19 Mart 2026 Perşembe

22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"  
 
     
   

OSMANİYE`DE KÖY YOLU YAPILMAYAN VATANDAŞ: “HAKKIMIZI NEREDE ARAYALIM? BAŞVURU YAPMADIĞIMIZ YER KALMADI”


Osmaniye`de köy yolunun yapılmamasına tepki gösteren Ali Samet Kocamanoğlu, “Yolun yarısına kadar parke döşendi. Bizim yolumuz stabilize. Hakkımızı nerede arayalım? Başvuru yapmadığımız yer kalmadı. Kazancımın hepsi arabaya gidiyor, yolumuz yapılmıyor” dedi.

 

Tarih : 8 Ağustos 2022 Pazartesi 16:42   Okunma : 809

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye`de köy yolunun yapılmamasına tepki gösteren Ali Samet Kocamanoğlu, “Yolun yarısına kadar parke döşendi. Bizim yolumuz stabilize. Hakkımızı nerede arayalım? Başvuru yapmadığımız yer kalmadı. Kazancımın hepsi arabaya gidiyor, yolumuz yapılmıyor” dedi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesi Koçlu köyü Merkez Mahallesi`nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan 28 yaşındaki üniversite mezunu Ali Samet Kocamanoğlu, CİMER`e birkaç kez başvuru yapılmasına rağmen köy yolunun hala yapılmamasına tepki gösterdi. Kocamanoğlu şunları söyledi:

“Buraya kadar yolun yarısına şuraya kadar parke döşendi. Bizim yolumuz stabilize. Yağmur yağdığı zaman hemen bozuluyor, bizim yolumuz yapılmadı. Yapılmadığı için hakkımızı biz nerede arayalım? Gerek CİMER gerek Köylere Hizmet Götürme Birliği`ne… Başvuru yapmadığımız yer kalmadı. Her yere dilekçe verdik hiçbir cevapta alamadık.

Bu sene 6-7 tane kurbanlığım vardı, o da hepsini sattım, hepsi zaten arabaya gitti. Hep yolun yüzünden varımızı yoğumuzu arabayı yaptırıyoruz, arabaya gidiyor. Bu sene ben kurbanlık kesemedim. Daha kaç sene bekleyeceğim ben bu yollar ne zaman yapılacak? İki güne bir ben zaten Kadirli`ye gidiyorum, yem alıyorum, ilaç alıyorum hayvanlarıma. Yolumuz yapılmıyor ben her ay sanayiye gidiyorum. Bütün kazancımın hepsi sanayiye arabaya gidiyor, yolumuz yapılmıyor.

“ELLERİMİZ KIRILSAYDI BU ZAMANA KADAR AKP`YE OY VERDİK, BİN PİŞMANIZ”

Yıllardan beri AKP`ye oy verdik zaten bundan sonra AKP`ye falan oy vermeyeceğiz. Gittik ailecek ve CHP`ye Cumhuriyet Halk Partisi`ne üye oldum. Bir daha da AKP`ye vermeyeceğiz. Ellerimiz kırılsaydı bu zamana kadar AKP`ye oy verdik, bin pişmanız. Ellerim kırılsaydı da vermeseydim. Hakkım varsa da haram zehir zıkkım olsun. Kazancımın hepsi arabaya gidiyor yolumuz yapılmıyor. Benim diyeceklerim bu kadar.” 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA