3 Mayıs 2026 Pazar

16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!  
 
     
   

ALİ ÖZTUNÇ`TAN BAKAN KURUM`A: “YİNE YANLIŞ ANLAMIŞSIN. HANİ SİZİN MALI GÖTÜRMEK İÇİN KULLANDIĞINIZ ‘ŞEHİRCİLİK` VAR YA İŞTE O KALKACAK. BELLİ Kİ BU ZORUNA GİTMİŞ”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış” diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum`a yanıt verdi. Öztunç, “Yine yanlış anlamışsın. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘Çevre ve İklim Bakanlığı` olacak. Hani sizin malı götürmek için kullandığınız, yeşil alan ve deprem toplanma alanlarını 5`li çetenize imara açtığınız ‘Şehircilik` var ya işte o kalkacak. Belli ki bu zoruna gitmiş” dedi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2022 Salı 01:15   Okunma : 577

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış” diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum`a yanıt verdi. Öztunç, “Yine yanlış anlamışsın. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘Çevre ve İklim Bakanlığı` olacak. Hani sizin malı götürmek için kullandığınız, yeşil alan ve deprem toplanma alanlarını 5`li çetenize imara açtığınız ‘Şehircilik` var ya işte o kalkacak. Belli ki bu zoruna gitmiş” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV`de dün yayınlanan “Olaylar ve Görüşler” programında, “Bu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nı kapatacağız. Çevre Bakanlığı olacak. Doğa. Orada oturan bakan, bizim Karkamış Belediyesi`nin diyelim ki bir parkı var, parkı imara açabilir. Senin ne işin var Karkamış`ta? İstanbul`da bir yeşil alanı imara açabilir. Bu yetki belediyelerde olur, orası denetler. Bütün büyük rantların merkezidir orası. Beşli çetenin de merkezidir orası” demişti.

Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabında, Kılıçdaroğlu`nun bu sözlerine ilişkin, “Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu, tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP`den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır” paylaşımı yaptı.

Ali Öztunç da Bakan Kurum`a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Öztunç, Kurum`un paylaşımını alıntıladı ve “Yine yanlış anlamışsın. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘Çevre ve İklim Bakanlığı olacak. Hani sizin malı götürmek için kullandığınız, yeşil alan ve deprem toplanma alanlarını 5`li çetenize imara açtığınız ‘Şehircilik` var ya işte o kalkacak. Belli ki bu zoruna gitmiş” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA