1 Mayıs 2026 Cuma

09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MOBİL MUTFAK TIRI YANGIN BÖLGESİNDE


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Mutfak Tırı`nı yangın felaketinin sürdüğü Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi`ne gönderdi. Sabah `1 Ekmek 1 Çorba`, öğlen ve akşam saatlerinde ise 3 çeşit yemekle bölgedeki yangınzede ve görevlilere hizmet sunan Mersin Büyükşehir, yangınla mücadele sona erene kadar bölgedeki faaliyetini sürdürecek.

 

Tarih : 8 Eylül 2022 Perşembe 16:55   Okunma : 667

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Mutfak Tırı`nı yangın felaketinin sürdüğü Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi`ne gönderdi. Sabah `1 Ekmek 1 Çorba`, öğlen ve akşam saatlerinde ise 3 çeşit yemekle bölgedeki yangınzede ve görevlilere hizmet sunan Mersin Büyükşehir, yangınla mücadele sona erene kadar bölgedeki faaliyetini sürdürecek.

Yangınla mücadele yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi; AFAD, Orman Genel Müdürlüğü, emniyet güçleri ve Türkiye`nin birçok ilinden gelen itfaiye ekipleriyle bölgede tek vücut oldu. Yangının ilk saatlerinden itibaren bölgede seferber olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ve yangınla mücadelede görev alan ekiplere hizmet etmeye devam ediyor.

“TIRIMIZDA AYRICA BOL MİKTARDA İÇME SUYU VE DUMANDAN ETKİLENMELERE KARŞI YETERLİ MİKTARDA AYRAN BULUNUYOR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yangının ilk anından beri bölgede çalışmalara başladıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım, bölgede hizmete sundukları Mobil Mutfak Tırı hakkında, “Biz vatandaşlarımızın iyi kötü tüm günlerinde yanlarındayız. Doğal afet, yangın, sel gibi felaketlerde hem vatandaşlarımıza hem de bölgede çalışan tüm ekiplere gıda desteği sağlamak adına yine buradayız. 1 ekmek 1 çorba projesi ile sabah kahvaltısını verdiğimiz vatandaş ve çalışanlarımızın, öğle ve akşam yemekleri ise Mobil Mutfak Tırımızda hazırlanıyor. Tırımızda ayrıca bol miktarda içme suyu ve dumandan etkilenmelere karşı yeterli miktarda ayran bulunuyor” diye konuştu.

“ÇOK ZORLU BİR YANGINDAYDIK”

Yangınla mücadelede Mersin`le koordineli çalıştıklarını belirten Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi personeli Ahmetcan Kemik, “Geldiğimizde çok büyük bir yangın vardı. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile beraber göreve başladık. Çok zorlu bir yangındaydık. Tüm evlere sıçramak üzereydi. Bir sürü ev kurtardık itfaiyeci arkadaşlarımızla. Giresun`dan Gümüşhane`den, Konya`dan, Osmaniye`den, Aksaray`dan gelen itfaiyeci arkadaşlarımızla birlikte tek vücut olduk. Yangın sönene kadar buradayız, sönünce Konya`ya gidip tekrar görevimize başlayacağız” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA