7 Temmuz 2026 Salı

16:50   DİSK VERGI DAIRESI ÖNÜNDEN SESLENDI: GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET ISTIYORUZ   16:49   CASUSLUK DAVASı: CELSE ARASı DEĞIŞEN SAVCı, TÜM SANıKLARıN TUTUKLULUK HALLERININ DEVAMıNı ISTEDI   15:47   CHP YDK TEDBIR KARARLARıNA YAPıLAN ITIRAZLARı REDDETTI   15:44   İBB DAVASıNDA 62. GÜN: “SıRF İMAMOĞLU İNŞAAT’ıN GENEL MÜDÜRÜ OLMAM NEDENIYLE 16 AYDıR HAKSıZ YERE TUTUKLUYUM”   15:40   NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: ANKARA ZIRVESI’NIN ODAĞı VERILEN TAAHHÜTLERIN HAYATA GEÇIRILMESI OLACAK   15:39   MERSIN’DE "5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI" IÇIN HAZıRLıKLAR SÜRÜYOR   10:50   YUMURTALıK’TA NELER OLUYOR? BAŞKAN ERDINÇ ALTıOK SAHAYA İNDI, İLÇENIN ÇEHRESI DEĞIŞIYOR!   09:41   1 SIMIT PARASıNA 3 ÇEŞIT SıCAK YEMEK! MERSIN’DE O PROJE 7 MILYON BARAJıNı AŞTı   11:01   SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR: AKADEMISYEN YAZARLAR SIBEL ÖZBUDUN VE TEMEL DEMIRER GÖZALTıNA ALıNDı!   10:40   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TEKIRDAĞ CEZAEVI’NDE DIKKAT ÇEKEN ZIYARET!   10:33   MERSIN’DE ANNE ADAYLARıNA BÜYÜK KOLAYLıK: GEBELIK BOYUNCA ÜCRETSIZ SÜT DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı!   14:33   ÜRETICININ YÜZÜNÜ GÜLDÜREN HAMLE: MERSIN’DE O İLÇENIN YOLLARı BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI!   14:17   HAMANEY’IN CENAZE TÖRENINDE DIKKAT ÇEKEN DETAY! DEFIN İŞLEMI NEDEN ERTELENDI?   12:59   CHP MUĞLA MILLETVEKILLERINDEN SERT ÇıKıŞ: ’ATANMıŞLARıN SEÇILMIŞLERI GÖREVDEN ALMA YETKISI YOKTUR’   10:41   ZIRVE ÖNCESI BAŞKENTTE HAREKETLI DAKIKALAR: SAADET PARTISI GENEL MERKEZI’NE DEV PANKART ASıLDı!   10:34   60 YAŞıNDA HAYATıNı DEĞIŞTIREN KARAR! ERDEMLI’DE 800 SAATLIK EĞITIMIN ARDıNDAN KENDI İŞININ PATRONU OLDU   10:18   MERSIN’DE KıRSALıN KADıNLARı ÜRETIYOR, TOROSLAR ŞENLENIYOR! HAMZABEYLI’DE UNUTULMAZ KÖY ŞENLIĞI   16:40   ÖZGÜR ÖZEL, KASTAMONU’DA... ÖZEL: YÜRÜYÜŞÜMÜZ DURDURULURSA YENI YOL AÇACAĞıZ"   16:40   ÖZGÜR ÖZEL, KASTAMONU’DA... ÖZEL: "BIZIM YOLUMUZ SIYASETTE IKTIDAR YOLUDUR, BIZI BU YOLDAN KIMSE ÇEVIREMEZ"   16:39   DENIZ GÖKTAŞ: "DINI DEĞERLERI AŞAĞıLAMAK GIBI BIR KASTıM VEYA AMACıM BULUNMAMAKTADıR"  
 
     
   

KARADUVAR SAHİLİ YENİDEN HAYAT BULUYOR


Akdeniz Belediyesi’nin, Karaduvar Mahallesi’nde denizin hemen kenarında vatandaşlara kazandırdığı; meydanı, yürüyüş ve bisiklet yoluyla bittiğinde 18 dönümlük alana sahip park ve yeşil alanda yenileme çalışmaları sürüyor. Sahil boyuna yapılan parkta ekipler, son olarak çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montajını gerçekleştirdi.

 

Tarih : 26 Nisan 2023 Çarşamba 19:42   Okunma : 1182

Akdeniz Belediyesi’nin, Karaduvar Mahallesi’nde denizin hemen kenarında vatandaşlara kazandırdığı; meydanı, yürüyüş ve bisiklet yoluyla bittiğinde 18 dönümlük alana sahip park ve yeşil alanda yenileme çalışmaları sürüyor. Sahil boyuna yapılan parkta ekipler, son olarak çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montajını gerçekleştirdi.

Sahil kenarında ikinci etap yenileme çalışmaları sürüyor

Akdeniz Belediyesi’nin son olarak 3’üncüsünü organize ettiği “Geleneksel Balık Festivali” sayesinde adını tüm Türkiye’nin bildiği Karaduvar Mahallesi sahilinde başlattığı 2’nci etap yenileme çalışması sürüyor. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir şekilde çalışma yaptığı, yaklaşık 18 dönüm alan üzerinde alana sahip bölgede, bin metrekare genişliğinde bir meydan, 4 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu ile vatandaşlar için sahile giriş yeri yapıldı. Çalışmalar bittiğinde Karaduvar sakinleri, toplamda 21 dönümü aşan bir yeşil alana sahip olacak.

Kamelya ve banklardan sonra spor ve oyun grupları da yerleştirildi

Deniz kenarında piknik yapmak isteyen mahalle sakinleri ve diğer mahallelerden gelen vatandaşlar için de sahile kamelya ve banklar konuldu. Ekiplerin aralıksız süren çalışmaları kapsamında park alanına son olarak birçok oyun grubu ile spor aletleri yerleştirilip montajı yapıldı. Oyun gruplarını gören küçük çocuklar, gönüllerince eğlenirken; Karaduvar sakinleri, mahallenin çehresini değiştirecek hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirip Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve ekiplere teşekkür etti.

“Vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz”

Çalışmaların aralıksız sürdüğü sahilde, geçen günlerde inceleme yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, daha önce atıl vaziyette olan alanı Milli Emlak’tan kiralayıp Akdeniz’e yeniden kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Bir tarafımız deniz, diğer tarafımız park ve yeşil alan. Başta Karaduvarlılar olmak üzere Akdenizli vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Parkımızın, Adnan Menderes Bulvarı’na alternatif bir yer olacağına da inanıyorum. Tabi sadece Karaduvarlıların değil, tüm Mersinlilerin, çocuklarıyla birlikte gelip dinlenebileceği, eğlenip denizin keyfini sürebilecekleri, balık avlayıp piknik yapabilecekleri bir yeşil alanı ilçemize ve vatandaşlarımıza kazandıracağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA