29 Aralık 2025 Pazartesi

10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"  
 
     
   

CHP’Lİ SAYDAM,SANDIKTA HER TÜRLÜ TEDBİR ALINACAKTIR


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam, seçim sürecinde, millet iradesinin tecelli edeceği yerin sandık olduğunun bilinciyle çalıştıklarını belirterek, “Sandıkta her türlü tedbir alınacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 1 Şubat 2023 Çarşamba 22:15   Okunma : 2004

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam, seçim sürecinde, millet iradesinin tecelli edeceği yerin sandık olduğunun bilinciyle çalıştıklarını belirterek, “Sandıkta her türlü tedbir alınacaktır.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A.Adayı Mehmet Saydam, partisinin Yenişehir İlçe örgütünü ziyaret etti. Saydam, ziyaretinde ilçe başkanı Tayar Tahiroğlu, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile seçim çalışmaları, seçim ve sandık güvenliği üzerine konuştu.

Sandıkta yaşanan usulsüzlüklerin seçmende seçim güvenliğinin temini konusunda ciddi endişeler yarattığına işaret eden Saydam, “Yenişehir İlçe Örgütümüzü ziyaret ederek, seçim çalışmaları, seçim güvenliği ve sandık güvenliği hakkında görüşme yaptık. Seçim sürecinde, millet iradesinin tecelli edeceği yerin sandık olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son yıllarda sandıkta yaşanan usulsüzlükler vatandaşlarımızda seçim güvenliğinin temini konusunda ciddi endişeler yarattı. Ülkemizin sorunlarının çözümünün sandıkta olduğu inancı güçlendirilecek ve demokrasiye olan güven pekiştireceğiz. Sandıkta her türlü tedbir alınacaktır.

Gayretli çalışmalarından dolayı ilçe başkanımız Tayar Tahiroğlu ve yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi..

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA