11 Mart 2026 Çarşamba

15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA   14:48   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı HATIMOĞULLARı VE BAKıRHAN’DAN "BERKIN ELVAN" MESAJı: "BERKIN ELVAN BU ÜLKENIN VICDANıNDA HEP 15 YAŞıNDA KALACAK"   14:44   EKREM İMAMOĞLU: "İFTIRANAMENIN TEK AÇıKLAMASı VARDıR: KIŞI KENDINDEN BILIR IŞI! MILLETIMIZ SIZI GÖNDERMEK IÇIN CAN ATıYOR"   10:45   MERSIN’E AVRUPA’DAN DEV BÜTÇE! TAM 1 MILYON EURO: DENIZLER YAPAY ZEKAYLA KORUNACAK   10:42   İBB DAVASıNDA 3. GÜN TANSIYONU: "EL SALLAMA" KRIZI SALONU KARıŞTıRDı!   10:17   SıĞıNMA KARARıNDAN ŞOK VAZGEÇIŞ: İRANLı KADıN FUTBOLCU ÜLKESINE DÖNÜYOR!   09:30   İMAMOĞLU’NDAN MAHKEME HEYETINE SERT TEPKI: "BU YAPıLAN YÜZ KARASıDıR!"   09:01   MERSIN’DE EVLER FABRIKAYA DÖNÜŞTÜ: 4 BIN KADıN KENDI İŞININ PATRONU OLDU!   08:15   YUMURTALıK’TA DEV AILE SOFRASı: BAŞKAN ALTıOK PERSONELIYLE İFTARDA BULUŞTU!   08:01   SıĞıNMAEVI SAYıSıNDA BÜYÜK ÇELIŞKI! DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN BAKANLıĞA SERT TEPKI: "İSTATISTIKLE GEÇIŞTIRILEMEZ!"   01:05   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı: BAŞKAN SEÇER ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERLE BULUŞTU!   01:04   AVRUPA BU GALIBIYETI KONUŞUYOR: ÖZGÜR ÖZEL’DEN GALATASARAY’A ’LIVERPOOL’ MESAJı!   01:03   MHP’LI LEVENT UYSAL ANKARA’Yı MERSIN İÇIN HAREKETLENDIRDI: ELEKTRIK, AFET VE BORÇ ÇıKMAZıNA NEŞTER!   01:01   GALATASARAY AVRUPA’Yı TITRETTI! LIVERPOOL, RAMS PARK’TAN ÇıKAMADı: ASLAN’DAN ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ADıM   10:05   MERSIN MODELI TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLUYOR: KENTIN GELECEĞINE 262 GÖNÜLLÜ AKıL YÖN VERIYOR!   10:01   FARUK MEHMET AKAR’DAN EMEKLI ÇıKıŞı:    18:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SILIVRI’DE SERT ÇıKıŞ: “BU TIYATRO DEĞIL, REZALET!” | İBB DAVASıNDA NELER YAŞANDı?   17:39   CHP’LI GÖKÇEN’DEN İBB DAVASı İÇIN SERT ÇıKıŞ: "BU BIR MAHKEME DEĞIL, İNFAZ MANGASıDıR!"  
 
     
   

BEDRİ SERTER`DEN ‘KONAKLAMA VERGİSİ` TEPKİSİ: "ÇADIRLARIMIZ VAR YA GİDİYORUZ DENİZ KENARINDA OTURUYORUZ; BUNLARIN BULUNDUKLARI KONUMDAN VERGİ ALMAYA ÇALIŞIYORLAR"


CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, yıl başında yürürlüğe girecek olan konaklama vergisine ilişkin, “Hani çadırlarımız var ya gidiyoruz deniz kenarında oturuyoruz, karavanlarımız var küçük, gidiyoruz bir yerde çocuklarımızla eğlenmek için iki saat, üç saat; bunların bulundukları konumdan vergi almaya çalışıyorlar. Ne yapacaklar acaba? Vergi memurlarını oraya mı gönderecekler, yoksa mahalle bekçilerini üstlerine mi salacaklar, yoksa orman köylülerine burada bir günlük veya iki günlük tatil yapan vatandaşlarımızı ihbar mı ettirecekler” dedi.

 

Tarih : 13 Ekim 2022 Perşembe 13:42   Okunma : 572

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, yıl başında yürürlüğe girecek olan konaklama vergisine ilişkin, “Hani çadırlarımız var ya gidiyoruz deniz kenarında oturuyoruz, karavanlarımız var küçük, gidiyoruz bir yerde çocuklarımızla eğlenmek için iki saat, üç saat; bunların bulundukları konumdan vergi almaya çalışıyorlar. Ne yapacaklar acaba? Vergi memurlarını oraya mı gönderecekler, yoksa mahalle bekçilerini üstlerine mi salacaklar, yoksa orman köylülerine burada bir günlük veya iki günlük tatil yapan vatandaşlarımızı ihbar mı ettirecekler” dedi.

2019 yılında çıkarılan ancak ertelenen, konaklama vergisine ilişkin yasal düzenleme, 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Bedri Serter, bugün yaptığı açıklamada, bu düzenlemeye tepki gösterdi. Serter, şunları söyledi:

“Yine yeniden vergi, vergi, vergi… Geçmediğimiz köprülerin vergisi, yürümediğimiz yolların vergisi, almadığımız havanın vergisi. Artık bu 20 yıllık iktidar, nereden bizleri sömüreceğini şaşırmış vaziyette. Son düzlükte ne çıkarttılar biliyor musunuz? Hani çadırlarımız var ya gidiyoruz deniz kenarında oturuyoruz, karavanlarımız var küçük, gidiyoruz bir yerde çocuklarımızla eğlenmek için iki saat, üç saat; bunların bulundukları konumdan vergi almaya çalışıyorlar. Ne yapacaklar acaba? Vergi memurlarını oraya mı gönderecekler, yoksa mahalle bekçilerini üstlerine mi salacaklar, yoksa orman köylülerine burada bir günlük veya iki günlük tatil yapan vatandaşlarımızı ihbar mı ettirecekler? Şaşkınız. Yeter artık, çekin şu halktan artık elinizi, kolunuzu. Bırakın, giderlerin hepsini kesin. 10 milyon TL sarayınızın günlük gideri var Sayıştay`ın raporlarına göre, bunları kesin. İnsanların bir günlük, üç saatlik, beş saatlik tatillerinin üstünde zehir zemberek yağmur yağdırmayın.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA