14 Mayıs 2024 Salı

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ`NİN KARAVAN PARKI 10 AYDA 1500 KARAVANA EV SAHİPLİĞİ YAPTI


Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavan Park, 10 ayda bin 500 karavanı ağırladı.

 

Tarih : 14 Kasım 2022 Pazartesi 17:20   Okunma : 522

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavan Park, 10 ayda bin 500 karavanı ağırladı.

Tarsus`ta yerli ve yabancı turistlerin tatil için başlıca uğrak yerlerinden olan Karavan Park, bu yıl da çok sayıda turiste ev sahipliği yaptı. Konaklama için Karavan Park`ı seçenler, gün içerisinde Tarsus`un tarihi kent merkezini, çarşılarını gezme imkanı buluyor. Tesis içerisinde ayrıca endemik ve aromatik şifa bitkiler, portakal, limon ve mandalina ağaçları da bulunuyor. Parktaki tuvalet, duş, atık su boşaltma alanı ve çeşitli alanlar da hizmete ücretsiz olarak sunuluyor. 

Kayseri`den Tarsus`a gelen ve emekli olduktan sonra karavan hayatına başladığını belirten Salih Atalay, ”Tarsus Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, Karavan Park`ta eş edindik dost edindik, çok huzurlu bir ortam burası. Tarsus`un tanıtımı, ekonomisi açısından çok önemli. Örneğin çarşıdan alışveriş yaptık esnafa katkı sağlandı. Huzurlu ve güvenli bir ortamdaydık ve her şey ücretsizdi. Tüm belediyelere örnek olması dileğiyle” diye konuştu.

Karavan Parkı çok beğendiklerini ve özellikle temiz olduğu için çok memnun kaldıklarını belirten Ömer-Leyla Şahin çifti ise “Karavan Park gerçekten çok güzel ve temiz bir yer. Burada bize evimizdeymiş gibi davranıldı çünkü duş var, lavabo var, atık boşaltma alanı bile düşünülmüş. Gerçekten çok memnun kaldık. Çok huzurlu ve güzel bir üç gün geçirdik. Her şey için belediye başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA