29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

MAVİ BEYAZLI EKİP, DİYARBAKIR DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYOR


Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonunda 2’nci ligde mücadele eden Akdeniz Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligdeki ilk maçında Diyarbakır deplasmanına hazırlanıyor.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 19:47   Okunma : 364

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonunda 2’nci ligde mücadele eden Akdeniz Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligdeki ilk maçında Diyarbakır deplasmanına hazırlanıyor.

Mersin Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda tüm oyuncularla sıkı bir antrenmana giren Akdeniz Belediyesi’nin Mavi-Beyazlı ekibi; 27 Kasım’da Diyarbakır Amedspor ile yapacağı maçtan galibiyetle dönmek istiyor. Maç öncesi Akdenizli ekibin antrenörü ve sporcuları duygularını dile getirdi, hedeflerinin galibiyet serisiyle 1’inci lige çıkmak olduğunun altını çizdi.

“İki yeni sporcu transfer ettik”

Geçen yıl 3’üncü ligde mücadele ettiklerini hatırlatan Akdeniz Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Anterönü Faik Subaşı; “Bütün sezon boyunca büyük emekler sonucunda bu yıl 2’nci lige terfi ettik. Ayrıca geçen sene takımımıza 2 yeni sporcu transferi de yaptık.  Allah’ın izniyle bu sene Akdeniz Belediyemize yakışacak bir şekilde 2’nci ligde mücadele edip en üst lige çıkmaya çalışacağız” dedi.

“İlk maç, ilk heyecan”

Bu sezondaki ilk maçlarını, 27 Kasım 2022 Pazar günü Diyarbakır’da Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile yapacakları bilgisini de veren takım antrenörü Subaşı; “Tabi ilk maç, ilk heyecan… bu anlamda, bizlere hiçbir desteğini esirgemeyen Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a, Spor Kulübü Başkanımız Sayın Ali Uçar’a ve ismini sayamadığımız, her daim yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

“Hedefimiz zirveye oynamak”

Amedspor maçı öncesi duygularını dile getiren Akdeniz ekibinden Doğukan Uçar, İstanbul’dan Akdeniz’e transfer olduğunu belirterek; “İstanbul’da 16 sene boyunca oynadım. Bu sene ise 2’nci lig takımı olan Akdeniz’e transfer oldum. Tabi şimdi yeni hedefimiz zirveye oynamak. Mersin halkı çok sıcakkanlı, Mersin de güzel bir yer gerçekten. Bizler de Mersin ve Akdeniz için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

“Başaracağımıza inanıyorum”

Tekerlekli sandalye basketbolunda 20 yıldır oynadığını belirten Temel Alveli ise; “Tam 10 sene süper ligde, 7 yıl da 1’inci ligde oynadım. Bu sene ise Mersin’deyim... Antrenmanlarımız güzel geçiyor. Hedefimiz büyük; birinci lig... İnşallah başarırız. Tabi ki bu spora ciddi destek lazım. Başaracağımıza inanıyoruz. Bu takım için, başarı için Akdeniz’e geldim. Takım arkadaşlığı, takım ruhu çok süper. Tecrübelerimizi de arkadaşlarımıza aktaracağız” ifadelerini kullandı.

“Başkanımız Gültak’ın desteğiyle başaracağız”

Mavi beyazlı takımın oyuncularından Ferhat Şaş da 10 yıldır kulüp bünyesinde oynadığını ifade ederek şöyle konuştu; “Geçen sene bölgesel ligden play-off ile bir üst lige çıkmayı başardık. Şu an 2’nci ligde oynuyoruz. İnşallah yeni hedefimiz 1’inci lig. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’ın destekleri ve Ali Uçar Müdürümüzün koordinesi ve desteğiyle süper lige çıkmayı başaracağız. Bu takım, tarihinde ilk defa 2’nci lige yükseldi. Bu da Başkanımız Gültak ve ekibinin büyük destekleri sayesindedir. Bizler de elimizden gelen mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA