11 Temmuz 2025 Cuma

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÖZGECAN ASLAN BARIŞ MEYDANI’NA KAZANDIRDIĞI SANATSAL ALANLAR TAHRİP EDİLİYOR


Kültür Park içerisinde bulunan Özgecan Aslan Barış Meydanı’nın yanında yer alan eski Cep Sineması’nın atıl görüntüsünü kapatmak için, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sanatsal çizimlerle dolu betopanlar tahrip edildi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırı emniyet güçlerine bildirildi.

 

Tarih : 1 Temmuz 2022 Cuma 23:55   Okunma : 1069

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi, Mayıs 2020’de kapsamlı bir çalışmayla Özgecan Aslan Barış Meydanı yanındaki eski Cep Sineması’nın atıl görüntüsünü gidermiş ve sanatsal dokunuşlarla kapatarak çehresini güzelleştirmişti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, alanın çevresini kapatan sanatsal çizimlerle dolu betopanlar kırılarak tahrip edildi.

Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndaki sanatsal alanlara çirkin saldırı

Kültür Park içerisinde bulunan Özgecan Aslan Barış Meydanı yanındaki eski Cep sinemasının atıl görüntüsünü gidermek ve alanın güvenliğini sağlamak, izinsiz giriş ve çıkışları önleyerek güvenlik tehdidini ortadan kaldırmak ve kötü amaçlı kullanımları önlemek adına,Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sanatsal dokunuşlu betopanlara kendini bilmezler tarafından zarar veriliyor.

Yılbaşından bu yana yaklaşık 40 kez tahrip edilen ve Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından düzeltilerek bakım onarımdan geçirilen bölgede, kısa zaman içinde yeni tahribatlar meydana geldi. Son olarak yine eski Cep Sineması’nın doğu tarafında bulunan betopanlardan8 adeti kırılarak tahrip edildi. Büyükşehir Belediyesi olayı emniyet güçlerine bildirerek, hukuki süreci başlattı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA