30 Nisan 2026 Perşembe

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

GİRESUNLU ESNAFIN AKŞENER`DEN TALEBİ: “YOLSUZLUK, HIRSIZLIK YAPAN VARSA ONLARDAN HESAP SORULMASINI İSTERİZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in Giresun`un Bulancak ilçesinde dinlediği esnaf; “Hesap sormanızı isteriz. Yolsuzluk, hırsızlık yapan varsa, çalan varsa onlardan hesap sorulmasını isteriz. Biz buraya gece 3`te geliyoruz, kazandığım para helal, çalan varsa da Allah`a hesap verecek” dedi. Başka bir esnaf ise “Bu ülke şartlarında şu anda Kanada`ya gitmek istiyorum. Şartlarımın iyi olmasına rağmen burada kalmak istemiyorum. Birçok arkadaşım gitti, hayat şartları daha rahat orada” diye konuştu.

 

Tarih : 20 Temmuz 2022 Çarşamba 18:54   Okunma : 569

Haber: MAHİR BAĞIŞ – Kamera: ÜNAL AYDIN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in Giresun`un Bulancak ilçesinde dinlediği esnaf; “Hesap sormanızı isteriz. Yolsuzluk, hırsızlık yapan varsa, çalan varsa onlardan hesap sorulmasını isteriz. Biz buraya gece 3`te geliyoruz, kazandığım para helal, çalan varsa da Allah`a hesap verecek” dedi. Başka bir esnaf ise “Bu ülke şartlarında şu anda Kanada`ya gitmek istiyorum. Şartlarımın iyi olmasına rağmen burada kalmak istemiyorum. Birçok arkadaşım gitti, hayat şartları daha rahat orada” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Karadeniz çalışması kapsamında bugün Giresun`un Bulancak ilçesinde de yurttaşlara hitap etti. Akşener Bulancaklılar tarafından, “Devlet Ana, Yüzünü Güneşe Dön Türkiye, Başbakan Akşener” sloganlarıyla karşılandı. Kendisini görmek için gelen yurttaşlara seslenen Akşener şunları söyledi:

“Aranızda olmaktan büyük bir heyecan, onur, gurur duyuyorum. Bu şehrin bu ilçelerin benim üzerimde tuhaf bir etkisi var. Siz benim içimdeki umudu ortaya çıkarıyorsunuz. Siz gerçekten azmin, umudun, neşenin kaynağısınız. Öncelikle fındık için geziyorum. Ağalar bizi dinliyor, görüyor biliyorum ama ve lakin biz fındığı konuştukça onlar sizin taleplerinizi bizim dilimizden görecekler.

“DEFTERLERİ AÇARIZ SEN ÇUKURUN DİBİNE GİRERSİN”

Bana bu ülkede bu iktidar mensupları Güneydoğu`ya gidiyorlar faili meçhulcü diyorlar, Giresun`a geliyorlar PKK`lı diyorlar, karar ver kardeşim ben hangisiyim. O zaman defterleri açarız sen çukurun dibine girersin.

“FINDIK ÜRETİCİSİNİ İTALYANLARIN ELİNDE OYUNCAK ETME”

Sizin dertlerinizin sözcüsü olmak benim görevim. Aziz Türk milleti siz asilsiz, siyasetçi vekili. Siz olmasanız siyaset yok. Bizi manevi, uhrevi ne olduğu belirsiz iftiralar üzerinden kavga ettirmeye çalışan her kimse onu elinin tersiyle itsin. Senin çocuğun işsiz, haksızlığa uğradı. ‘Beşli Çete`nin vergilerini bir anda siliyorlar o silinen vergilerle girdilerde büyük indirim yapabilirlerdi. Bizi yönetenlere diyoruz ki fındık üreticisini İtalyanların elinde oyuncak etme. Karadeniz kalkınırsa Türkiye kalkınır.

“FINDIK AYNI ZAMANDA TÜRKİYE`NİN BEKASINDA ÖNEMLİ BİR ÜRÜNDÜR”

Hani yerli milliydin kardeşim? Ne için uluslararası lobi şirketlerine fındık üreticilerimizi ezdiriyorsun. 1 yılda beş milyar dolarlık gelir elde edebilirsin. Dolayısıyla fındık üreticisine gereken değeri vermemişsin. Vermediğin takdirde biz vereceğiz. Karadeniz yerinde durursa Türkiye`nin milli bütünlüğü yerinde durur, genci burada kalırsa, burada evlenir, burada üretirse Türkiye yerinde durur ama Karadeniz`in evlatları Meksika`ya iltica ederse sizin yerlerinizi sığınmacılar alır. Fındık aynı zamanda Türkiye`nin bekasında önemli bir üründür, fındık üreticisini ezdirmeyeceğiz.”

“SINIFIMDA BU SENE 22 TANE YABANCI ÖĞRENCİ VAR, MEVCUTLARIMIZ 50`Yİ BULDU”

Akşener, Bulancak kent meydanında yurttaşla birlikte çay içti, onların dertlerini dinledi. Bir emekli Akeşener`e; “Enflasyon farklarının maaşına yansıtılmadığını” söyledi. Akşener, konunun takipçisi olacaklarını belirtti. Genç bir öğretmen, “Ben atandım ama atanamayanların sesi olmak istiyorum. Atanamayan arkadaşlarımız intihar ediyor. Daha vahimi özel okulların kucaklarına itiliyorlar. Yol, yemek yok, asgari ücretin altında çalışıyorlar. Ben sınıf öğretmeniyim sınıfımda bu sene 22 tane yabancı öğrenci var. Sınıf mevcutlarımız 50`yi buldu.”

Akşener`in Bulancak`ta ziyaret ettiği bir çaycı, “300-500 arası çay satıyoruz. Fiyatının artması lazım ama arttırdığımız zaman insanlar bu sefer içemiyor, gönlümüz razı olmuyor. 5 lira olması lazım” dedi.

“HESAP SORMANI İSTERİZ, YOLSUZLUK, HIRSIZLIK YAPAN VARSA ONLARDAN HESAP SORULMASINI İSTERİZ”

Akşener`in ziyaret ettiği bir lokantacı da, “Hesap sormanızı isteriz. Yolsuzluk, hırsızlık yapan varsa, çalan varsa onlardan hesap sorulmasını isteriz. Biz buraya gece 3`te geliyoruz, kazandığım para helal çalan varsa da Allah`a hesap verecek” diye konuştu.

“ŞU ANDA KANADA`YA GİTMEK İSTİYORUM”

Akşener`in ziyaret ettiği bir başka çaycı ise “Bu ülke şartlarında şu anda Kanada`ya gitmek istiyorum. Şartlarım iyi olmasına rağmen burada kalmak istemiyorum. Birçok arkadaşım gitti, hayat şartları daha rahat orada” dedi.     

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA