vatan da devlet de millete aittir.

Türkiye`de ekonomik kriz vardır. Ama sebebi yönetememe krizidir. Dünyada da ekonomik krizler vardır. Türkiye`deki faizler kadar oradaki faizler arasında dağlar kadar fark vardır.

Ayrıca Sayın Soylu, altılı masada ne konuşulduğunu öğrenmek istiyor. Ben de geçen ay kendisini davet ettim. ‘Gel yedinci adam olarak da masanın bir köşesine otur` dedim.

Zamlardan memnunsanız, şimdi memurlara da zam yapacaklar. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Ocak ayında asgari ücrete yüzde 50 zam yaptılar. 4250 lira oldu. Asgari ücrete tarihinde en büyük zammı verdik dediler. Doğru, en büyük zamdır. Biz millet olarak zam istemiyoruz. Biz milletçe hayat pahalılığının azalmasını istiyoruz. Paramızın kıymetli olmasını bekliyoruz. Eskiden olduğu gibi. 100 liraya filemizi dolduruyoruz, şimdi 300 liraya dolduramıyoruz. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının ekonomiyi düzeltmeleri mümkün değildir. Türkiye`de yolsuzluğu durdurmak mümkün değildir. Yolsuzluk ayyuka çıkmıştır. Bunların hepsini yargı yarın bağımsız, objektif ve tarafsız olduğunda çıkaracaktır. Bizler de sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Hiçbir şeyden korkmayın.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA