1 Mayıs 2026 Cuma

09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’  
 
     
   

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "12 YILDIR CANLA BAŞLA ÇALIŞAN AİLE SAĞLIĞI ÇALIŞANLARI KADROYU HAK EDİYOR"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “Kamudaki sözleşmelilerle birlikte, sağlıkçılar da kadroya alınırken yaklaşık 3 bin 500 kişi olan ve aile sağlığı merkezlerinde çalışanlara yine kadro verilmedi. 12 yıldır canla başla çalışan aile sağlığı çalışanları da kadroyu hak ediyor. Sağlık ayrımcılık kabul etmez. Amasız, fakatsız tüm sağlık çalışanlarımız ve diğer sözleşmeli personeller hakkı olan kadrolarına kavuşmalı” dedi.

 

Tarih : 3 Aralık 2022 Cumartesi 10:59   Okunma : 649

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “Kamudaki sözleşmelilerle birlikte, sağlıkçılar da kadroya alınırken yaklaşık 3 bin 500 kişi olan ve aile sağlığı merkezlerinde çalışanlara yine kadro verilmedi. 12 yıldır canla başla çalışan aile sağlığı çalışanları da kadroyu hak ediyor. Sağlık ayrımcılık kabul etmez. Amasız, fakatsız tüm sağlık çalışanlarımız ve diğer sözleşmeli personeller hakkı olan kadrolarına kavuşmalı” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesinde kapsam dışında bırakılan çalışanlarla ilgili bugün yazılı açıklama yaptı. Akkuş İlgezdi`nin açıklaması şöyle:

“Sözleşmeli personele kadro müjdesi veriliyorsa ayrım yapılmaksızın hepsine verilmeli! ‘Şunlar hariç` demek olmaz. Sözleşmeli personelin arkasında durduk ve çabalarımız bir nebze olsun sonuç verdi, yapılan yanlış kısmen de olsa düzeltildi. Kadro alacak sözleşmeli personeller kapsamına sözleşmeli sanatçılar, sözleşmeli öğretmenler ve 50-D`li araştırma görevlileri de dahil edildi. Şimdi sıra diğer tüm sözleşmeli personelin kapsama dahil edilmesinde. Aynı mücadeleyi kapsam dışı kalan kamu dışı aile sağlığı çalışanları, sözleşmeli askeri personel, KİT personeli, Aile Bakanlığı`na bağlı ek ders karşılığı çalışan sözleşmeli personeller ve Meclis danışmanları için de sürdüreceğiz.

Aylardır ‘Tüm sözleşmeliler kadroya girecek` diye açıklama yapıp insanları umutlandırdılar, pazartesi gününden beri kapsam dışı bırakılan kamu emekçilerinin sesi olmaya çalışıyoruz. Aile sağlığı çalışanları da kapsam dışı bırakılan sözleşmelilerden sadece biri. Kadro almak, 12 yıldır görevlerini en iyi şekilde yapan aile sağlığı çalışanlarının en tabii hakkıdır. Derhal bu yanlıştan dönülmeli. Sağlık çalışanları arasında sözleşmeli, taşeron, 4-D`li ayrımını kabul etmiyor bu ayrımın son bulmasını talep ediyoruz.

Diğer kamudaki sözleşmelilerle birlikte, sağlıkçılar da kadroya alınırken yaklaşık 3 bin 500 kişi olan ve aile sağlığı merkezlerinde çalışanlara yine kadro verilmedi. 12 yıldır canla başla çalışan aile sağlığı çalışanları da kadroyu hak ediyor. Sağlık ayrımcılık kabul etmez. Amasız, fakatsız tüm sağlık çalışanlarımız ve diğer sözleşmeli personeller hakkı olan kadrolarına kavuşmalı.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA