25 Ağustos 2026 Salı

14:37   İBB DAVASı’NDA 69’UNCU GÜN: SAVCı, EKREM İMAMOĞLU’NUN BABASı HAKKıNDA SUÇ DUYURUSU TALEP ETTI   14:36   DORUK MADENCILIK IŞÇISI KAYNAK: SAYıN CUMHURBAŞKANı SESIMIZI DUYUN. YOKSA CUMHURBAŞKANLıĞı’NA YÜRÜYECEĞIZ   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, EYLEMDEKI MADENCILERI ZIYARET ETTI... “GÜCÜNÜZ HERKESE YETIYOR DA YıLDıZLAR SSS HOLDING’E NIYE YETMIYOR”   13:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AZIZ İHSAN AKTAŞ TEPKISI: "ÖRGÜT DEYIP IKI YıL ZULMEDIP, ‘ÖRGÜT YOK’ DIYORSAN, BAŞTA ‘ÖRGÜT’ DIYENIN CEZALANDıRıLMASı LAZıM"   09:27   33 CAMIDE EŞ ZAMANLı PAYLAŞıM: MERSIN’DE KANDIL SIMIDI İKRAMı SÜRÜYOR   09:05   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KENT GENELINDE KANDIL SIMIDI İKRAMı   09:03   ÖZGÜR ÖZEL LIDERLIĞINDEKI YENI PARTI GENEL MERKEZI AÇıLıYOR: TAŞıNMA VE TOPLANTı TAKVIMI BELLI OLDU   08:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EV SAHIPLIĞINDE 16. PMOGENÇ YAZ KAMPı BAŞLADı: TEMA KURAKÇıL PEYZAJ   23:43   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA FLAŞ KARARLAR! BELEDIYE BAŞKANLARıNDAN PEŞ PEŞE AÇıKLAMALAR   23:30   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA FLAŞ KARAR: BEŞIKTAŞ, ADANA, SEYHAN VE CEYHAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA HAPIS CEZASı!   23:08   SON DAKIKA: AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA CEZALAR YAĞDı! ZEYDAN KARALAR, OYA TEKIN VE UTKU CANER ÇAYKARA HAKKıNDA KARAR!   19:50   MEZITLI BELEDIYESI YÜZME KURSLARı 5. ETAP TAMAMLANDı: 1330 KIŞIYE SPOR İMKÂNı   19:43   CHP’LI GÜLCAN KıŞ VERILERI AÇıKLADı: DERDEST İCRA DOSYASı SAYıSı 26 MILYONA ULAŞTı   10:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SANAYIYE DEV ASFALT HAMLESI: 3 BIN 200 TON SıCAK ASFALT SERILDI   10:48   AİHM’DEN OSMAN KAVALA HAKKıNDA KRITIK KARAR: GÖZLER YARıN STRAZBURG’A ÇEVRILDI!   10:45   EKREM İMAMOĞLU’NDAN CEZAEVINDEN DIKKAT ÇEKEN YAZı: ’TÜRKIYE HANGI ŞAFAĞA BAKACAK?’   09:57   SÜRÜCÜLER DIKKAT! BU GECE YARıSı DEV ZAM GELIYOR: BENZIN VE MOTORINDE İKINCI DALGA ALARMı!   09:45   UZUNCABURÇ’TA 2 BIN 300 YıLLıK TARIH TURIZMLE CANLANıYOR: ARKEOKÖY PROJESI’NDE İLK ETAP TAMAMLANDı   01:18   FILENIN SULTANLARı DURDURULAMıYOR!   23:29   1550 RAKıMDA YÖRÜK BULUŞMASı  
 
     
   

CHP ADAYI DİNÇER ANAMUR’DA KÖYLÜ, ESNAF, ÇİFTÇİ VE İŞ DÜNYASIYLA KUCAKLAŞTI


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, Türkiye’nin muz ambarı Anamur’da üretici, çiftçi, esnaf , meslek kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu. Bölgenin en önemli geçim kaynağı olan muz ve çileğin artan girdi maliyetleri karşısında üreticinin hakkını alamadığını ve maliyetini zor karşıladığını belirten Dinçer, ‘Desteğin toprağa değil, doğrudan üreticiye verilerek, ucuz gübre, mazot, zirai ilaç ve düşük faizli zirai kredilerle üreticimizin, çiftçimizin, halkımızın yüzünü güldürmek için kadrolarımızla iktidara hazırız’ dedi.

 

Tarih : 28 Nisan 2023 Cuma 12:24   Okunma : 1180

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında muz ve çileğin üretim merkezi Anamur’da üretici, çiftçi, köylü,  esnaf ve meslek kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu.

Parti teşkilatında CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Deniz ve partililerle buluşarak iktidara emin adımlarla yürüdüklerini belirten Talat Dinçer, ‘Millet ittifakındaki dostlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.  Amacımız Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu rekor oy ile Cumhurbaşkanlığına taşımak ve mecliste çoğunluğu sağlayarak Genişletilmiş Parlamenter Sisteme ülkemizi kavuşturmaktır. Bu yolda bizlere eşlik eden cesur yürekli tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Daha sonra Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odasını  ziyaret ederek Başkan Özkan Poçulu ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında fikir alış verişinde bulunan Dinçer, ‘ Zaman yıllardır kader birliği yaptığım esnaf sanatkar dostlarımın sorun ve beklentilerini çözüme kavuşturma zamanı, CHP’yi iktidara taşıma zamanıdır’ diye konuştu.

Buradan Anamur Ticaret ve Sanayi Odasına geçerek Başkan Mehmet Tuna ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek iş dünyasısın ve yatırımcıların önündeki engelleri kaldırmak için hazır olduklarını ifade eden Dinçer, ardından Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle üreticinin, çiftçinin sorun ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Dinçer, ‘Teşviklerin tarlaya, arsaya değil, doğrudan üreticiye verilmesi, çiftçinin girdi maliyetleri olan mazıt, gübre, zirai ilaçta artan maliyetlerim minimuma çekilmesi ve üreticiye düşük faizli zirai kredinin sağlanması için kadrolarımızla hazırız’ dedi.

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Batıhan Çıtırkı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ulaşım sektöründeki esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerini paylaşan Dinçer, daha sonra ise sanayi sitesi ve çarşı esnafını ziyaret ederek, Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, CHP’yi iktidar yapmak için destek istedi. Sanayi sitesi ve çarşı esnafının bağrına bastığı Dinçer, ‘Artık başkanlık sistemime son verme zamanı.  Yok olan, hak, hukuk ve Adaleti yeniden tesis etmek için hazırız’ dedi

Muz ve çilek seralarını da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Dinçer,  akşam ise Anamur Alataş köylüleriyle bir araya gelerek, Türkiye’yi huzura kavuşturma yolunda toplumun tüm kesimlerinden destek istediklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA