27 Haziran 2025 Cuma

09:35   SEÇER: “MERSIN’DE 2020 YıLıNDAN BU YANA VAHŞI DEPOLAMA OLMADı”   08:30   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HANE HANE HIZMET ATAĞı   20:02   MEZITLI’DE BAŞARıR VE TUNCER’DEN SAHA ÇıKARMASı   11:55   “ACIL SERVIS HAYAT KURTARMAK İÇINDIR.”   10:50   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM ÇALıŞMALARı ARALıKSıZ SÜRÜYOR   10:42   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN ÇÖPÜNÜ EKONOMIK VE ÇEVRECI BIR ANLAYıŞLA TAŞıYOR   09:29   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP’YI, KURULTAYDA SEÇILMEMIŞ KIMSE YÖNETEMEZ. AKP’NIN OYUNUNA GELMEMEK GEREKIR"   09:09   TBMM GENEL KURULUNDAKI YOKLAMADA “SAHTE OY” KRIZI   09:04   MERSIN’DE KONFORLU VE KESINTISIZ ULAŞıMıN ADRESI; BÜYÜKŞEHIR   16:49   TÜRKIYE IHRACATıNA DEMIR ÇELIK SEKTÖRÜNDEN ÖNEMLI KATKı    16:41   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GELECEĞE GÜÇLÜ BIR KULAÇ   16:05   AKDENIZ’DE İBADETHANELERE KESINTISIZ TEMIZLIK HIZMETI   15:59   MILLETVEKILI BOZAN’DAN MERSIN’DEKI GENÇLER IÇIN KENT DINAMIKLERINE ÇAĞRı   15:55   MERSIN OSB’DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE   14:08   YENIŞEHIR BELEDIYESI RUHSATSıZ GıDA TAKVIYESI ÜRETEN TESISI MÜHÜRLEDI    12:06   TARSUS DOĞA PARKı YENI ÜYELERINE ‘MERHABA’ DIYOR   12:03   ÖZGÜR ÖZEL, BRÜKSEL VE BERLIN’E GIDIYOR   11:59   AVRUPA KONSEYI’NDEN CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN’A ZIYARET   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, AILELERI AÇıK HAVA SINEMASıNDA BULUŞTURUYOR   01:17   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ: “MUHARREM, ADALETIN SESI, VICDANıN YANKıSıDıR”  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KÖY ŞENLİKLERİ` DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kırsal mahallelerde sosyalleşme imkanı sağlayan “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler, bu kez Tarsus`a bağlı Belen, Keşli, Karadirlik, Meşelik, Damlama, İnköy, Beylice ve Çokak Mahalleleri`nde gerçekleştirildi.

 

Tarih : 10 Ağustos 2022 Çarşamba 10:34   Okunma : 598

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kırsal mahallelerde sosyalleşme imkanı sağlayan “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler, bu kez Tarsus`a bağlı Belen, Keşli, Karadirlik, Meşelik, Damlama, İnköy, Beylice ve Çokak Mahalleleri`nde gerçekleştirildi.

Tarsus`a Değer Katanlar Kurulu`nun da (TADEKA) desteklediği şenlikte, çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı yakalıyor. Programlarda, hareketli müzikler ve öğretmen eşliğinde dans, çömlek ve yüz boyama atölyeleri, resim ve enstrüman tanıma faaliyetleri yer alıyor.

Geleneksel oyunlardan sosis balon şova, orta oyunundan Hacivat-Karagöz gösterimine kadar dolu dolu geçen programlarda çocuklara çeşitli armağanlar dağıtılırken, herkese limonlu dondurma ikramı da yapılıyor. Çalınan canlı müzikle de yöresel oyunlar ve danslar sahneleniyor.

“DAHA ÖNCE ÇOCUKLARIMIZA BÖYLE BİR ETKİNLİK SUNULMADI”

Programa çocukları ile katılan Belen Mahallesi`nden Zeliha Ateş, “Bu güzel gösteri için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Kırsal bir bölgede yaşıyoruz. Çocuklarımız yaz günü muhteşem bir eğlence yaşadılar. Mükemmel bir belediyecilik anlayışı” dedi.

Karadirlik Mahallesi`nden Merve Avcı ise “Daha önce çocuklarımıza böyle bir etkinlik sunulmadı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer`e çok teşekkür ediyorum. Çocuklar için çok yararlı bir etkinlik oldu” diye konuştu.

MUHTARLARDAN, BAŞKAN SEÇER`E TEŞEKKÜR

Belen Mahallesi Muhtarı Mehmet Kesmece, şenlik programında yaptığı konuşmada duygularını, “Belediyemize çok teşekkür ederim. Vahap Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, ayaklarına sağlık, çok teşekkür ederim” diyerek dile getirdi.

Meşelik Mahallesi Muhtarı Mustafa Ak ise “Bize bu etkinliği sağladığı ve Meşelik Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA