24 Ocak 2026 Cumartesi

16:45   TOROSLAR’DA KARLA MÜCADELE: BELEDIYE 7/24 SAHADA, YOLLAR AÇıLıYOR!   16:04   “MESKİ’DEN DEĞIRMENDERE’YE ÇIFTE YATıRıM: ALTYAPı VE ÜSTYAPı YENILENDI”   15:08   MINGUZZI AILESININ ADALET ÇıĞLıĞı... ANNE YASEMIN MINGUZZI’DEN ADALET BAKANı TUNÇ’A: HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   15:07   AHMET ÖZER’E “KENT UZLAŞıSı” DAVASıNDAN 6 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   15:06   CHP’NIN TBMM’DEKI "TABUTLU" EYLEMI... VELI AĞBABA: "RAHATSıZ OLDUKLARı TABUT DEĞIL, YÜZSÜZLÜKLERI, EMEKLIYE REVA GÖRDÜKLERI AÇLıK, YOKSULLUK"   15:04   CHP’NIN YALOVA MITINGI YARıN... EMEKLI VATANDAŞ: “TAYYIP BABA, EMEKLIYE BIR BAK. SEÇIM GÜNÜ GELECEK, SEÇIME GIRECEKSIN. ALLAH BÜYÜKTÜR”   15:03   İZMIR’DE CUMHURIYETÇI AVUKATLAR GRUBU’NDAN ’BAYRAK’ TEPKISI: TÜRK BAYRAĞı BU MILLETIN ORTAK ONURUDUR   10:34   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ŞEFKAT ELI: 1.181 HANEYE TEMIZLIK, 162 KADıNA BAKıM”   10:15   MERSIN’DE KıRSAL ÜRETIME GÜNEŞ ENERJISI DESTEĞI: 1.160 ÜRETICIYE IŞıK OLDU   10:02   “TORBA YASAYA İSYAN: EMEKLIYE SADAKA, VARLıK FONU’NA SıNıRSıZ YETKI”   17:38   TOROSLAR’DA BEBEKLERE HAYATA GÜVENLI BAŞLANGıÇ: “YENI DOĞAN ÇANTASı” PROJESI   16:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DE HÜZÜN: ŞADIYE KARABUDAK’A VEDA   16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU   15:32   TGC: "BASıN KARTı SAHIPLERININ YEŞIL PASAPORT KAPSAMıNA ALıNMASı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GÜÇLENDIRILMESI ANLAMıNA GELECEKTIR"   13:28   DOKTOR DERTLI HASTA DERTLI... KıRıMLı: ZORUNLU OLARAK TAZE MEYVE SEBZE YIYIN, PROTEIN AĞıRLıKLı BESLENIN DIYORUZ, AMA IMKANLARı YOK. BU BATAN BIR GEMININ IÇINDEN KAŞıKLA SUYU BOŞALTMAYA BENZIYOR   13:27   KAMER GENÇ’IN VEFATıNıN 10’UNCU YıLı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL:    10:59   “GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’YE TARIHI TEKLIF: BORÇ KRIZINE SOSYAL DEVLET ÇÖZÜMÜ”   10:28   MERSIN’DE SIVRISINEĞE KARŞı ORTAK MÜCADELE: BÜYÜKŞEHIR’DEN BILINÇLENDIRME HAMLESI  
 
     
   

MUSTAFA ADIGÜZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A FINDIK TEPKİSİ: "EVET VERDİĞİN FINDIK FİYATINDAN RAHATSIZ OLDUK"


CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, fındık fiyatı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu eleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan`a “Erdoğan fındık fiyatı ile ilgili demiş ki `Bay Kemal verdiğimiz fındık fiyatından rahatsız oldu`. Evet Sayın Erdoğan, verdiğin fındık fiyatından rahatsız olduk. Bir Cumhurbaşkanı olarak ve bir siyasi partinin genel başkanı olarak Ordu`da oynanan fındık tiyatrosunda bir oyuncu olmaktan rahatsız olmadın mı?” diye tepki gösterdi.

 

Tarih : 3 Ağustos 2022 Çarşamba 15:12   Okunma : 535

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, fındık fiyatı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu eleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan`a “Erdoğan fındık fiyatı ile ilgili demiş ki `Bay Kemal verdiğimiz fındık fiyatından rahatsız oldu`. Evet Sayın Erdoğan, verdiğin fındık fiyatından rahatsız olduk. Bir Cumhurbaşkanı olarak ve bir siyasi partinin genel başkanı olarak Ordu`da oynanan fındık tiyatrosunda bir oyuncu olmaktan rahatsız olmadın mı?” diye tepki gösterdi.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın "Bay Kemal verdiğimiz fındık taban fiyatından rahatsız oldu" ifadesine tepki gösterdi. Adıgüzel, bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Erdoğan demiş ki fındık fiyatı ile ilgili, ‘Bay Kemal verdiğimiz fındık taban fiyatından rahatsız oldu` demiş. Sayın Erdoğan, verdiğin fındık taban fiyatından rahatsız olduk. Fındığın 2 günde 2 lira gelmesinden rahatsız olduk. Fındığın 3 doların altına inmesinden rahatsız olduk. Fındığın üretici için maliyetine, 46 ile 50 lira arasında satılmasından rahatsız olduk. Fındığın geçen yıl 7 litre süt yaparken senin bu yıl verdiğin fiyatla 2 buçuk litre süt etmesinden rahatsız olduk. Geçen yıl 14 ekmek alınırken bu yıl 4 ekmek kayıpla 10 ekmeğe düşmesinden rahatsız olduk. Geçen yıl 3 buçuk litre mazot alınırken bu yıl 2 litre bile alınamamasından rahatsız olduk. Geçen yıl 4 kilo şeker alınırken şimdi 2 kilo bile alınamamasından rahatsız olduk.

“FINDIK KARTELİNE TESLİM OLMUŞSUN HİÇ Mİ RAHATSIZ OLMADIN”

Senin verdiğin fiyatın 10 katına yabancı marketlerde fındık satılıyor. Bundan rahatsız olduk. Sen üretici adına değil, uluslararası kartel adına fiyat açıkladın, bundan rahatsız olduk. Peki, Sayın Erdoğan, sen Ordu`ya gelip de fındık fiyatını açıklayacağın gün yanına fındık üreticisi diye kendi teşkilatının yöneticilerini, AKP`lileri oturtup da onlara fındık fiyatı telaffuz edip de ondan sufle yapıp da bunun üzerinden fındık fiyatı açıklamaktan hiç mi rahatsız olmadın? Bunun ortaya çıkmasından ve arkasından yine hiçbir şey konuşmuyorsun bundan hiç mi rahatsız olmadın. Verdiğin fındık fiyatını 6 ay önce Ferrero`nun Türkiye`deki taşeronları, işbirlikçileri açıklamıştı zaten. Fındığı kartelin fiyatını açıklamaktan hiç mi rahatsız olmadın. Bütün ülke üreticisiyle, sanayicisiyle, devletin kurumlarıyla ve dahi sen fındık karteline teslim olmuşsun hiç mi rahatsız olmadın.

“ORDUDA FINDIK TİYATROSUNDA OYUNCU OLMAKTAN RAHATSIZ OLMADIN MI”

Bir Cumhurbaşkanı olarak ve bir siyasi partinin genel başkanı olarak Ordu`da oynanan fındık tiyatrosunda bir oyuncu olmaktan rahatsız olmadın mı? Cumhuriyet Meydanı`nda 40 sene önceki Terzi Fikri`ye gönderme yapıp, ona terörist deyip onu görevden alan darbe yapan darbecilerden, 12 Eylül cuntasından yana olmaktan rahatsız olmadın mı?”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA