17 Mart 2026 Salı

10:45   MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN İKRAM: 13 İLÇEDE 10 BIN LOKMA DAĞıTıLDı!   10:42   TÜRKIYE’DEN GEÇECEK SILAHLAR İÇIN YENI DÖNEM: ERDOĞAN İMZALADı, ARTıK O ŞART OLACAK!   07:20   AKKUYU’DA 478 MILYAR DOLARLıK "RUSYA" İDDIASı: VATANDAŞıN CEBINDEN HER YıL 7 MILYAR DOLAR Mı ÇıKACAK?   22:52   MERSIN’DE 18 MART RUHU SANATLA DEVLEŞIYOR:    22:50   MERSIN’DE KIMSESIZLERIN KIMSESI: BIR TELEFONLA HAYAT DEĞIŞIYOR!   21:55   MERSINLI KUYUMCULAR DÜNYA DEVLERIYLE YARıŞACAK: İSTANBUL’DA DEV BULUŞMA BAŞLıYOR!   21:50   AKDENIZ’DE BINLERCE YÜREK AYNı SOFRADA: BAŞKAN VAHAP SEÇER ILE GÖNÜL BIRLIĞI!   17:22   MUHITTIN BÖCEK, HAKIM KARŞıSıNDA: "HIÇBIR AKRABAMı ZENGIN ETMEDIM. BÜTÜN SUÇLAMALARı REDDEDIYORUM. KIMSENIN BIR KURUŞUNDA GÖZÜM YOK"   16:29   BAYRAMDA YAĞıŞLı VE SOĞUK HAVA ETKILI OLACAK   16:28   CHP’LI BAŞARıR’DAN IKTIDARA TEPKI: "SIZ ÖMER GÜNEL’E DÜŞMANLıK YAPMıYORSUNUZ; AYDıN’A, KUŞADASı HALKıNA DÜŞMANLıK YAPıYORSUNUZ"   15:27   PROF. DR. İLBER ORTAYLı IÇIN GALATASARAY ÜNIVERSITESI’NDE ANMA TÖRENI... TÖRENE, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL’IN DE ARALARıNDA OLDUĞU BIRÇOK SIYASI, SANATÇı VE AKADEMISYEN KATıLDı   14:26   CHP’LI NAZLıAKA: HIÇ DEĞILSE BAYRAMDAN ÖNCE TUTSAK ETMEYE ÇALıŞTıĞıNıZ ARKADAŞLARıMıZı SERBEST BıRAKıN   14:25   İSTANBUL 40. AĞıR CEZA MAHKEMESI, “TURAN TAŞKıN ÖZER” KRIZI SONRASı “İBB DAVASı” IÇIN YENI MÜZEKKERE YAZDı   13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”   09:20   MERSIN’IN MINIK ŞEFLERI İŞ BAŞıNDA! TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE LEZZET RÜZGARLARı ESIYOR   01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!  
 
     
   

FATURALARINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN ELEKTRİK, SU VE DOĞAL GAZI KESİLEN VE İŞİ OLMAYAN OSMANİYELİ GÜLDANE ŞAHİN: "1 HAFTADIR YEMEK YEMİYORUM"


Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki 3 çocuk annesi Güldane Şahin, yaklaşık 1 aydır faturasını ödeyemediği için elektrik, su ve doğal gazı kesilen evde yaşam mücadelesi veriyor. Eski eşinin kendisini evden çıkarmak istediğini ileri süren Şahin, "Böyle yoksulluk içinde bekliyorum başka bir çarem yok benim, ne yapabilirim? 1 haftadan beri yemiyorum, yok. Olduğu zaman yiyorum olmadığı zaman yok yani" dedi.

 

Tarih : 30 Aralık 2022 Cuma 12:10   Okunma : 445

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki 3 çocuk annesi Güldane Şahin, yaklaşık 1 aydır faturasını ödeyemediği için elektrik, su ve doğal gazı kesilen evde yaşam mücadelesi veriyor. Eski eşinin kendisini evden çıkarmak istediğini ileri süren Şahin, "Böyle yoksulluk içinde bekliyorum başka bir çarem yok benim, ne yapabilirim? 1 haftadan beri yemiyorum, yok. Olduğu zaman yiyorum olmadığı zaman yok yani" dedi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesi Cengiz Topel Mahallesi`nde oturan, herhangi bir işi ve geliri olmayan Güldane Şahin, 2021 yılında eşiyle anlaşmalı boşandı. Faturalarını ödeyemediği için elektrik, su ve doğal gazın kesildiğini belirten 3 çocuk annesi Şahin, eski eşi tarafından da evden çıkarılmak istendiğini ileri sürdü. Şahin, şöyle konuştu:

"ELEKTRİĞİM, SUYUM HİÇBİR ŞEYİM YOK 

"25 yıllık evliliğim vardı ama adam bir Suriyeli kadın alıp bırakınca ben mağdur durumdayım. Evim, barkım, gelirim hiçbir şeyim yok. Elektriğim, suyum hiçbir şeyim yok, çaresiz bir şekilde bekliyorum, ne yapabilirim? Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için bir iş istiyorum, bir yuva istiyorum. Böyle yoksulluk içinde bekliyorum başka bir çarem yok benim, ne yapabilirim? 1 haftadan beri yemiyorum, yok. Olduğu zaman yiyorum olmadığı zaman yok yani. Ailem yok sahip çıkmıyor. Annem vefat etti babam da mağdur, onlar da benden perişan.

"ESKİ EŞİM EVDEN ÇIK DİYOR"

Ölmek istiyorum başka çarem yok benim, ne yapabilirim? Çaresizlik içinde bekliyorum, ümitsizlik içinde bekliyorum ama yok şansım yok. Suyum bile kesik, elektriğim, doğal gazım... Aşağıdan günlük bir bidon su alıyorum, o suyla ne yapabilirim ben? Hiçbir şeyim yok yani, yapamıyorum olmuyor. Adamda bıraktı gitti evlatlarım da bakmıyor. Sahibim Allah, başka kimsem yok benim. Şimdi ben mesela boşanırken bana imzayı attırdı ama şimdi sürekli `evimden çık` diyor, evden çıkmamı istiyor adam, ne yapabilirim? Ev kendinin üzerine, yaylayı sattı, burası da kendinin üzerine sürekli bana çık diyor. `Ben kendim oturacağım, ben geleceğim` deyip beni sürekli taciz ediyor. Evim barkım hiçbir şeyim yok."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA