30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "BAKANLIK 1 AYDIR YAYINLANMAYAN COVİD-19 VERİLERİNİ AÇIKLAMAK İÇİN VAKALARIN DÜŞMESİNİ Mİ BEKLİYOR?"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Sağlık Bakanlığı`nın haftalık Covid-19 verilerini 1 aydır açıklamadığına işaret ederek “En son veri 2 Ekim tarihine ait. Aşı yaptırma oranı da ciddi şekilde düşüyor, Sağlık Bakanlığı`na göre anlaşılan covid bitti, ancak sahadan gelen bilgiler hiç de öyle değil. Acaba 1 aydır veriler olgu sayıları yüksek çıktığı için mi açıklanmıyor? Açıklama için vakaların düşmesi mi bekleniyor?” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 3 Kasım 2022 Perşembe 12:21   Okunma : 394

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Sağlık Bakanlığı`nın haftalık Covid-19 verilerini 1 aydır açıklamadığına işaret ederek “En son veri 2 Ekim tarihine ait. Aşı yaptırma oranı da ciddi şekilde düşüyor, Sağlık Bakanlığı`na göre anlaşılan covid bitti, ancak sahadan gelen bilgiler hiç de öyle değil. Acaba 1 aydır veriler olgu sayıları yüksek çıktığı için mi açıklanmıyor? Açıklama için vakaların düşmesi mi bekleniyor?” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Sağlık Bakanlığı tarafından haftalık olarak açıklanması gereken Covid-19 verilerinin 1 aydır açıklanmadığına dikkat çekti. Akkuş İlgezdi, konuyla ilgili bugün yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“17 Temmuz haftasından beri aşı yaptıranların oranı sistematik biçimde geriliyor. 17-23 Temmuz haftası 1 milyon 133 bin 767 kişi aşı olurken bu oran yüzde 98 azalarak 23-29 Ekim haftasında 26 bin 580 oldu. Bakanlık Covid yokmuş gibi davranıyor ancak sahadan gelen bilgiler Covidin devam ettiğini gösteriyor.

“21 CHP`Lİ BELEDİYENİN COVİD-19 ÖLÜM VERİSİ BAKANLIĞIN AÇIKLADIĞI 81 İLİN VERİLERİNDEN FAZLA”

Pandeminin başından beri eksik, yanlış ve çelişkili veriler açıklayan Sağlık Bakanlığı`na buradan bir çağrı yapıyorum. Eğer verileri açıklamayı beceremiyorsanız biz bu işe talibiz. Sizin 81 il için açıkladığınız Covid ölümlerinin en az 2.1 kat fazla olduğunu 21 CHP`li belediyenin verileri ile ortaya koyduk. 2020 yılının tamamında ve bu yılın son 6 ayında 21 Belediyemizde bulaşıcı hastalık ölüm sayısı, Sağlık Bakanlığı`nın açıkladığı 81 il için ölüm sayısından fazla. Yani biz bu işi sizden iyi yaparız.

“BAKANLIK 1 AYDIR YAYINLANMAYAN COVİD-19 VERİLERİNİ AÇIKLAMAK İÇİN VAKALARIN DÜŞMESİNİ Mİ BEKLİYOR?”

Bakanlık gerçekliği şüpheli haftalık covid rakamlarını açıklamayalı 1 ayı geçti, en son veri 2 Ekim tarihine ait. Aşı yaptırma oranı da ciddi şekilde düşüyor, Sağlık Bakanlığına göre anlaşılan covid bitti, ancak sahadan gelen bilgiler hiç de öyle değil. Acaba 1 aydır veriler olgu sayıları yüksek çıktığı için mi açıklanmıyor? Açıklama için vakaların düşmesi mi bekleniyor?”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA