23 Ocak 2026 Cuma

15:08   MINGUZZI AILESININ ADALET ÇıĞLıĞı... ANNE YASEMIN MINGUZZI’DEN ADALET BAKANı TUNÇ’A: HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   15:07   AHMET ÖZER’E “KENT UZLAŞıSı” DAVASıNDAN 6 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   15:06   CHP’NIN TBMM’DEKI "TABUTLU" EYLEMI... VELI AĞBABA: "RAHATSıZ OLDUKLARı TABUT DEĞIL, YÜZSÜZLÜKLERI, EMEKLIYE REVA GÖRDÜKLERI AÇLıK, YOKSULLUK"   15:04   CHP’NIN YALOVA MITINGI YARıN... EMEKLI VATANDAŞ: “TAYYIP BABA, EMEKLIYE BIR BAK. SEÇIM GÜNÜ GELECEK, SEÇIME GIRECEKSIN. ALLAH BÜYÜKTÜR”   15:03   İZMIR’DE CUMHURIYETÇI AVUKATLAR GRUBU’NDAN ’BAYRAK’ TEPKISI: TÜRK BAYRAĞı BU MILLETIN ORTAK ONURUDUR   10:34   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ŞEFKAT ELI: 1.181 HANEYE TEMIZLIK, 162 KADıNA BAKıM”   10:15   MERSIN’DE KıRSAL ÜRETIME GÜNEŞ ENERJISI DESTEĞI: 1.160 ÜRETICIYE IŞıK OLDU   10:02   “TORBA YASAYA İSYAN: EMEKLIYE SADAKA, VARLıK FONU’NA SıNıRSıZ YETKI”   17:38   TOROSLAR’DA BEBEKLERE HAYATA GÜVENLI BAŞLANGıÇ: “YENI DOĞAN ÇANTASı” PROJESI   16:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DE HÜZÜN: ŞADIYE KARABUDAK’A VEDA   16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU   15:32   TGC: "BASıN KARTı SAHIPLERININ YEŞIL PASAPORT KAPSAMıNA ALıNMASı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GÜÇLENDIRILMESI ANLAMıNA GELECEKTIR"   13:28   DOKTOR DERTLI HASTA DERTLI... KıRıMLı: ZORUNLU OLARAK TAZE MEYVE SEBZE YIYIN, PROTEIN AĞıRLıKLı BESLENIN DIYORUZ, AMA IMKANLARı YOK. BU BATAN BIR GEMININ IÇINDEN KAŞıKLA SUYU BOŞALTMAYA BENZIYOR   13:27   KAMER GENÇ’IN VEFATıNıN 10’UNCU YıLı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL:    10:59   “GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’YE TARIHI TEKLIF: BORÇ KRIZINE SOSYAL DEVLET ÇÖZÜMÜ”   10:28   MERSIN’DE SIVRISINEĞE KARŞı ORTAK MÜCADELE: BÜYÜKŞEHIR’DEN BILINÇLENDIRME HAMLESI   10:21   “KARTALKAYA FACIASıNıN YıLDÖNÜMÜNDE DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLISTE VICDAN ÇAĞRıSı: ‘İÇIMIZDEKI YANGıN SÖNMEDI’”   09:28   ATLANTIK’TE 10 TON KOKAIN: İSTANBUL’DA DEV SORUŞTURMA, 10 TUTUKLAMA!  
 
     
   

HÜSEYİN BAŞ`TAN FINDIK ALIM FİYATINA TEPKİ: “KENDİ TOPRAĞINDA MÜLTECİ OLMAK BUDUR İŞTE”


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, fındık fiyatları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ı eleştirdi. Baş, “Geçen yıl 3,5 dolar olan fındık bu yıl 3 dolardan satılacak. Müjdenizi yesinler. Her ne kadar Cumhurbaşkanı açıklamış gibi görünse de fındığın fiyatını İtalyan Ferrero firması belirleyecek. Kendi toprağında mülteci olmak budur işte” dedi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2022 Pazartesi 14:32   Okunma : 362

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, fındık fiyatları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ı eleştirdi. Baş, “Geçen yıl 3,5 dolar olan fındık bu yıl 3 dolardan satılacak. Müjdenizi yesinler. Her ne kadar Cumhurbaşkanı açıklamış gibi görünse de fındığın fiyatını İtalyan Ferrero firması belirleyecek. Kendi toprağında mülteci olmak budur işte” dedi.

BTP Genel Başkanı Baş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 54 TL olarak açıklanan fındık fiyatına sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

“KENDİ TOPRAĞINDA MÜLTECİ OLMAK BUDUR İŞTE”

Baş, “Geçen yıl 3,5 dolar olan fındık bu yıl 3 dolardan satılacak. Müjdenizi yesinler. Her ne kadar Cumhurbaşkanı açıklamış gibi görünse de fındığın fiyatını İtalyan Ferrero firması belirleyecek. Kendi toprağında mülteci olmak budur işte” dedi.

“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BU KİRALARLA NEREDE KALACAK?”

Kira sorununa da üniversite öğrencileri üzerinden dikkat çeken Baş, “Öğrenciler yavaştan üniversite okuyacakları şehirlere yollanmaya başlar. Peki bu kiralarla nerede kalacaklar” diye sordu.

“TAKIMI OYNATAMAYAN TEKNİK DİREKTÖR”

Meltem TV`de Gülgûn Feyman`ın sunduğu Özel Gündem programının bir bölümünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, yüzölçümü ve nüfusu bakımından Türkiye`nin çok gerisinde olan ülkelerin her alanda Türkiye`nin çok çok önünde olduğunu söyledi. Baş videoda şunları söyledi:

“Bakın bu saydığınız ülkelerin ne yüzölçümleri bizimle kıyaslanabilir ne tarım yüzölçümleri bizimle kıyaslanabilir ne nüfus güçleri ve genç nüfusları bizimle kıyaslanabilir. Hepsinden daha elverişli durumdayız ama hepsinden kötü bir haldeyiz. Bu beceriksizlik, bu iş bilmezlik bu çok farklı bir şey. Yani adamın elinde bütün imkanlar var takımı oynatamıyor. Bu teknik direktöre ne yaparsınız? Çok iyi futbolcular, saha zemin elverişli, hava şartları müthiş, taraftar stadı doldurmuş her şey elverişli, her şey mükemmel. Ne yapıyor (teknik direktör) takımı oynatamıyor. Bu hocaya ne dersin? Kardeşim hadi sen git işine, bu takım kendi kendine kalsın. Yemin ediyorum, o hocanın olmadığı şartlarda daha çok gol atar, takım daha iyi bir noktaya gelir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA