29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

İYİ PARTİ: ZAMPİYONU İYİ OYUNUN DEĞİL 3 HARFLİ KÖTÜ YÖNETİMİN BELİRLEDİĞİ BU KEPAZE LİGİ SONLANDIRMAYA ÇOK AZ KALDI


İYİ Parti, sosyal medya hesabında, AKP iktidarının ekonomi politikalarını eleştiren bir video yayınladı. İYİ Parti`nin paylaşımında, “Işıltılı bir sponsorlukla hayat bulan Zampiyonlar Ligi`nde açlık oyunları tam gaz devam ediyor. A ve B grubundaki zamlar bu ay da göz dolduruyor. Zampiyonu iyi oyunun değil 3 harfli kötü yönetimin belirlediği bu kepaze ligi sonlandırmaya inanın, çok az kaldı” denildi.

 

Tarih : 7 Aralık 2022 Çarşamba 22:38   Okunma : 378

İYİ Parti, sosyal medya hesabında, AKP iktidarının ekonomi politikalarını eleştiren bir video yayınladı. İYİ Parti`nin paylaşımında, “Işıltılı bir sponsorlukla hayat bulan Zampiyonlar Ligi`nde açlık oyunları tam gaz devam ediyor. A ve B grubundaki zamlar bu ay da göz dolduruyor. Zampiyonu iyi oyunun değil 3 harfli kötü yönetimin belirlediği bu kepaze ligi sonlandırmaya inanın, çok az kaldı” denildi.

İYİ Parti, bugün sosyal medya hesabında, AKP iktidarının ekonomi politikalarını, zamları, hayat pahalılığını eleştiren bir video paylaştı. “Işıltılı bir sponsorlukla hayat bulan Zampiyonlar Ligi`nde açlık oyunları tam gaz devam ediyor. A ve B grubundaki zamlar bu ay da göz dolduruyor. Zampiyonu iyi oyunun değil 3 harfli kötü yönetimin belirlediği bu kepaze ligi sonlandırmaya inanın, çok az kaldı” mesajıyla yayınlanan videoda şunlar kaydedildi:

“ART ARDA GELEN ZAMLARLA TAZELİĞİNİ KORUYAN SÜTÜN YÜKSELİŞİ, BEBEKLERİN VE ÇOCUKLARIN BAĞIŞIKLIĞINI EKSİYE ÇEKTİ”

“Nebati yağlarının ışıltılı sponsorluğunda hayat bulan Zampiyonlar Ligi`nde, baz etkisine rağmen açlık oyunları tam gaz devam ediyor. Soğuk bir kış gününün şafağında posta kutusuna bakın, sağlam bir fatura geliyor. Doğal gaz yüzde 162. Art arda gelen zamlarla tazeliğini koruyan sütün yükselişi, bebeklerin ve çocukların bağışıklığını eksiye çekti. Çünkü ulaşılamıyor. Yüzde 160. Süt ürünleri de vatandaşın kapsama alanı dışında. Şebeke çekiyor ama para yetmiyor. Yüzde 146. İçecekler alkolsüz ama gelen bindirmeler vatandaşın başını döndürüyor. Zamların kafası yeni yeni geliyor. Tereyağını tencerede tutabilene aşk olsun. Öyle bir koptu geliyor ki milyonlar artık terelelli. Yüzde 137.

“BU KEPAZE LİGİ SONLANDIRMAYA ÇOK AZ KALDI. İNANIN. GÜNEŞ DOĞACAK, TÜM BULUTLAR DARMADUMAN OLACAK”

Fırın ve ocaklar cayır cayır. Ocağımıza incir ağacı dikiyor. Yüzde 135. Peynir artık özerkliğini ilan edecek gibi duruyor. Bu memlekette zamlar peynir ekmek gibi gidiyor. Yüzde 130. ‘Sudan ucuz` derlerdi. Şimdi kendisi ateş pahası. Yağmur yağsa da inceden istiflesek kenara, köşeye. Yüzde 110. Zampiyonu iyi oyunun değil üç harfli kötü yönetimin belirlediği bu kepaze ligi sonlandırmaya çok az kaldı. İnanın. Güneş doğacak, tüm bulutlar darmaduman olacak. Az kaldı.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA