2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

KEMAL KILIÇDAROĞLU`NUN DA KATILACAĞI ‘CHP YURT DIŞI ÖRGÜTLENME ÇALIŞTAYI` YARIN BAŞLIYOR


CHP Yurt Dışı Örgütlenme Çalıştayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katılımıyla yarın İstanbul`da başlayacak.

 

Tarih : 11 Ağustos 2022 Perşembe 17:01   Okunma : 583

CHP Yurt Dışı Örgütlenme Çalıştayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katılımıyla yarın İstanbul`da başlayacak.

İstanbul Maltepe`deki Yaşar Kemal Kültür Merkezi`nde yapılacak CHP Yurt Dışı Örgütlenme Çalıştayı, yarın saat 10:00`da başlayacak ve üç gün sürecek. Kılıçdaroğlu, yurt dışındaki 43 birliğin başkanları ile yöneticilerinin de katılacağı çalıştayda bir konuşma yapacak.

Çalıştayda, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Onursal Adıgüzel, Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Kerem Yıldırım, Bielefeld Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ali Sait Yılkın ve Gazeteci Oktan Erdikmen sunum yapacak.

CHP Yurt Dışı Birlikleri`nden seçilmiş uygulama örneklerine ilişkin sunumların da yapılacağı çalıştayda, 13 ayrı konu başlığında atölye çalışmaları düzenlenecek.

Çalıştayın ilk gününde Kadir Has Üniversitesi akademisyeni Kerem Yıldırım, “Yurtdışı Seçmenlerin Türkiye Seçimlerine Katılım Sorunu, Düşük Katılımın Nedenleri, Çözüm Yolları”, Bielefeld Üniversitesi akademisyeni Ali Sait Yılkın “Almanya`da Doğup Büyümüş 18-30 Yaş Arası Gençlerin Türkiye Seçimlerine Katılımı” konulu sunumlar yapacak. Çalıştay, CHP Yurt Dışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “CHP Yurt Dışı Örgütlenmesi ve Seçim Hazırlıkları” başlıklı sonumu ile devam edecek.

Tezcan`ın sunumunun ardından beş ayrı masada “Yurt Dışı Örgütlenmenin Bugünü ve Geleceği; Kadın, Gençlik ve 60 Artı Örgütlenmeleri, Seçmene Ulaşma, Seçmen Kütükleri, Seçmenin Sandığa Taşınması, Seçim Güvenliği, Seçim Görevlileri, Seçimin Örgütlenmesi, Yurt Dışı Seçmenlerin Türkiye Seçimlerine Katılım” başlıklarında çalışma yürütülecek.

Çalıştayın ikinci gününde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, “İntranet ve Sosyal Medyanın Verimli Kullanımı, Kayıtların Merkezileşmesi” başlığında sunum yapacak. Adıgüzel`in ardından CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve gazeteci Oktan Erdikmen “Aynı Dili Konuşmak: Yurt Dışında Kitle İletişim ve Program Odaklı Çalışma Stratejileri” başlığı altında değerlendirmede bulunacak. İkinci günde de çalışma masaları kurulacak ve “İntranet Uygulamasının Yurt Dışı Örgütlenme İhtiyaçlarına Uyumu, Medya İlişkileri, Sosyal Medyanın Etkin ve Verimli Kullanımı, Kötüye Kullanmasının Önlenmesi; Yurt Dışındaki Vatandaşlarımızın Öncelikli Sorunları ve Çözüm Önerileri, Seçmen Kümelerine Odaklı Çalışma Yöntemleri” başlıklarında çalışma yürütülecek.

İkinci gün, CHP Parti Meclisi Üyesi Yunus Emre ve CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç`ın “Kardeş Partiler ve Sivil Toplum Örgütleriyle İlişkiler” başlığındaki değerlendirmeleri ile sürecek. Aynı gün, “Kardeş Partilerle İlişkilerin Seçmenle İlişki ve Mobilizasyona Katkıları, STK`larla İlişkilerin Seçmenle İlişki ve Mobilizasyona Katkıları, Temas Kurulamayan Toplum Kesimleriyle İlişkiler, 2014, 2015 ve 2018 Seçimlerinde Yurt Dışı Seçim Pratiği ve Sonuçlarının Partimiz Açısından Değerlendirilmesi, Çıkarılacak Dersler” başlıklarında masa çalışmasıyla sonlanacak. Üçüncü günde ise iki gün süren çalışmalara ilişkin basın toplantısı düzenlenecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA