6 Temmuz 2025 Pazar

13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:08   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:05   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:59   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:45   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:38   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:50   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:50   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:50   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:30   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:55   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:45   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:35   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:25   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR  
 
     
   

VELİ AĞBABA VE BAŞKAN SELVİTOPU, AMATÖR SPORCULARLA BULUŞTU. AĞBABA: "EMİNİM ARANIZDAN YENİ MUSTAFA DENİZLİ`LER ÇIKACAKTIR"


İzmir Karabağlar Belediyesi`nin nakdi yardım yaptığı ilçedeki amatör spor kulüpleri, 2022-2023 sezonunu coşkulu bir törenle açtı. Karabağlar Belediyesi Yeşilyurt Futbol Sahası`ndaki törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kulüp yöneticilerine sembolik çek vererek başarılı bir sezon geçirmelerini diledi. Ağbaba da Başkan Selvitopu`na, genç sporculara “üçlü” çektirerek teşekkür etti. Ağbaba, genç sporculara, "Eminim aranızdan yeni Mustafa Denizli`ler, Çağlar Söyüncü`ler, Cengiz Ünder`ler çıkacaktır" diye seslendi.

 

Tarih : 22 Eylül 2022 Perşembe 12:19   Okunma : 406

İzmir Karabağlar Belediyesi`nin nakdi yardım yaptığı ilçedeki amatör spor kulüpleri, 2022-2023 sezonunu coşkulu bir törenle açtı. Karabağlar Belediyesi Yeşilyurt Futbol Sahası`ndaki törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kulüp yöneticilerine sembolik çek vererek başarılı bir sezon geçirmelerini diledi. Ağbaba da Başkan Selvitopu`na, genç sporculara “üçlü” çektirerek teşekkür etti. Ağbaba, genç sporculara, "Eminim aranızdan yeni Mustafa Denizli`ler, Çağlar Söyüncü`ler, Cengiz Ünder`ler çıkacaktır" diye seslendi.

Törene, Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ve Başkan Selvitopu`nun yanı sıra Adıyaman Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, İzmir Amatör Kulüpler Birliği Federasyon Başkanı Efkan Muhtar, Karabağlar Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir, spor kulüplerinin yöneticileri, aralarında CHP il yöneticisi Çetin Özdemir ve İlçe Başkanı Mehmet Türkbay`ın da olduğu siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve amatör kulüplere üye sporcularla aileleri katıldı.

“ALNINDAN ÖPECEĞİM"

Törende konuşan Demir ve Muhtar, desteklerinden ötürü Karabağlar Belediyesi`ne ve Başkan Selvitopu`na teşekkür etti. Cihan Demir, “Cömert tutumları ve güçlü desteklerinden dolayı kendimizi çok şanslı hissediyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizim başkanımızsınız” dedi.

Efkan Muhtar da Karabağlar Belediyesi`nin yapımını sürdürdüğü Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi`nin ilçe için önemini vurguladı ve “Kıymetli Başkan`ımız mükemmel bir proje ortaya koydu. Yakından takip ediyorum, yüzde 50`si bitti. Söz veriyorum, açılışında Muhittin Başkan`ımın alnından öpeceğim” diye konuştu.

“KARABAĞLAR`DAKİ ÇOK ÖNEMLİ BİR AÇIK ORTADAN KALDIRILACAK”

Başkan Selvitopu ise gençleri kötü alışkanlıklardan, uyuşturucu belasından uzak tutmanın en önemli yolunun spora yönlendirmekten geçtiğini söyledi. Karabağlar Belediyesi olarak spora, kültür ve sanata, eğitime özel önem verdiklerini belirten Başkan Selvitopu, “İzmir`deki en büyük spor yatırımlarından biri şu anda Karabağlar`da devam ediyor. Bir aksilik olmazsa Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi`ni Cumhuriyet`imizin 100. yılında çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Böylece Karabağlar`daki çok önemli bir açık ortadan kaldırılacak. Futboldan voleybola, yüzmeden güreşe kadar hemen her branşın yer alacağı bu merkez, 500 bin insanımıza hizmet verecek. Zaman içinde ilçedeki uygun yerlere yeni spor tesisleri kazandıracağız” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk`ün izinden ilerlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Spor, rekabet ve yarış olduğu kadar aynı zamanda centilmenliktir. Bütün kulüplerimize dostluk, sevgi ve kardeşlik ortamında geçirecekleri başarılı bir sezon diliyorum. Mütevazı bütçemizden yaptığımız mütevazı yardım hesaplarınıza aktarıldı. Tüm sporcularımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba da 18 yaşına kadar kendisinin de amatör futbolla ilgilendiğini belirterek, “Futbol müthiş zevkli, muhteşem bir oyun. Eminim aranızdan yeni Mustafa Denizli`ler, Çağlar Söyüncü`ler, Cengiz Ünder`ler çıkacaktır. Karabağlar Belediyesi`nin bu çam sakızı çoban armağanı nedeniyle çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Karabağlar`da iki kız futbol takımı varmış. Umarım bu sayı artar” dedi.

Ağbaba, amatör futbolculara, Başkan Selvitopu lehine üçlü de çektirdi. Genç sporcular, coşkuyla “Selvitopu” diye tezahürat yaptı.

PENALTI ATIŞLARIYLA BAŞLADI

Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ve Başkan Selvitopu, meclis üyeleriyle birlikte kulüp yöneticilerine sembolik çek verdi. Daha sonra yeni sezon, penaltı atışlarıyla başladı.

Karabağlar Belediye Meclisi, Süper Amatör Küme`de oynayan 5 takımın her birine 34 bin TL, 1. Amatör Küme`de oynayan 13 takımın her birine 16 bin TL, 2. Amatör Küme`de oynayan 5 takımın her birine 14 bin TL, 4 altyapı takımının her birine 10 bin TL, 1 engelli spor kulübüne de 17 bin TL nakdi yardım yapılmasını oybirliğiyle kabul etmişti. Bu kapsamda toplam 505 bin TL`lik destek, kulüp hesaplarına yatırıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA