30 Nisan 2026 Perşembe

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

AKŞENER`İN ORDU`DA MİKROFON UZATTIĞI DOLMUŞ ŞOFÖRÜ: “ARABAMA MAZOT KOYAMADIM, ŞU ANDA OTOGARDA YATIYOR ARABAM”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Ordu Korgan`da mikrofon uzattığı bir dolmuş şoförü, “Arabama mazot koyamadım, şu anda otogarda yatıyor arabam. İş yok. 2 tane çocuk okutuyorum, okutamıyorum, halimiz perişan” dedi.

 

Tarih : 21 Temmuz 2022 Perşembe 18:51   Okunma : 595

Haber: MAHİR BAĞIŞ – Kamera: ÜNAL AYDIN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Ordu Korgan`da mikrofon uzattığı bir dolmuş şoförü, “Arabama mazot koyamadım, şu anda otogarda yatıyor arabam. İş yok. 2 tane çocuk okutuyorum, okutamıyorum, halimiz perişan” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ordu`nun Korgan ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener, esnaf ziyareti öncesinde vatandaşlara seslendi. Bir yurttaşın, “Bizi kurtar” diye seslenmesi üzerine; “Beraber kurtaracağız” yanıtını veren Akşener, “Birlikte kurtulacağız, birlikte kurtaracağız” dedi. Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu insanların çocukları atanamıyor, 92 puanla atanamıyor. Yerine 58 puanlılar atanıyor. İnanılmaz bir haksızlık var. İnanılmaz bir ekonomik çöküntü var. Ve bunların hiçbiri konuşulmuyor.”

“ARABAMA MAZOT KOYAMADIM ŞU ANDA OTOGARDA YATIYOR ARABAM”

Akşener`in, konuşması sırasında mikrofon uzattığı bir dolmuş şoförü, “Arabama mazot koyamadım, mazot koyamadım arabama. Şu anda otogarda yatıyor araba. İş yok. İki tane çocuk okutuyorum… Okutamıyorum. Halimiz perişan” dedi.  

Bir vatandaş, Akşener`e bazı belgeler verdi. Belgeleri inceleyen Akşener, “Şimdi arkadaşlarımızın verdiği bazı bilgiler var. Şimdi diyor ki; ‘Fatsa yolu, 20 kilometrelik yol, 20 yıldır yapılamıyor.` İşte bunları konuşmalıyız. ‘Her seçimde Korgan halkı kandırılıyor` demiş arkadaşımız. ‘Korgan`da siyanürlü altın arama alanı var, yayalar gitti gümbürtüye` yazmışlar. Korgan-Aybastı sınırında siyanürlü altın madeni arama alanı var” dedi. Akşener, belgeleri veren vatandaşa, “Bunun peşine düşeceğiz, kardeşim. Aldık dosyayı” dedi.

Akşener`in ziyaret ettiği bir esnaf kendisine tereyağlı simit ikram etti.

Akşener`in ziyaret ettiği bir çiğ köfteci, “işler nasıl” sorusuna; “İşler vahim. Bu ay, mesela Bağ-Kur`umuzu ödeyemedik. Bayram sezonu olduğu halde işler çok durgun. Hayırlısıyla ayaktayız” dedi.

Akşener esnafa, “Bu ülkenin insanının ben de dahil hepimizin en önemli dayanıklılık yanımız bu şükür. Allah`a olan bağlılık, teslimiyet. Hani, ‘bugünümüze şükür` diyoruz, ya onun gibi… Ama bu arada da dertleri de anlamamız lazım bunların çözümü için” dedi. Akşener, esnafa; “Bugün kaç müşteri geldi?” diye sordu. Esnaf, “Günlük ortalama 15-20 kilo satabiliyoruz, geçmişte de 30. Pandemide, 1500 (lira) ciro yapıyorduk. Pandemi bitti yine 1500. O zaman yarı yarıya kar alıyorduk, şimdi 250-300 lira. Bugün ben bir yere yevmiyeye gitsem daha fazla para kazanırım” karşılığını verdi.

GAZETECİLERE ÇİĞ KÖFTE İKRAM ETTİ

Akşener, basın mensupları için İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta`ya çiğ köfte ikram ettirdi, “Milletvekillerine para harcatıyorum, ben emekliyim” dedi. Akşener, Usta`nın verdiği parayı, “Getir şunu kafama süreyim anan bilir onu ne manaya geldiğini” dedi.

Akşener`in ziyaret ettiği bir berberde denk geldiği bir askerle de sohbet etti. Akşener, “Ayağına taş değmesin, kızı benim için öp, gelinden bahsediyorum” diye konuştu. Akşener`in işlerini sorduğu esnaf şu yanıtı verdi:

“Tıraş fiyatlarımız vatandaşlarımıza pahalı geliyor, idare etmeye çalışıyoruz. Sigorta ödemleri 2 milyarı (2 bin lira) geçmiş, elektrik parası mesela 250 lira gelirken bugün 850-900, 1 milyar (1000 lira) geliyor, işçi ücretlerimiz var” dedi.

“10 MAAŞLI, 5 MAAŞLI DANIŞMANLARIN MAAŞLARINI HELAL EDİYOR ARKADAŞIMIZ NE YAPALIM?”

Akşener`in konuşması sırasında bir vatandaş, “altılı masanın başaramayacağını” söyledi. Akşener, vatandaşa şu yanıtı verdi:

“Herkes fikrini söyleyecek, arkadaşımız da altılı masadan bir şey çıkmayacağını söylüyor ben de saygı duyuyorum. 10 maaşlı, 5 maaşlı danışmanların maaşlarını helal ediyor arkadaşımız ne yapalım yani. AK Parti iş bulma kurumu halinde dolayısıyla halinden memnun vatandaşlarımıza saygı duyuyoruz. 5 maaşlı danışmanın var olmasını arzu eden bir insana ben zorla ne diyeceğim, saygı duyacağım geçeceğim. Biraz evvel yaşadığımız şey bir yün yumağı, arkadaşımız yün yumağı attı. Ama ant olsun o yün yumağına ben dolaşmayacağım. Bu yün yumakları neticesinde; ineğini satan kardeşimin derdi konuşulmuyor, oğlunun işsiz olup gece ağladığını kimse konuşmuyor. EYT`liyi kimse konuşmuyor, KHK`lıyı kimse konuşmuyor. Gebe ineğini kestirmeye götürenin acısı konuşulmuyor” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA