30 Nisan 2026 Perşembe

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

UYSAL: AKP ÖRTÜSÜ ÜLKEMİZİN ÜZERİNDEN KALKTIKTAN SONRA FETÖ İLE MÜCADELENİN TAVİZSİZ YERİNE GETİRİLECEĞİNDEN MİLLETİMİZİN KUŞKUSU OLMASIN


Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, “Bugüne dek, iktidarın geçmişteki iş birlikleri nedeniyle layıkıyla yaptırmadığı yargılamaların, kendisine zararı olacağı korkusu ile geri durduğu ‘siyasi ayağın` araştırılmasının, AKP örtüsü ülkemizin üzerinden kalktıktan sonra layıkıyla yapılacağından, bu hain terör örgütü FETÖ ile mücadelenin tavizsiz yerine getirileceğinden milletimizin kuşkusu olmasın” dedi.

 

Tarih : 15 Temmuz 2022 Cuma 15:09   Okunma : 513

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, “Bugüne dek, iktidarın geçmişteki iş birlikleri nedeniyle layıkıyla yaptırmadığı yargılamaların, kendisine zararı olacağı korkusu ile geri durduğu ‘siyasi ayağın` araştırılmasının, AKP örtüsü ülkemizin üzerinden kalktıktan sonra layıkıyla yapılacağından, bu hain terör örgütü FETÖ ile mücadelenin tavizsiz yerine getirileceğinden milletimizin kuşkusu olmasın” dedi.

Gültekin Uysal, 15 Temmuz darbe girişiminin altıncı yıl dönümü nedeniyle bugün sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı. Uysal`ın mesajı şöyle:

"Hain girişimleri öncesinde `devleti ele geçirmek` için türlü yöntemler deneyen, iktidar ile iş birliği içinde birçok kurumu da maalesef ele geçiren FETÖ, 15 Temmuz gecesi, milletimizi korumakla mükellef silahlarla milletimizi, devletimizi esir almaya çalışmıştır. Çok şükür ki esarete boyun eğmeyen milletimiz canı pahasına devletine sahip çıkmış, içeriden ve dışarıdan aldıkları destekle darbe yapmaya yeltenecek kadar cüretkarlaşan FETÖ ihanet şebekesine gereken cevabı vermiştir. 15 Temmuz`da bu hain teşekküle karşı koyan her bir vatandaşımız, bu hainlerin kurşunları, saldırısı ile şehadete eren her bir kahraman, demokrasinin önemini bir kez daha göstermiştir. Milletimiz, o gece sokakta bu hain güruha karşı koymakla kalmamış, hiçbir kişi ya da zümrenin kendi iradesinin üzerinde bir hak ve yetkiye sahip olamayacağını da gayreti ile beyan etmiştir.

“İKTİDARIN GEÇMİŞTEKİ İŞ BİRLİKLERİ NEDENİYLE LAYIKIYLA YAPTIRMADIĞI YARGILAMALARIN, AKP ÖRTÜSÜ ÜLKEMİZİN ÜZERİNDEN KALKTIKTAN SONRA LAYIKIYLA YAPILACAĞINDAN MİLLETİMİZİN KUŞKUSU OLMASIN”

Devletimizin kurucusu büyük liderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün şu sözü, milletimizin nidalarında karşılık bulmuştur; ‘Hakimiyet kayıtsız ve şartsız milletindir`. Bu veciz ifade, devletimizin ruhunu izah etmeye devam edecektir. Vesilesiyle bir kez daha 15 Temmuz`un faillerini ve kendilerine ortaklık ederek onlara bu cüreti verenleri telin ediyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugüne dek, iktidarın geçmişteki iş birlikleri nedeniyle layıkıyla yaptırmadığı yargılamaların, kendisine zararı olacağı korkusu ile geri durduğu ‘siyasi ayağın` araştırılmasının, AKP örtüsü ülkemizin üzerinden kalktıktan sonra layıkıyla yapılacağından, bu hain terör örgütü FETÖ ile mücadelenin tavizsiz yerine getirileceğinden milletimizin kuşkusu olmasın.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA