2 Mayıs 2024 Perşembe

14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI   17:54   GAZETECİLER DE 1 MAYIS`TA TANDOĞAN`DAYDI. TGS ANKARA ŞUBE BAŞKANI TARTANOĞLU: “GAZETECİLER DE İŞÇİ VE GİDEREK FAKİRLEŞİYORLAR. GAZETECİNİN MAAŞININ EN AZ İKİ ASGARİ ÜCRET OLMASINI TALEP EDİYORUZ”   17:32   ANKARA`DA 1 MAYIS TANDOĞAN`DA KUTLANDI... “TAKSİM EMEKÇİLERİNDİR, HİÇBİR ŞEKİLDE EMEKÇİLERE KAPATILAMAZ``   12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...   
 
     
   

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi açıldı


Yazarlar ile okuyucuların bir araya gelerek konserlerin düzenlendiği Silifke 2. Edebiyat Festivalinin etkinlikleri kapsamında Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi

 

Tarih : 24 Eylül 2018 Pazartesi 23:42   Okunma : 2161

Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Dr. Ali Su, Belediye Meclis üyeleri ve festivale katılan konuk yazarlar gerçekleştirdi.

‘BU KENTİN DEĞERLERİNE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Açılışta konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Belediye meclisinde kendisinin de iznini alarak almış olduğumuz kararla Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde açılışını gerçekleştirdiğimiz kütüphanemize Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi isminin verilmesine karar verdik. Kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyor, çıkmaya da devam ediyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu halkımızla ve bu kente hizmet etmiş değerlerle korumaya devam edeceğiz. Dr. Ali Su herkesin bildiği ve yakından tanıdığı bir isim olmakla birlikte, gerek sağlık alanında gerekse milletvekilliği döneminde bu kente emeği geçmiş bu kentin güzel insanlarına emeği geçmiş değerli büyüklerimizdendir. İşte bu denli değerlerimize ve büyüklerimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kütüphanemizin kentimize, halkımıza ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor, açılışımıza katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silifke Belediye meclis üyelerine ve Başkan Mustafa Turgut’a bu kararı almalarından dolayı teşekkür eden Dr. Ali Su, “Kentimiz ve bu kentin geleceği için doğup büyüdüğümüz topraklara her daim hizmet etmek bizim borcumuz ve görevimizdir. Dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. İlçemiz için bu toprakların geleceği için herkesin bir olması lazım. Halkımıza bu toprakların özünü, sözünü ve geçmişini en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA