CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Taarruz`un 100`üncü yıl dönümünde, Afyonkarahisar`daki 15 kilometrelik yürüyüşünün ardından Yüzbaşı Bayburtlu Agah Şehitliği ve Giresunlular Şehitliği`ni ziyaret etti.
Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye`nin kurtuluş mücadelesinin kritik harekatlarından Büyük Taarruz`un 100`üncü yıl dönümünde, Afyonkarahisar Kocatepe`deki Zafer Yolu`ndan 15 kilometre yürüyüşe başladı. Çakırözü köyü üzerinden yapılan yürüyüşte Kılıçdaroğlu`na, CHP Gençlik Kolları`na üye gençler ve CHP kurmayları da eşlik etti.
Kılıçdaroğlu, yürüyüşün ardından Kocatepe Anıtı`nı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, daha sonra Yüzbaşı Bayburtlu Agah Şehitliği ve Giresunlular Şehitliği`ne gitti. Kılıçdaroğlu, şehitlerin mezarlarına karanfiller bıraktı.