21 Aralık 2025 Pazar

17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”  
 
     
   

HALUK LEVENT, ON BİNLERCE TARSUSLU İLE "İL`LE DE TARSUS" DEDİ


Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin 99`uncu yıl kutlamaları kapsamında Tarsuslular`ı ünlü sanatçı Haluk Levent ile buluşturdu. Atatürk Gösteri Merkezi`ni dolduran on binlerce Tarsuslu, Haluk Levent ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek 99. yıl coşkusunu yaşadı. Tarsuslular ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, ilçenin il olmasına yönelik başlatılan "İl`le de Tarsus" kampanyası için konser esnasında şarkı besteleyerek unutulmaz bir performansa imza attı.

 

Tarih : 29 Ekim 2022 Cumartesi 15:13   Okunma : 661

Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin 99`uncu yıl kutlamaları kapsamında Tarsuslular`ı ünlü sanatçı Haluk Levent ile buluşturdu. Atatürk Gösteri Merkezi`ni dolduran on binlerce Tarsuslu, Haluk Levent ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek 99. yıl coşkusunu yaşadı. Tarsuslular ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, ilçenin il olmasına yönelik başlatılan "İl`le de Tarsus" kampanyası için konser esnasında şarkı besteleyerek unutulmaz bir performansa imza attı.

Tarsus Belediyesi tarafından Cumhuriyet`in 99.yıl kutlamaları kapsamında Atatürk Gösteri Merkezi`nde büyük Cumhuriyet Konseri düzenlendi. Konserde Anadolu Rock`un güçlü temsilcisi Haluk Levent sahne aldı.

Haluk Levent konserinden önce sahne alan Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası ve Interaktif Showman Doğukan Alsay da Tarsusluları coşturdu. Atatürk Gösteri Merkezi`nde düzenlenen Haluk Levent konserine, Tarsusluların yanı sıra çevre illerden de yüksek katılım sağlandı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Haluk Levent, sevilen şarkılarını coşkulu kalabalıkla beraber söyledi.

GECEYE "İL`LE DE TARSUS" ŞARKISI DAMGA VURDU

Konser sırasında seyircilerin arasına giren Haluk Levent, kameramanların bulunduğu platformda çıkarak, Cumhuriyet coşkusunu alanda bulunanlara yaşattı. Küçük bir kız çocuğunun kendisine sarılmasının ardından Tarsuslular`a büyük bir sürpriz yaşatan Haluk Levent, sahnede Tarsus`un il olmasına yönelik bir şarkı besteledi. 

Tarsus`un il olmasına yönelik başlatılan imza kampanyasına değinen Haluk Levent, sahne aldığı sırada bestelediği "İl`le de Tarsus" şarkısının sözleri ile herkesi gülümsetti.

BAŞKAN BOZDOĞAN, HALUK LEVENT`TEN İL OLUNCA HEP BİRLİKTE KUTLAMA SÖZÜ ALDI

Sahnede kısa bir konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet`in kolay kurulmadığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal`in Cumhuriyet`i Türk gençliğine armağan ettiğini hatırlattı. 

Tarsus`un il olduğu ilk gün Haluk Levent`in burada olacağının sözünü alan Başkan Bozdoğan, "Kazanılan kurtuluş zaferinden sonra kurulan Cumhuriyetimizin 99.yılında böylesine iyilik sever, güzel insan Haluk Levent ile olmaktan inanılmaz bir onur duyuyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kent il olacak ve Sevgili Haluk Levent`ten söz alacağız, il olduğunda burada, Gösteri Merkezi`nde Tarsus`un il olmasını hep birlikte kutlayacağız. İyi ki varsınız, Cumhuriyet`in 99.yılı kutlu olsun. Tüm katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA