6 Mayıs 2025 Salı

12:03   "PLASTIKSIZ MERSIN SAHILLERI İÇIN BIRLEŞIYORUZ" PROJESININ KAPANıŞ TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   10:14   SILIFKE BELEDIYESI`NIN "3. EDEBIYAT FESTIVALI" DEVAM EDIYOR   10:02   MESKİ, TARSUS`TAKI YERLEŞIM BÖLGELERINE ATıK SU ALTYAPıSı KAZANDıRDı   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HıDıRELLEZ MOLLA KERIM KARAKUCAK GÜREŞLERI`NI IZLEDI   17:36   MANSUR YAVAŞ: "GENEL BAŞKANıMıZ SAYıN ÖZGÜR ÖZEL`IN YANıNDAYıZ. SAAT 21.00`DE HERKESI CHP GENEL MERKEZI`NE DAVET EDIYORUZ"   16:51   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SOL PARTI: "BU PROVOKATIF SALDıRıLAR KARŞıSıNDA DAYANıŞMA IÇINDE OLACAĞıMıZı BILDIRIYORUZ"   16:48   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN: “SAYıN ÖZEL`I SAAT 21.00`DE ANKARA`DA GENEL MERKEZIMIZDE KARŞıLAYACAĞıZ"   16:45   ÖZGÜR ÖZEL: "BU MILLETIN BIRLIĞINI, DIRLIĞINI, HUZURUNU BOZMAK ISTEYENLERE FıRSAT VERMEYECEĞIZ"   15:37   İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "ABDULLAH ÖCALAN`ı TBMM`YE DAVET EDEN ZEVAT, ALPARSLAN TÜRKEŞ`IN MEZARıNı TÜRK MILLIYETÇILERINE YASAKLAYAMAZ"   15:37   ÖZGÜR ÖZEL`DEN UĞRADıĞı FIZIKSEL SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "TEHDITLER, SALDıRıLAR BIZI YıLDıRACAK OLSA BIZ ÖLÜMÜ GÖZE ALıP CUMHURIYETI KURAN PARTININ GENEL BAŞKANLıĞıNA TALIP OLMAZDıK"   15:31   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SEZGIN TANRıKULU: “DOĞRUDAN SıRRı`NıN ANıSıNA, BU ORTAMA KARŞı YAPıLAN BIR SALDıRı”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"   14:14   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ÖZGÜR ÇELIK: "BU ALÇAKLıĞı YAPANıN DA YAPTıRANıN DA IKI ELIMIZ YAKASıNDA"   14:08   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR KESIM INSAN EĞER BU IKTIDARA KARŞı BIRINE YÖNELIK SUÇ IŞLEME EĞILIMINDE BULUNUYORSA CEZASıZ KALACAĞıNA DAIR BIR INTIBA EDINIYOR"   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "TESADÜF DIYENIN AKLıNA ŞAŞARıM"   13:50   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... GÜLIZAR BIÇER KARACA: "BU TÜR PROVOKASYONLARıN, ÜLKEMIZIN DEMOKRASI VE HUKUK MÜCADELESINE GÖLGE DÜŞÜRMESINE ASLA IZIN VERMEYECEĞIZ"   13:45   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... DİSK: "BU YUMRUKLU SALDıRı DEMOKRASIYI, CUMHURIYETI, HALK IRADESINI VE TOPLUMSAL BARıŞı HEDEF ALMAKTADıR"   13:45   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... CHP SÖZCÜSÜ DENIZ YÜCEL: “BEDELI NE OLURSA OLSUN, BU GÜZEL ÜLKEYI BU TARZ ALÇAKÇA SALDıRıLARı YAPAN, YELTENEN, AKLıNDAN GEÇIREN MIKROPLARDAN, VANDALLARDAN, ALÇAKLARDAN TEMIZLEYECEĞIZ”  
 
     
   

SAADET PARTİLİ KARADUMAN: “HER ZAMAN O KOLTUKTA OTURACAĞINI ZANNEDENLERE SESLENİYORUM; 2023 HAZİRAN`INA DA 2024 MART`INA DA AZ KALDI”


Konya`da, Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı tarafından Selçuklu Kılıçaslan parkında düzenlenecek olan Aile ve Gençlik Şöleni`ne Konya Büyükşehir Belediye zabıta ekipleri engel olmaya çalıştı. Parti bayrakları indirildi ve zabıta ekipleri partililere biber gazı sıktı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Her zaman o koltukta oturacağını zannedenlere sesleniyorum; 2023 Haziran`ına da 2024 Mart`ına da az kaldı” dedi.

 

Tarih : 21 Ağustos 2022 Pazar 10:40   Okunma : 496

Konya`da, Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı tarafından Selçuklu Kılıçaslan parkında düzenlenecek olan Aile ve Gençlik Şöleni`ne Konya Büyükşehir Belediye zabıta ekipleri engel olmaya çalıştı. Parti bayrakları indirildi ve zabıta ekipleri partililere biber gazı sıktı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Her zaman o koltukta oturacağını zannedenlere sesleniyorum; 2023 Haziran`ına da 2024 Mart`ına da az kaldı” dedi.

Konya`da, Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı tarafından Selçuklu Kılıçaslan Parkı`nda düzenlenmesi planlanan Aile ve Gençlik Şöleni, dün; Konya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından engellendi. Parti bayrakları indirildi ve zabıta ekipleri partililere biber gazı sıktı.

Konuya ilişkin Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman şu açıklamayı yaptı:

KARADUMAN: “FARKLI FİKRE TAHAMMÜL EDEMEYEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YÖNETİMİNİ KINIYORUM”

“Selçuklu ilçe teşkilatımız tarafından Selçuklu Kılıçaslan parkında düzenlenecek olan ‘Aile ve Gençlik Şöleni` hukuksuz şekilde engellenmiş, Büyükşehir Belediye zabıta ekipleri bayraklarımızı yırtarak indirmiş, teşkilat mensuplarımıza biber gazı ile müdahale etmiştir. Hoşgörü şehri Konya`mızda farklı sese, farklı renge, farklı fikre tahammül edemeyen Büyükşehir Belediyesi yönetimini kınıyorum. Bayrağında bir hilal beş tane de yıldız olan Saadet Partimize engel olan bu zatlar, İsrail bayrağına resmi geçit töreni yapanlardır. Bu çifte standartlı yönetimi vicdanlı Konyalı hemşerilerime havale ediyorum.

“2023 HAZİRAN`INA DA 2024 MART`INA DA AZ KALDI”

Halkın parkında halkın partisine ‘valiliğe rağmen yaptırmıyorum` diyerek engel olan zabıta kardeşlerimize sesleniyorum; biz yönetime geldiğimiz zaman sizlere kesinlikle hukuk dışı işler yaptırmayacağız. Sizlere kesinlikle yanlış şeyler yaptırmayacağız. Her zaman o koltukta oturacağını zannedenlere sesleniyorum; 2023 Haziran`ına da 2024 Mart`ına da az kaldı!”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA