8 Mayıs 2024 Çarşamba

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

AYLİN NAZLIAKA`YA DERT YANAN VATANDAŞ: "BİR AYAKKABI, BİR PANTOLON ALAMIYORUM ÇOCUĞUMA"


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara`da kadınların sorunlarını dinledi ve onlara CHP`nin kadınlarla ilgili projelerini anlattı. Güldeniz Kara, “Çocuğuma harçlığını veremiyorum. Bir ayakkabı alamıyorum, bir pantolon alamıyorum çocuğuma. Ya bir bayram geliyor, çocuklarıma bir şey alamıyorum yani. Nerede az bir şey varsa gidip onu alıp getiriyoruz, yediriyoruz çoluk çocuğumuza. Ben de AK Partiliydim, Mamak`ta üyeydim. Ama oradan geldim. Niye? Çünkü beni artık bitirdiler” dedi.

 

Tarih : 3 Temmuz 2022 Pazar 16:10   Okunma : 828

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara`da kadınların sorunlarını dinledi ve onlara CHP`nin kadınlarla ilgili projelerini anlattı. Güldeniz Kara, “Çocuğuma harçlığını veremiyorum. Bir ayakkabı alamıyorum, bir pantolon alamıyorum çocuğuma. Ya bir bayram geliyor, çocuklarıma bir şey alamıyorum yani. Nerede az bir şey varsa gidip onu alıp getiriyoruz, yediriyoruz çoluk çocuğumuza. Ben de AK Partiliydim, Mamak`ta üyeydim. Ama oradan geldim. Niye? Çünkü beni artık bitirdiler” dedi.

CHP Kadın Kolları, milletvekilleri, Parti Meclisi ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte Ankara`nın 25 ilçesinde saha çalışması başlattı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, çalışma kapsamında Altındağ`daki Gültepe mahallesinde, Dereköy Kalkındırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nde bugün kadınlarla bir araya geldi. Nazlıaka, kadınlara, CHP`nin ‘Aile Desteği Sigortası` projesini anlattı ve “Bu aile desteği ödeneği en az asgari ücret tutarında olacak” dedi.

Güldeniz Kara isimli mahalle sakini ise Nazlıaka`ya yaşadıkları sorunları anlatırken şöyle konuştu:

“Fakir fukara yiyor mu diye düşünüyor mu? Çünkü zenginler yiyor, ama fakir yiyemiyor. Ben yiyemiyorum. Benim dört tane evladım var. Hasta çocuğum var. Soruyor mu, ‘aç mısın, susuz musun?` Kocam yok benim. Beni bırakıp gitti dört çocukla. 17 sene; ben neler çekiyorum. Devlet biliyor mu? Devlet gelsin, herkes duysun. Ekmeği yapmış 4 TL. Kim alacak? Benim durumum yok. Bazen alamıyorum. Herkes ayağa kalsın, herkes uyansın artık. Kimin neyi var, devlet gelsin bir sorsun

Çocuğuma harçlığını veremiyorum. Bir ayakkabı alamıyorum, bir pantolon alamıyorum çocuğuma. Ya bir bayram geliyor, çocuklarıma bir şey alamıyorum yani. Kuzenlerim yurt dışında, anlattıkça ben imreniyorum. Burada hayat yok. Türkiye bitti yani. Bir torba unu 445 milyon (445 TL`yi kastediyor) yapmış. Nerede az bir şey varsa gidip onu alıp getiriyoruz, yediriyoruz çoluk çocuğumuza. Ben de AK Partiliydim, Mamak`ta üyeydim. Ama oradan geldim. Niye? Çünkü beni artık bitirdiler, bitirdiler. Durumumuz yok.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA