13 Haziran 2026 Cumartesi

19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK   14:30   FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN "ÇıPLAK ARAMA" IDDIASı: İÇIŞLERI BAKANLıĞı SORUŞTURMA BAŞLATTı   10:01   MERSIN’DE ’KIMSE YALNıZ KALMAYACAK’ DEDI, 13 ILÇEDE O HIZMETI BAŞLATTı! BAŞVURANLARıN EVINE GIDIYORLAR   23:36   PM TOPLANTıSı ÖNCESI PEŞ PEŞE İSTIFALAR: ’TARIHIN DOĞRU TARAFıNDAYıZ’   23:21   AKDENIZ İÇIN TARIHI ZIRVE: MERSIN’IN İKLIM VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK GÖSTERILDI!   16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"   16:55   AĞRı’DA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN IRMAK AYŞE KOPARAN, İZMIR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   16:53   SILIVRI’DEN SESLENEN DILEK KAYA İMAMOĞLU: ÇıPLAK ARAMA IŞKENCEDIR   14:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN, TARSUS’TA SU KANALLARıNı INCELEDI: BU IHMAL ÖLÜME DAVETIYE ÇıKARıYOR!   14:56   ÜNLÜLERE YÖNELIK UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı... EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "ÖNCELIKLE UYUŞTURUCU BARONLARıNıN YAKALANARAK GÖZALTıNA ALıNMASı GEREKIR"   14:55   CHP PARTI MECLISI TOPLANDı   14:28   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUNLARıN 80 DARBECILERINDEN HIÇBIR FARKı YOKTUR"   13:52   RTÜK’TEN 6 KANALA IDARI PARA CEZASı: ÖZGÜR ÖZEL YAYıNıNA    13:50   ZEYNEL EMRE’DEN CHP PM’DEN 28 ISTIFAYA DAIR AÇıKLAMA:    22:45   KıLıÇDAROĞLU 9 VEKILI DISIPLINE SEVK ETTI, ÖZEL CEPHESINDEN ’GEÇERSIZ’ ÇıKıŞı!   19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’  
 
     
   

CHP ADAYI DİNÇER ANAMUR’DA KÖYLÜ, ESNAF, ÇİFTÇİ VE İŞ DÜNYASIYLA KUCAKLAŞTI


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, Türkiye’nin muz ambarı Anamur’da üretici, çiftçi, esnaf , meslek kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu. Bölgenin en önemli geçim kaynağı olan muz ve çileğin artan girdi maliyetleri karşısında üreticinin hakkını alamadığını ve maliyetini zor karşıladığını belirten Dinçer, ‘Desteğin toprağa değil, doğrudan üreticiye verilerek, ucuz gübre, mazot, zirai ilaç ve düşük faizli zirai kredilerle üreticimizin, çiftçimizin, halkımızın yüzünü güldürmek için kadrolarımızla iktidara hazırız’ dedi.

 

Tarih : 28 Nisan 2023 Cuma 12:24   Okunma : 1005

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında muz ve çileğin üretim merkezi Anamur’da üretici, çiftçi, köylü,  esnaf ve meslek kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu.

Parti teşkilatında CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Deniz ve partililerle buluşarak iktidara emin adımlarla yürüdüklerini belirten Talat Dinçer, ‘Millet ittifakındaki dostlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.  Amacımız Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu rekor oy ile Cumhurbaşkanlığına taşımak ve mecliste çoğunluğu sağlayarak Genişletilmiş Parlamenter Sisteme ülkemizi kavuşturmaktır. Bu yolda bizlere eşlik eden cesur yürekli tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Daha sonra Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odasını  ziyaret ederek Başkan Özkan Poçulu ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında fikir alış verişinde bulunan Dinçer, ‘ Zaman yıllardır kader birliği yaptığım esnaf sanatkar dostlarımın sorun ve beklentilerini çözüme kavuşturma zamanı, CHP’yi iktidara taşıma zamanıdır’ diye konuştu.

Buradan Anamur Ticaret ve Sanayi Odasına geçerek Başkan Mehmet Tuna ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek iş dünyasısın ve yatırımcıların önündeki engelleri kaldırmak için hazır olduklarını ifade eden Dinçer, ardından Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle üreticinin, çiftçinin sorun ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Dinçer, ‘Teşviklerin tarlaya, arsaya değil, doğrudan üreticiye verilmesi, çiftçinin girdi maliyetleri olan mazıt, gübre, zirai ilaçta artan maliyetlerim minimuma çekilmesi ve üreticiye düşük faizli zirai kredinin sağlanması için kadrolarımızla hazırız’ dedi.

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Batıhan Çıtırkı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ulaşım sektöründeki esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerini paylaşan Dinçer, daha sonra ise sanayi sitesi ve çarşı esnafını ziyaret ederek, Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, CHP’yi iktidar yapmak için destek istedi. Sanayi sitesi ve çarşı esnafının bağrına bastığı Dinçer, ‘Artık başkanlık sistemime son verme zamanı.  Yok olan, hak, hukuk ve Adaleti yeniden tesis etmek için hazırız’ dedi

Muz ve çilek seralarını da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Dinçer,  akşam ise Anamur Alataş köylüleriyle bir araya gelerek, Türkiye’yi huzura kavuşturma yolunda toplumun tüm kesimlerinden destek istediklerini ifade etti.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA