29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Emeği geçenlere teşekkür ederim


2018-2019 futbol sezonunda, BAL liginde mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor ilk karşılaşmasını kendi sahasında İçel Spor ile gerçekleştirdi.

 

Tarih : 25 Eylül 2018 Salı 01:25   Okunma : 1576

Medcem Silifke Belediyespor Takımı Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, maç öncesi takıma başarılar dileyerek, takıma bugüne kadar destek olup emeği geçen sporculara teşekkür etti.

EMEKTAR SPORCULARA VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut yaptığı konuşmasında, "Medcem Silifke Belediyespor takımımızın şu an için elde ettiği başarı ve bugünlere gelmesinde, emektar futbolcularımızın ve yöneticilerimizin emeği var katkısı var. Şehir olarak kendilerine teşekkür borçluyuz. Silifke’de ki spor alt yapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek.  Bir taraftan takımın başarısı, inşallah daha da iyiye gitmesi amaçlanırken, diğer taraftan da tesisleşme ve özellikle kulübün alt yapısı adına iyi işlerin yapılması takımımızın başarısı ve kulübün sürekliliği açısından da oldukça önemlidir. Silifke olarak Silifkeliler olarak kentimizde spora ve sporcuya herzaman önem verdik ve bunuda yaptığımız hizmetlerle gösteriyoruz ’dedi.

“YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

MedcemBelediyespor oyuncularına, idari ve teknik kadrosuna başarılar dileyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Takımımızı, kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve Silifke spora gönül vermiş tüm taraftarlarımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorum. Bütün maçlara fırsat buldukça gidiyor, yakından takip ediyorum. Benimle birlikte takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezonda başarılı bir performans sergilendi. Takımımızın bu kararlılığını ve başarısını yeni sezonda da görmek istiyoruz. Kulüp başkanı ve yönetici arkadaşlarımıza, idari ve teknik kadromuza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Başarılarla dolu yeni bir sezon diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA