1 Mayıs 2026 Cuma

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

CHP`DEN, ERDOĞAN`A “FINDIK” ÇAĞRISI… SEYİT TORUN: “BU YIL SON KEZ FINDIK FİYATI AÇIKLAYACAKSINIZ, BARİ BU KEZ ÜRETİCİNİN HAKKINI YEMEYİN”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, hafta sonu Ordu`ya gelerek fındık fiyatlarını açıklayacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a seslendi. Torun, “Ordu`ya geldiğinizde, kürsüden masallar anlatıp sarayınıza dönmeyin. Fındıkta 4 doların altındaki bir fiyatı kabul etmiyoruz. Bu fiyat üreticinin hakkıdır, sakın ola ki üreticinin hakkını yemeyin” dedi. Torun, “Artık iktidardan gidiyorsunuz ve bu yıl fındık fiyatını son kez açıklıyorsunuz. 20 yıldır üreticiyi mağdur ettiniz, bari bu yıl kul hakkına girmeyin” diye konuştu.

 

Tarih : 28 Temmuz 2022 Perşembe 11:20   Okunma : 707

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, hafta sonu Ordu`ya gelerek fındık fiyatlarını açıklayacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a seslendi. Torun, “Ordu`ya geldiğinizde, kürsüden masallar anlatıp sarayınıza dönmeyin. Fındıkta 4 doların altındaki bir fiyatı kabul etmiyoruz. Bu fiyat üreticinin hakkıdır, sakın ola ki üreticinin hakkını yemeyin” dedi. Torun, “Artık iktidardan gidiyorsunuz ve bu yıl fındık fiyatını son kez açıklıyorsunuz. 20 yıldır üreticiyi mağdur ettiniz, bari bu yıl kul hakkına girmeyin” diye konuştu.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın fındık fiyatlarını açıklayacağını duyurduğu Ordu ziyareti öncesinde, uyarılarda bulundu. Torun, şunları söyledi:

“MASALLAR ANLATIP SARAYINIZA DÖNMEYİN”

“Erdoğan hafta sonu Ordu`ya geleceğini ve fındık fiyatını açıklayacağını söyledi. Erdoğan`a tavsiyemiz şudur: Ordu`ya geldiğinizde, kürsüden masallar anlatıp sarayınıza dönmeyin. Fındık üreticisinin feryadını iyi dinleyin. Kürsüden partimize hakaret edeceğinize, Ordu halkının sıkıntılarına kulak verin.

“4 DOLAR ÜRETİCİNİN HAKKIDIR”

Fındıkta 4 doların altındaki bir fiyatı asla ve asla kabul etmiyoruz. Bu fiyat üreticinin hakkıdır, sakın ola ki, bu sezon da üreticinin hakkını yemeyin. Toprak Mahsulleri Ofisi`ne talimatı verin, hazırlığınızı yapın, üreticimizi yabancı şirketlerin insafına terk etmeyin. ‘Bay Kemal`in ağzına bakıp rakam açıklamayız` diyorsunuz. Ama şunu unutmayın: Cumhuriyet Halk Partisi`nin Genel Başkanı bu milletin sesidir. Genel Başkanımızın istediği rakam da üreticinin hakkıdır.

“SON KEZ AÇIKLAYACAKSINIZ, KUL HAKKINA GİRMEYİN”

Bu rakam 5`li çetelere verdiğiniz desteğin binde biri bile değildir. 4 doların altında bir fiyat vermek, kul hakkı yemektir. Artık iktidardan gidiyorsunuz ve bu yıl fındık fiyatını son kez açıklıyorsunuz. 20 yıldır üreticiyi mağdur ettiniz, bari bu yıl kul hakkına girmeyin.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA