4 Mayıs 2026 Pazartesi

16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!  
 
     
   

MERAL AKŞENER, EKREM İMAMOĞLU`NU ZİYARET ETTİ: "İSTANBUL`A YAPILAN, YAPILACAK HİZMETLERİN ENGELLENMESİ PAHASINA ÇIKARILAN ZORLUKLAR VAR"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nu Saraçhane`deki makamında ziyaret etti. İmamoğlu`nu ilk kez makamında ziyaret ettiğini ve kendisine başarılar dilediğini söyleyen Akşener, “Biliyorum ki yalılar gidiyor, o oluyor, bu oluyor. O tür mevzularda da bilgi aldık. Yapılan pek çok zorlamalar var, çıkarılan zorluklar var. İstanbul`a yapılan, yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorluklar var. Onları konuştuk” dedi. Akşener, İBB Şeref Defteri`ne de “Bir dünya kenti olan İstanbul, bize Sultan Mehmet Han`ın emanetidir. Ecdadın emanetine sahip çıkmak da vazgeçilmez bir görevdir. Böyle kutlu bir emanete ‘ihanet` edemezsiniz. Tarihi ve doğal zenginliğinin yağmalanmasına göz yumamazsınız, seyirci kalamazsınız” diye yazdı.

 

Tarih : 8 Eylül 2022 Perşembe 15:55   Okunma : 400

Haber: OKTAY YILDIRIM - Kamera: ADEM KARABAYIR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nu Saraçhane`deki makamında ziyaret etti. İmamoğlu`nu ilk kez makamında ziyaret ettiğini ve kendisine başarılar dilediğini söyleyen Akşener, “Biliyorum ki yalılar gidiyor, o oluyor, bu oluyor. O tür mevzularda da bilgi aldık. Yapılan pek çok zorlamalar var, çıkarılan zorluklar var. İstanbul`a yapılan, yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorluklar var. Onları konuştuk” dedi. Akşener, İBB Şeref Defteri`ne de “Bir dünya kenti olan İstanbul, bize Sultan Mehmet Han`ın emanetidir. Ecdadın emanetine sahip çıkmak da vazgeçilmez bir görevdir. Böyle kutlu bir emanete ‘ihanet` edemezsiniz. Tarihi ve doğal zenginliğinin yağmalanmasına göz yumamazsınız, seyirci kalamazsınız” diye yazdı.

Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nu bugün Saraçhane`deki makamında ziyaret etti. Saraçhane`deki İBB ana yerleşkesi önünde zabıta mangası eşliğinde İmamoğlu tarafından karşılanan Akşener`e, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Bahadır Erdem, Ümit Dikbayır, Metin Ergun ve Burak Akburak ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve milletvekilleri eşlik etti. CHP ve İYİ Parti`nin İBB Meclis Grup Başkanvekilleri Doğan Subaşı ile İbrahim Özkan da ziyarette hazır bulundu.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Akşener ve İmamoğlu kameraların karşısına geçti.

"BÖYLE KUTLU BİR EMANETE ‘İHANET` EDEMEZSİNİZ"

Bu arada İBB Şeref Defteri`ni imzalayan Akşener, duygularını, “Bir dünya kenti olan İstanbul, bize Sultan Mehmet Han`ın emanetidir. Ecdadın emanetine sahip çıkmak da vazgeçilmez bir görevdir. Böyle kutlu bir emanete ‘ihanet` edemezsiniz. Tarihi ve doğal zenginliğinin yağmalanmasına göz yumamazsınız, seyirci kalamazsınız. İstanbul, yorgun yılların ardından bugün, şehremini olduğunun bilincinde bir anlayışın idaresinde. Demokrasi tarihimizin müstesna bir dönemi olan Haziran 2019 seçimlerinden bu yana, İstanbul için çalışan kadrolar iş başında. Sayın Başkan ve ekibinin bugüne kadarki başarılarının devam edeceğine yürekten inanıyor, başarılar diliyorum” sözleriyle kaleme aldı.

“İSTANBUL`A YAPILAN, YAPILACAK HİZMETLERİN ENGELLENMESİ PAHASINA ÇIKARILAN ZORLUKLAR VAR”

İmzanın ardından Akşener`e İBB Yayınları`ndan bir kitap seçkisi sunan İmamoğlu ile Akşener arasında geçen diyalog ise şöyle oldu.

İmamoğlu: Çok kitabımız var, ama ilk başa Boğaziçi yalılarını koyduk. Yalıları elimizden tek tek almaya gayret ediyorlar.

Akşener: Bir mesaj var burada; Boğaziçi yalıları. Aldık, gördük, çok teşekkür ediyoruz.

İmamoğlu: Beraber koruyacağız efendim, sizlerin de katkılarıyla.

Akşener, gazetecilerin, “Ziyaretinizin sebebi nedir” soruna ise şu karşılığı verdi:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı`mızla çok görüştük çeşitli vesilelerle. Ama ilk defa makamında ziyaret ediyorum. Bugüne kadar ziyaret etmemiştim. Ziyaret ettik, makamında kahvesini içtik. Özellikle kahve içtik, ‘Çünkü bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır` dedik. Kendisine başarı dileklerimizi tekrarladık. Ve biliyorum ki yalılar gidiyor, o oluyor, bu oluyor. O tür mevzularda da bilgi aldık. Hem çalışmalar hakkında bilgi aldık hem de kendisine karşı yapılan pek çok zorlamalar var, çıkarılan zorluklar var. İstanbul`a yapılan, yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorluklar var. Onları konuştuk. Bilgilendik. Tekrar teşekkür ediyorum.” 

Akşener`in İBB ziyareti, İYİ Parti Grup Odası`nda içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetle son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA