25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

CHP ADAYI DİNÇER ANAMUR’DA KÖYLÜ, ESNAF, ÇİFTÇİ VE İŞ DÜNYASIYLA KUCAKLAŞTI


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, Türkiye’nin muz ambarı Anamur’da üretici, çiftçi, esnaf , meslek kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu. Bölgenin en önemli geçim kaynağı olan muz ve çileğin artan girdi maliyetleri karşısında üreticinin hakkını alamadığını ve maliyetini zor karşıladığını belirten Dinçer, ‘Desteğin toprağa değil, doğrudan üreticiye verilerek, ucuz gübre, mazot, zirai ilaç ve düşük faizli zirai kredilerle üreticimizin, çiftçimizin, halkımızın yüzünü güldürmek için kadrolarımızla iktidara hazırız’ dedi.

 

Tarih : 28 Nisan 2023 Cuma 12:24   Okunma : 583

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında muz ve çileğin üretim merkezi Anamur’da üretici, çiftçi, köylü,  esnaf ve meslek kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu.

Parti teşkilatında CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Deniz ve partililerle buluşarak iktidara emin adımlarla yürüdüklerini belirten Talat Dinçer, ‘Millet ittifakındaki dostlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.  Amacımız Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu rekor oy ile Cumhurbaşkanlığına taşımak ve mecliste çoğunluğu sağlayarak Genişletilmiş Parlamenter Sisteme ülkemizi kavuşturmaktır. Bu yolda bizlere eşlik eden cesur yürekli tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Daha sonra Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odasını  ziyaret ederek Başkan Özkan Poçulu ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında fikir alış verişinde bulunan Dinçer, ‘ Zaman yıllardır kader birliği yaptığım esnaf sanatkar dostlarımın sorun ve beklentilerini çözüme kavuşturma zamanı, CHP’yi iktidara taşıma zamanıdır’ diye konuştu.

Buradan Anamur Ticaret ve Sanayi Odasına geçerek Başkan Mehmet Tuna ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek iş dünyasısın ve yatırımcıların önündeki engelleri kaldırmak için hazır olduklarını ifade eden Dinçer, ardından Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle üreticinin, çiftçinin sorun ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Dinçer, ‘Teşviklerin tarlaya, arsaya değil, doğrudan üreticiye verilmesi, çiftçinin girdi maliyetleri olan mazıt, gübre, zirai ilaçta artan maliyetlerim minimuma çekilmesi ve üreticiye düşük faizli zirai kredinin sağlanması için kadrolarımızla hazırız’ dedi.

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Batıhan Çıtırkı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ulaşım sektöründeki esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerini paylaşan Dinçer, daha sonra ise sanayi sitesi ve çarşı esnafını ziyaret ederek, Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, CHP’yi iktidar yapmak için destek istedi. Sanayi sitesi ve çarşı esnafının bağrına bastığı Dinçer, ‘Artık başkanlık sistemime son verme zamanı.  Yok olan, hak, hukuk ve Adaleti yeniden tesis etmek için hazırız’ dedi

Muz ve çilek seralarını da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Dinçer,  akşam ise Anamur Alataş köylüleriyle bir araya gelerek, Türkiye’yi huzura kavuşturma yolunda toplumun tüm kesimlerinden destek istediklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA