2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

AKŞENER`İN DİNLEDİĞİ AKP`Lİ YURTTAŞ: “KÖPRÜMÜZ, HÜKÜMET KONAĞIMIZ, KAPALI OKULUMUZ ÇARŞININ İÇİNDE AMA NE YAZIK Kİ SESİMİZİ DUYURAMIYORUZ”  


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Nevşehir`in Avanos ilçesinde dinlediği AKP`li olduğunu belirten bir yurttaş; “Muhalefet bir pusuladır, defalarca söylüyoruz. Köprümüz, hükümet konağımız, kapalı okulumuz çarşının içinde ama yıllardır ne yazık ki sesimizi duyuramıyoruz” dedi. Yurttaş, Akşener`den taleplerini hükümete iletmesini istedi.

 

Tarih : 11 Ağustos 2022 Perşembe 17:34   Okunma : 388

HABER: MERVE GÜVEN- KAMERA: KEMAL SEVİNDİRİCİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Nevşehir`in Avanos ilçesinde dinlediği AKP`li olduğunu belirten bir yurttaş; “Muhalefet bir pusuladır, defalarca söylüyoruz. Köprümüz, hükümet konağımız, kapalı okulumuz çarşının içinde ama yıllardır ne yazık ki sesimizi duyuramıyoruz” dedi. Yurttaş, Akşener`den taleplerini hükümete iletmesini istedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Nevşehir`in Avanos ilçesinde esnaf ve yurttaşla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Akşener`in “İşler nasıl gidiyor” sorusuna esnaflar “Kötü gidiyor” diyerek ekonomik kriz ve geçim sıkıntısından dert yandı. Avanos`a geçerken Kalaba kasabasında duran Akşener, burada yurttaşlar ile sohbet etti. Bir yurttaş Akener`e, “Başbakan olduğunuzda bizim Kalaba için yapacağınız bir şeyler var mı, daha önceden bir programınız var mı? Onu öğrenmek istiyoruz” diye sordu. Akşener de yurttaşa şunları söyledi:

“Ben size adaleti, hukuku ve insan kayırmaya son vermeyi söz veriyorum. Atanamayan çocuklar var bu ayı dayı mevzusunu kaldıracağız, mülakatı kaldıracağız atanamamış öğretmen bırakmayacağız. Sizin kasabanızın özel olarak neye ihtiyacı varı bilmiyorum siz söyleyeceksiniz, üzerine konuşacağız.”

Yurttaş da ilçe olmak istediklerini söyleyerek şunları dile getirdi:

“Kalaba`mızda ilçelik sorunumuz var, işsizlik sorunumuz var. 30 yıldır bir türlü yapmadılar. Özal zamanına verilen çeliği geri aldılar. 5 bin 500 nüfusu var. 8-10 tane un fabrikası var, 1 tane çimento fabrikası var, 1 tane kireç fabrikamız var, 2 tane beton fabrikamız var, koza altın burada potansiyel olarak iş alanı fazla ama işsizlik de var.”

Avanos`ta seramik satan bir dükkan sahibi de iyi olmaya çalıştıklarını belirterek “Müşteri durumu şu anda şimdi Almancı dönemi var, o yüzden piyasa biraz canlı. Ama 1 ay sonra tekrar eski haline gelecek” diye konuştu.

AKP`li olduğunu ifade eden bir yurttaş ise Akşener`e şunları aktardı:

“Adalet ve Kalkınma Partiliyim, Muhalefet bir pusuladır, defalarca söylüyoruz. Köprümüz, hükümet konağımız, kapalı okulumuz çarşının içinde ama yıllardır ne yazık ki sesimizi duyuramıyoruz. Sizden de muhalefet olarak ilçemize gelmişken Avanos`umuz için de sayın hükümetimizden bunu dillendirmenizi istirham ediyorum.”

Akşener, Nevşehir`de ikram edilen testi kebabını çekiçle kırdı. Akşener`e ayrıca yurttaşlar ve esnaf yöresel hediyeler de verdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA