4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

BERGEN SEVGİSİ ENGEL TANIMADI


Bergen hayranı 15 yaşındaki özel birey Mustafa Ergül, belediyeye ait araçla ailesi ile birlikte evinden alındı; Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ın ‘özel konuğu’ olarak binlerce kişi ile birlikte açık havada ‘Bergen’ filmini izledi.

 

Tarih : 15 Ağustos 2022 Pazartesi 20:20   Okunma : 879

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün geleneksel açık hava yaz sinema etkinliği, gişe rekorları kıran “Bergen” filmi ile başladı. Mersin Millet Bahçesi sahil etabında gerçekleşen gösterime vatandaşlar çok büyük ilgi gösterdi. Filmin gösterimine 7’den 70’e binlerce kişi katılırken; alana dizilen sandalyelerde yer bulamayan yüzlerce kişi de çimenlere oturup filmi izledi.

Bergen hayranı genç Mustafa’dan Başkan’a mesaj…

Akülü aracı bozulduğu için haftalardır evden dışarı çıkamayan serebral palsi hastası ve yürüme güçlüğü çeken 15 yaşındaki Mustafa Ergül, filmin gösteriminden 1 gün önce, sosyal medya hesabı üzerinden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a bir mesaj yazdı.

Mesajında, Bergen hayranı olduğunu ve Millet Bahçesi’nde kurulacak dev ekranda ve açık havada gösterimi yapılacak filmi izlemek istediğini, ancak dışarı çıkabilmesini sağlayan akülü aracının bozulduğunu belirten genç, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan bu konuda yardım istedi. Kendilerine ait araçları olmadığını, yaşadığı mahalleden Millet Bahçesi civarına toplu taşıma seferi de yapılmadığını kaydeden gencin mesajını gören Başkan Gültak, hemen ekiplere talimat verdi, Bergen filminin gösteriminin yapılacağı Cumartesi günü, gencin evinden alınıp Millet Bahçesi’ne getirilmesini istedi.

Filmi, Başkan Gültak ile birlikte izledi

Araçla yola çıkan ekipler, konuşma ve yürüme güçlüğü çeken özel birey Mustafa’nın yaşadığı eve giderek ailesiyle birlikte O’nu alıp Bergen filminin açık havada gösteriminin yapılacağı Millet Bahçesi’ne getirdi. Bergen’i çok sevdiğini ve filmi izlemesinin kendisine moral vereceğini söyleyen özel birey Mustafa Ergül, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın özel davetlisi olarak Millet Bahçesi sahil etabını dolduran binlerce vatandaş ile birlikte, arabeskin unutulmayan sesleri arasında yerini alan ve asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen’in, acı ve dramla dolu hayatını anlatan filmi izledi.

Baba Ramazan Ergül; “Çok mutlu olduk, onur duyduk”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, filmi özel konuğu ile birlikte izleyecek olmasından ayrıca büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken; gencin anne ve babası da gösterilen yakın ilgi ve kendilerine sağlanan imkân nedeniyle Başkan Gültak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Çocuğunun tedavisi için İzmir’den Mersin’e taşındıklarını ifade eden baba Ramazan Ergül, “Mustafa, Bergen filminin gösterimine gelmeyi çok istedi. Araştırdığımızda belediye otobüsü ile buraya gelmenin çok zor olduğunu gördük. Oğlumun engelli aracı bozulduğu için gelmemiz daha da zor olurdu. Oğlum Mustafa, yazdığı mesajla Başkanımıza ulaştı.

Sağ olsun Başkanımız da bizi kırmadı, yakından ilgilendi. Böylesi güzel bir günde, bu güzel etkinliğe katılmamızı sağladı. Büyük onur duyduk. İzmir’den gelip bu güzel anıları paylaşmak bizim için çok anlamlı. Duygularımızı kelimelerle tarif etmek hiç kolay değil. Eğer bir gün İzmir’e geri dönecek olursak, bu yaşadığımız güzellikleri ve özel anları tüm dostlara anlatacağım” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA