23 Ocak 2026 Cuma

10:34   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ŞEFKAT ELI: 1.181 HANEYE TEMIZLIK, 162 KADıNA BAKıM”   10:15   MERSIN’DE KıRSAL ÜRETIME GÜNEŞ ENERJISI DESTEĞI: 1.160 ÜRETICIYE IŞıK OLDU   10:02   “TORBA YASAYA İSYAN: EMEKLIYE SADAKA, VARLıK FONU’NA SıNıRSıZ YETKI”   17:38   TOROSLAR’DA BEBEKLERE HAYATA GÜVENLI BAŞLANGıÇ: “YENI DOĞAN ÇANTASı” PROJESI   16:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DE HÜZÜN: ŞADIYE KARABUDAK’A VEDA   16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU   15:32   TGC: "BASıN KARTı SAHIPLERININ YEŞIL PASAPORT KAPSAMıNA ALıNMASı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GÜÇLENDIRILMESI ANLAMıNA GELECEKTIR"   13:28   DOKTOR DERTLI HASTA DERTLI... KıRıMLı: ZORUNLU OLARAK TAZE MEYVE SEBZE YIYIN, PROTEIN AĞıRLıKLı BESLENIN DIYORUZ, AMA IMKANLARı YOK. BU BATAN BIR GEMININ IÇINDEN KAŞıKLA SUYU BOŞALTMAYA BENZIYOR   13:27   KAMER GENÇ’IN VEFATıNıN 10’UNCU YıLı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL:    10:59   “GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’YE TARIHI TEKLIF: BORÇ KRIZINE SOSYAL DEVLET ÇÖZÜMÜ”   10:28   MERSIN’DE SIVRISINEĞE KARŞı ORTAK MÜCADELE: BÜYÜKŞEHIR’DEN BILINÇLENDIRME HAMLESI   10:21   “KARTALKAYA FACIASıNıN YıLDÖNÜMÜNDE DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLISTE VICDAN ÇAĞRıSı: ‘İÇIMIZDEKI YANGıN SÖNMEDI’”   09:28   ATLANTIK’TE 10 TON KOKAIN: İSTANBUL’DA DEV SORUŞTURMA, 10 TUTUKLAMA!   17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”  
 
     
   

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI HÜRRİYET`E, CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACA`DAN DESTEK


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, araç satın alma talebi Belediye Meclisi`nde Cumhur İttifakı üyelerinin oyları ile reddedilen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet`e destek verdi. Biçer Karaca, “İzmit halkının iradesine, İzmit halkına hizmete ipotek koyamazsınız. İzmit halkı Fatma Başkanın yanındadır” dedi.

 

Tarih : 27 Temmuz 2022 Çarşamba 12:40   Okunma : 483

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, araç satın alma talebi Belediye Meclisi`nde Cumhur İttifakı üyelerinin oyları ile reddedilen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet`e destek verdi. Biçer Karaca, “İzmit halkının iradesine, İzmit halkına hizmete ipotek koyamazsınız. İzmit halkı Fatma Başkanın yanındadır” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet`in araç satın alma talebi, Belediye Meclisi`nde çoğunluğu elinde tutan Cumhur İttifakı üyeleri tarafından reddedilmişti. 

Verilen ret kararları sonrası takdiri halka bırakan Hürriyet, yaptırdığı afişlerle kendisine yapılan engellemeleri ve rant düzenine nasıl izin verildiğine ilişkin kente afiş ve billboardlar astırttı. Kaplan Hürriyet`e bir destek de Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca`dan geldi.

“İZMİT HALKINA HİZMETE İPOTEK KOYAMAZSINIZ”

Ekonominin kötüye gittiği ve enflasyonun öngörülemediği bir dönemde İzmit Belediyesi`ni çok daha makul bir fiyata mal sahibi yaparak geleceği için bir yatırım yapmasına engel olunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet`e destek çıkan Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İzmit halkının iradesine, İzmit halkına hizmete ipotek koyamazsınız. İzmit halkı Fatma Başkanın yanındadır. Günü geldiğinde hizmet için mücadele eden ile hizmete engel olanları sandıkta ayırmasını bilecektir. İzmit seninle Fatma Başkanım” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA